Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Ahojte, ja som na tom podobne. Mrcha mi meškala tri dni, nasledovali dva večeri keď bolo iba malé špinenie a potom som dva dni úplne slabo krvácala. S priateľom sme spali spolu cez plodné dni. Dokonca mi začínajú smrdieť nejaké potraviny a mám k nim odpor. Cítim sa byť stále unavená a vyčerpaná. Je možné, žeby som bola tehotná?
@betkaknihomol ked spravis test uz by ti mal ukazat 😉.....i ked to krvacie neviem ci je dobre 😕😵
@kata011 Od piatku mám bolesti v podbrušku, začínam sa báť, či to nebude niečo iné...no uvidíme vo štvrtok som objednaná k lekárke....
Ja som si uz test robila a na jednom vysli dve ciarky a na druhom len jedna
Pekný deň prajem 🙂 s manželom sme mali včera pohlavný styk t.j. 11.12. a menstruacia mi skončila 7.12. Manzel sa urobil aj keď vytiahol ale človek nikdy nevie..môže sa stať že otehotnieť?? Ak by náhodou ostalo niečo vomne ? Ďakujem za odpoveď..
😂😂kolko mate rokov preboha
@walkyra88 prečo ?? 26 😃 normálne sa pýtam ..človek napíše niečo a vy si srandu robíte kak neviem čo ..
Ahojte 🙂 chcem sa poradiť. Naposledy som mala menštruáciu 11.11., cyklus mám tak 28/29 dní. Už mi mešká 3. deň. Včera som mala test negatívny. Kedy je vhodný čas na zopakovanie testu? Lekárke by som sa objednala asi až po týždni meškania ....máte podobný prípad?
Prsia mám citlivé (ako pri očakávanej mrche 🙂 Ďakujem 🙂
@mata199020 ahoj vsak si nemala plodné dni tak tazko 😃
@rokinecka Ahoj. Pokiaľ berieš Euthyrox a už si ich vysadila, môže ti MS meškať práve kvôli tomu. Ja po pôrode tri mesiace som prestala brať Euthyrox a mám menzes hala bala. Teda resp. 40-45 dňový cyklus, niekedy dlhšie. Ale, rovnako môžeš byť aj tehotná. ja som brala tieto lieky práve pre neplodnosť. Prvé tehotenstvo - potrat s dvojičkami, druhé tehu úspešné - dcérka má už rok aj 5 mesiacov a teraz som zistila, že som opäť tehu a to už som lieky vysadila, takže zázrak prírody, pretože predtým sme nemohli tri roky otehotnieť. Takže, určite čím skôr k lekárke, ak nie je ona, tak nejaký zastupujúci musí byť, treba vysvetliť, že si pacientom na endokrinológii, pretože ak si tehotná, treba dať určite skontrolovať hladinu hormónov, aby bábätko rástlo a vyvíjalo sa tak ako má. Nie je to sranda. A ak si tehotná, tak budeš sledovaná celé tehu na endokrinológii. Takže držím prsty, neviem, či chcete s priateľom, alebo nechcete bábo.
Dobry den . Chcela by som vas poprosit o radu vopred dakujem. Minuli tyzden mi bolo celkom nevolno tak som si spravila tehotensky test bol pozityvny ...menstruacia mi meskava pravidelne tak som si stoho nerobyla ziadnu vedu v sobotu som si spravila dalsi test bol pozityvny. Dnes som bola u lekara urobyl mi sono ale povedal mi ze tam nic nevidi . Usudil ze mi pichne vyvolavacku .Predtym ako mi ju pichol som si urobyla este raz test tiez vysiel pozityne aj som mu to povedala ale aj tak mi ju pichol teraz musim cakat 14 dni ci mi pridu alebo nie a idu vianoce takze sa dostanem znova ku lekarovi az na novy rok. Krvne testy mi nerobyl .. s priatelom sme celkom nervozny a neviem ci som tehotna alebo nie :/
@janka12287 gynekolog nemusel nic vidiet ,lebo je este skoro.Kedy si mala dostat ms a kolko ti meskava?
