icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

nikusqaa1232
1. dec 2016

@walkyra88
@sibalka21
Ďakujem za info 🙂

walkyra88
1. dec 2016

@nikusqaa1232 to len preto lebo teraz test ukaze uz urcite ci si tehotna ...potom daj info drzim palec😉

simka556
1. dec 2016

Ahojte mňa by zaujímalo či mi tehotenský test ukáže tehotenstvo aj keď mi menštruácia ešte nemeška .. mám ju dostať až o 5 dni 😊

walkyra88
1. dec 2016

@simka556 ahoj mne napriklad ukazala 4dni pred menštruáciou ale druha bola slaba o dva dni silnejsia a o dva v den. Kedy mala prist dve silne🙂zalezi od hcg v moci 😉

eva_s
1. dec 2016

Ahojte menstruacia mi mala prist 23teho ale neprisla, 24teho som si robila test, no bol negativny 28ho som si test urobila znova a uz bol pozitivny. Doktorke som isla 30teho, ale ta mi povedala, ze je este skoro, sice sliznica je zvysena, ale nemoze mi povedat na 100% ci ano alebo nie, ze mam prist o tyzden. Je nejaka sanca ze som tehu ? Snazime sa uz vyse roka a ta sprava by nas nesmierne potesila... 🙂

kotatko1232
1. dec 2016

@eva_s tak si sprav este test a uvidis ci tam budu // alebo nie...

sibalka21
1. dec 2016

@eva_s Ved si mala pozitivny test, tak asi tehotna si... Ocividne bolo este skoro, preto nic nevidela na sone... Uvidis o tyzden co a ako, bohuzial my nemozme vediet ci si tehu alebo nie.... Ale tak mala si dve ciarky a MS neprisla, takze je velka pravdepodobnost ze to bude tehu ... Drzim palce

walkyra88
1. dec 2016

@eva_s urcite si tehotna ale skoro si isla lekarom😉

eva_s
1. dec 2016

Zatial nemam ziadne priznaky, no najhorsie je to cakanie 😔

walkyra88
1. dec 2016

@eva_s ako mozes mat hned priznaky???🙈Ved keby si cakala tyzden dva a vtedy sla ku lekarke by uz videla viac boze zeny vy chcete uz od oplodnenia vajicka priznaky ,testy z neviditeľnou ciarkou uz troska rozmyslajte tehotenstvo je dar a nejde si ho nahovorit a ked uz mas na teste 2// tak si tehotna len si uplne na zaciatku a priznaky este ani nemozes mat!!🙈

nivea777
1. dec 2016

@eva_s bud rada ze nemas priznaky.. mne bolo zle uz pred ocakavanou MS..test som si robila az ked meskala MS..takze som to najprv pripisovala menstruacii..ked som nasla // tak potom mi bolo jasne z coho to mam

eva_s
1. dec 2016

@monka12 Ahoj mna prsia bolievali pred kazdou mestruaciou.. uz mi to meska 8 dni prsia nebolia jeden test bol negativny o par dni pozitivny ale dr. povedala ze este neni nic vidno. Tak tiez dufame ze sa konecne podarilo... 🙂

eva_s
1. dec 2016

@nivea777 podla mojich vypoctov mi to meska este len 8 dni, takze uvidim co bude dalej...

gaborka1
1. dec 2016

Ahojte ženy chcem váš názor z partnerom sme malý viac krát nechránený sex no po poslednom sexe asi 3dni potom som citila bolesť a tlak v podbrušku stále ma bolela hlava a nemám som vôbec chuť do jedla som taká mdlá a teraz ešte aj mama výtok taký biely bez zápachu riedky nič ma tam dole neboli ani nepali neviete mi poradiť ms mi mešká aj keď mam nepravidelný cyklus urcite si urobiť teh test no bojím sa ci by to nemohol byt niečo iné...čo myslíte?

luli15
2. dec 2016

Tyzden po oplodneni mam hcg 2.06 moze byt tehotna?

nicole8295
3. dec 2016

@elen8527 a myslíš že je to pravda stým domyšĺanim? Lebo ja už tiež neviem čo a ako. Mne zas meškajú a testy negatívne. Tiež som o tom pocula, že žena si to len namysla, tak ja iz som z toho tiež mimo...

