Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Ahojte baby, chcem sa spytat ci mal niekdo nieco take podobne, namiesto MS som mala cisty vytok bez zapachu, cudni pocit od zaludka a neskutocna ma bolia prsa to trvalo 3 dni
Dnes prisla MS je sice ina ako obvykle ale dosla, tak neviem ci mozem byt tehotna alebo to skor bude nieco ine? prsia boli stale a viac krat za den mam zaludok ako na vode.
Menzes my naposled meskala pred vyse rokom ked som mala neskutocny stres pre svadbou a stahovani vse naraz ale teraz neni ani stres alebo nejake nahle zmeny.
Dakujem za vase radi a nazory 🙂
@sibalka21 aj ked dnes prisko krvacanie? napriek tomu ukaze test resp. neukaze spravne?
Zial som nestihal pocas tych 3 dni meskanie otestovat, chcela som dnes ale kedze dosla cudna MS tak som myslela ze to bude teraz asi zbytocne. Ale teda tie priznaky su cudne take nemavam obvykle pocas MS.
ahojte, mam otazku ktora je asi tupa ale predsa, mozno.. moje kramy su pravidelne takmer ako hodinky, v priemere 25dnovy cyklus. Za posledne dva roky som mala 28 dnovy len 3x. Momentalne mi meskaju kramy uz 3 dni (som na dni 28), a aj ked som si takmer ista ze neni moznost byt tehotna (pouzivame kondom) stale ma hloda pochybnost.. neviem to dobre vysvetlit.. pokial by kamky kramky nedosli, kedy by som si mala spravit test? Pre tych co by mi povedali ze tehotenstvo cez kondom je malo pravdepodobne, euhh, v rodine uz jedno take nepravdepodobne ma 8 mesiacov a zacina chodit 🙂 diki za rady!
@lilkavanilka Ked ti meškaju,možeš spraviť test 🙂
@katulienka34 nie je to predsa len skoro, kedze su to "len" 3 dni?
@lilkavanilka Testovať sa odporuča v čase očakavanej menštruacie,tak ked tebe meška 3 dni,tak keby že si tehotna,može ti to už ukazať..🙂
@lilkavanilka mojmu kolegovi za v auguste narodila dcera tiez vraj cez kondom☺
Kočky moje...kondom s tým nema nič....Problém je vo vas resp. vašom partnerovi, ktory ten kondom nespravne pouzil.
Každá antikoncepcia je natolko spolahlivá, nakolko je spolahlivý jej užívatel.
@lilkavanilka ešte mozeš mat aj 31 dnovy cyklus...to som si aj ja tento mesiac myslela, ze ja mavam len 28 a 26 dnove cykly a vidiš ho...mala som 31 dnovy čo inak vobec nemavam podla mojich zaznamov ...Ved za spravenie testu nič nedáš len 3.80 eur za 2 pružky na ocikanie.
uff tak dik kocky za nazory, pokial sa to nespusti do zajtra tak si asi radsej spravim test. Skor ma znervoznuje to meskanie, lebo to sa mi ozaj nestava plus ten divny pocit ze co ak... 😖
@lilkavanilka ved si sprav test a budes vediet 😉
@lilkavanilka divny pocit ze ,,co ak,, je sposobeny psychikou...nie tehotenstvom 🙂
0 Baby čo si myslíte týždeň dozadu v nedeľu som dostala silnu ms v utorok uz nič len spinenie a j v stredu v piatok vo štvrtok večer som si spravila test bola tam slabá ciarka tak som si spravila ráno v piatok ciarka bola o cosik silnejšia no od vtedy som si už test nerobila dnes som bola pri doktorke no ona powedala že mam nízko sliznicu že to na tehotenstvo nevypada že si mam skúsiť správu test v stredu ráno a k bude pozitívny že mám prist na odber čo si myslíte čo to môže byť? Som už zúfala stoho ešte sz mi to nestalo
@marcopollo ešte nie počkám či nedostanem MS 8
@lienocka54 ja som dnes robila test biele bolo
takže bojujeme dalej došla mi mrcha 😒
@kvetka6390 ved si sprav v stredu test a uvidis ci to je tehu, ale kludne si mohla mat len falosne pozit. testy.... Stava sa pomerne casto ze testy ukazuju duchov aj ked niesi tehu... Mala si silnu MS ako pises cize si nemyslim ze to bude tehotenstvo, este aj ked to lekarka vylucila
@marcopollo dostala si ms ja ešte nie
Ahojte... už mi to meška dve tyždne .. s partnerom sme mali pohlavny styk ale nespravil sa ... takže pochybujem žeby som mohla byť tehotna ,, citim sa ako pred ms .. čo to možebyť ?
@luli15 ked si jedna z tych co sa na nich pozre muz a hned su tehulky,tak mozne to je 😀
ahojte.. no chcem sa opytat,dva dni po ms som mala pohlavny styk, pri ktorom sa priatel urobil do mna, pol hodiny pred tym som si dala antikoncepciu a potom este cely tyzden kazdy den..uz som to tu pisala, ale mi zrusili prispevok, potom som mala po tyzdni opat dalai styk, ale uz sme si davali pozor a po dalsom tyzdni opat.. pred tyzdnom mi mala prist ms, to v stredu, chodi mi presne, maximalne jeden den odchylka, ale neprisla, v sobotu vysli tri kvapky a viac nic, tak v pondelok som si urobila test a bol negativny, doteraz mi ale ms neprisla, mohli ma tie tabletky za ten tyzden tak rozhodit? ci si mam este urobit test? dakujem
Ahojte, snazime sa s mm o tretie. Snazime sa aj podla ovu a aj Jonasa. Podla Jonasa som mala plodne dni 29.8. Sex bol ale len 26.8. Ovu som mala asi z 3. na 4.9. (Aj podla hlienu). 4teho som mala asi pozitiv ovu test doobeda. vecer 4.9.a 5.9. Rano uz negativny. A ani hlien uz nebol. Sex bol z 2. Na 3.9. Vcera som mala slaby hmedkasty vytok, ale len po jednom utreti, potom uz nie. Poobede som robila teda ovu test aj s tehotenskym. Na ovu slabulinka ciarka na tehu nic. Co to moze byt? Stale ovu abo uhniezdovanie? Podbrusko stale pobolieva. Dakujem za rady
dobry den dnes som mala mat menstruaciu a pokusame sa o dietatko tak som si robila test lebo uz od soboty mam strasne krce v podbrusku a test mi vysiel jedna ciarka a asi po dvoch minutach mi vysla slaba ciarka tak dufam ze som tehotna 😉

@mailinka4 ahooooj. No aj my sme uz po. Bola krasna slnecna horuca romanticka. Myslim ze sme si ju uzili. No ale co sa mi stalo aj my sme uz asi 2tyzden doma, nejak sa neviem dostat do starého pracovneho rezinuttak ani neviem ako idu dni. No ale prileteli sme v sobotu a ked ti poviem ze v nedelu rano