@0timea
🙂 5.11. Som mala dostat menzes .. ja mam od prvej menstruacie problemy a strasne nepravidelne mi chodia niekedy mi nepridu aj 2 mesiace takze chodim na vyvolavacky .. hormony som nechcela brat .. momentalne sa snazime o babätko a nikdy mi este neukazalo pozityvny test ked som tehotna nebola .. Teraz neviem co si mame mysliet ak mi nepride menstruacia do tych 14 dni je to urcite tym ze som tehotna? Moze vyvolavacka ublizit plodu?
@janka12287 5.11.nie 5.12.?
@zuzanka3381 ahoj ano praveze sa pokusame o babetko uz styri roky,az predndavnom mi nasadili euthyrox25mg,no nevysadila som ich pravidelne ich uzivam kazdy den.Teraz mi to meska uz 22dni,robila som si test,na jedno teste mi vysli dve ciarky ale daleko od seba a nadruhom teste som videla len jednu ciarku,tak neviem .
@janka12287 Ahoj, ja si myslím, že tehotná si, pokiaľ ti 3 testy ukázali pozitívne 😉 no Dr. ešte nemusel nič vidieť...
@fiorela1988 HCG sa zdvojnasobuje kazde 2dni,takze najlepsie az po 2dnoch,ale niekomu ukaze pozit.test aj 10dni meskania ms
@janka12287 kedy si mala poslednu ms?
@0timea
Mas pravdu prepac pomylila som sa 5.12 som mala dostat..😊
@janka12287 tak to este dr.nemusel nic vidiet ke to skoro a ak ti vysli ppzitivne 3testy tak tehotna budes.Vyvolavacka neublizi plodu a ked pojdes k dr.za 2tyzdne,tak uvidis uz mozno aj srdiecko 🙂 drzim palce nech to dobre dopadne
@rokinecka Jaj, takže ty berieš euthyrox a aj tak ti meškajú? Ak áno, tak určite sprav ešte jeden test a nebuď lakomá a zainvestuj do digitálneho testu, budeš mať väčšiu istotu v prípade, ak by si bola tehu, tak ti aj ukáže koľko asi si tehotná. Vždy som si robila ten. No a ak si tehu, tak určite hneď endo a gynekológ. Veľa šťastia
@0timea
Ďakujem za vsetko !😊😉 ved prave to je to ze za 2 tyzdne su vianoce a moj lekar bude robyt az po novom roku medzi sviatkami nie:/ tak sa to dizviem az potom ak tak . Tak budem troska nervozna :/
@janka12287 Len nebuď nervózna. Užívaj si. Buď v kľude, teš sa a veľa oddychuj. Ak máš 3 testy pozitívne, niet o čom. A teraz by ti tak skoro ani nemohol nič vidieť na sone. Drobček si ešte len hľadá poriadny domček. Takže blahoželám 🙂
@zuzanka3381
Ďakujem veľmi pekne 😊 S priatelom sa totiž hrozne tesime na maličky prirastok 😊tak by sme boli strasne vdacny keby to vide 😊
@janka12287 viem,ze si nedockava,ale nebud nervozna,bude to este krajsie ak pojdes az po novom roku,potom uz urcite uvidis drobceka 🙂
@0timea
Mas pravdu .. bude to krasny zaciatok noveho roka ☺Ďakujem ☺
@zuzanka3381 dakujem snad bude darcek pod stromcek ale pochybujem
@rokinecka Nesmieš byť negatívna. Mysli pozitívne.

Ahojte babenky ,neviem co si mam uz mysliet ,nemozem ist k doktorke lebo ma dovolenku.Menzes mi meska uz 21 dni na jednom teste mi vysla ciarka tam kde by nemala a na druhom teste mi nevyslo nic.Beriem euthyrox a dovtedy nez som brala tieto lieky som mala pravidelnu menstruaciu,myslite ze to moze byt tymi liekmi alebo vazne mozem byt tehotna.