funnyzuzanka
3. dec 2016

@luli15 no ak je to vazne tyzden od oplodnenia tak ano. lebo do MS vam ostava este 7 dni a hcg sa bude postuplne zvysovat... a ked budete ocakavat menzes tak hcg bude vyssie tak vam moze vyjst pozitivny tehotensky test....

nicole8295
3. dec 2016

Baby viete mi poradiť, kedy ísť ku gynekológovi, aby tam niečo videl? Meškajú mi týždeň, no testy negatívne. Tak neviem ci mam ešte počkať, alebo ísť.. Nech ma neposle kade ľahšie

enusamt
3. dec 2016

@nicole8295 oplatí sa ísť až keď meškajú dva týždne, ideálne tri .... počkaj ešte týždeň, či bude test pozitívny.. ak negatívny, aj tak dobre ísť, na vyvolávačku...

monka12
4. dec 2016

@dagaz bolo niekde mimo maternice uz tam bol vacok

monka12
4. dec 2016

@dagaz ahoj bola som v nemocnici robili my laparoskopiu pozreli my vajecniky vsetko sono odbery my porobili a povedali my ze som potratila neudrzalo sa uz bolo vidno v pondelok u doktorky vacok

monka12
4. dec 2016

@eva_s drzim palce nech ti to vide

dagaz
4. dec 2016

@monka12 och. To je mi luto ale preco ti robili laparoskopiu ked si uz predtym potratila? Nerozumiem niektorym postupom😯u mna si raz neboli isty kde to je..proste hcg bolo vysoke ale v maternici to nebolo. Dovtedy ma trapili sonom odbermi az kym si naozaj boli isty kdr to je. Lebo vzdy je sanca ze to moze byt v maternici. A ked si potratila tak hcg muselo zacat klesat. Nuz ale to mi nevyriesime. Dolezite ze to uz mas za sebou. Teraz sa treba dat dokopy a potom uvidis co dalej. Drzim palce najviac ako sa len da.

elen8527
5. dec 2016

@nicole8295 Podľa mňa na tom niečo bude, psychika a túžba veľa spraví a potom sa len príliš sleduješ a nakoniec ak sa to nepodarí tak si sklamaná. Počkaj ešte pár dní otestuj zas a ak bude neg tak chod ku gynku. Môže to byť i stres, aj ja mam cyklus keď mi mešká aj päť dní ale už si to nejak neberiem na srdce. My sa snažíme len niečo vyše siedmych mesiacov. Počkaj a uvidíš. 😉

luka151
5. dec 2016

Neviem ci tato otazka zorvna sem patri ale opytam sa.. myslite ze sa da otehotniet aj s kondomom?? 🙂

kotatko1232
5. dec 2016

@luka151 😂😂😂ak nebol prasknuty tak.nie...

sibalka21
5. dec 2016

@luka151 Dievca zlate, ak mas kazdy mesiac stresovat ci si tehotna, radsej netoto..... Nie s kondomom neotehotnies, ak sa nezosunul alebo nepraskol, tak nie....

didi2102
5. dec 2016

baby mam taky dotaz urcite to nic nieje kedze mrcha bola pred tyzdnom ... ale mohlo by sa stat ze by som bola tehotna alebo nieco podobne ste nezazili ?? neviem ako vam priblizit ten pocit ale citim take napatie ako ked mate stres v podrusku , obsac mi tak ako keby bublinkuje alebo jemne vybruje :D :D neviem to inak opisat :D stres inak vobe c nemam vsetko je super len mi je z toho kusok neviem tak ako keby nevolno a dnes ked som mala obtiahnute gate tlacil ma gombik a aj z toho mi bolo zle ... ako ja viem mozno to poniektorym pride ze som mimo ale tak pre zaujimavost :D :D :D testy a podobne vec i nejdem riesit co ma byt to bude ale tak c naahodou 😂

sibalka21
5. dec 2016

@didi2102 ak si mala normalnu MS, je velmi nepravdepodobne ze by si bola tehu... Mozno psychika....

monka12
5. dec 2016

@dagaz pozreli my vaječníky a pod.ci tam neni mimomaternicové tehotenstvo lebo hcg ukazovalo pozitívne a zistili že som potratila tak ma vyčistili psychicky som bola na tom zle lebo sme prišli o mimi ale pomaly sa dávam do kopy