Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@dancul8228 aha takze tebe nemeska menstruacia
@butterfly333 kiez by si mala pravdu,beriem aj euthyrox 25mg.a stale sa mrcha nedostavila je to uz23dni.Neviem mam aj mliecny vytok a tlaky v podbrusku a mam to pod bruchom aj take divne tvrde.pokusame sa uz dost dlho o babenko
@dancul8228 nemas tam nakreslene obrazky ze ako ma test vyzerat?
@dancul8228 to si mala ktory? Lady MAX?
@rokinecka verim ze to bude v poriadku a je to tehu. My sa snažime vyse 2r.
nie nemeska lenze nikdy som nemala takuto menstruaciu prebalovala som sa len zo zvyku aj ked som nemusela no a ten test neviem co si mam mysliet teraz dufam ze to bude pravda tei 2 ciarky
ano Lady max
No my sa sanzime uz skoro pat rokov a prednedavnom my zistili poruchu stitnej zlaze
@dancul8228 a ty si na nom nemala nakreslenu maximalnu hranicu pokial sa ma test ponorit do moču?
ano mala aj som to tak spravila a vzniklo s toho to co som pridavala sem
@dancul8228 a preco ju na fotke nemas?
lebo mi to priatel ten vrchny papierik dal dole ale neboj bolo to ponorene potial ako to ponorene malo byt
ale mam foto aj tam kde to je ten papierik je a ukazuje to iste a pekne vyditelne
@dancul8228 aha... 😀 a dostali sme sa k jadru problemu... vsak je ta druha ciarka az tam kde uz je nasavacia cast testu? cize tam kde bol nalepeny ten pruzok s vyznacenou max hranicou??? ano. tam sa moze zobrazit zafarbenie... ale to nie je testovacia cast testu. testy sa nemaju rozoberat ani sa s nimi nespekuluje... na navode, na obale z jednotlivych testov, aj na krabicke mas nakreslene kde je kontrolna a kde testovacia cast. inde nema zmysel hladat ziadne ciarky ani si ich domyslat. 😉
Ja vas nechapem...šak čo nejdete na gynekologiu? Tu budete riešiť nejaky test...čo vyzera skor ako neplatny, kedze na tej časti za hranicou sa moze zobrazit sfarbenie - test je negativny alebo neplatny nakolko ta čiarka je velmi daleko, ja kebyze mam pochybnosti tak si idem kupit iny stoji to par eur a nebudem tu meditovat nad nejakym testom s nejasnym vysledkom, priapadne zajtra rano zbehnem na gynekologiu.
@sardinka336 pokial ich všetky rozoberu tak vsetky budu vyzerat takto isto 😛
test je urobeny spravne MONILIK uz vcera ukazoval spravne 2 ciarky a k poskodeniu testu prislo dnes ked uz tak
@dancul8228 nevravim ze nie je urobeny spravne. vravim ze je negativny. pozri sa na moj test...ked ho rozoberiem bude tam tretia ciarka na mieste kde je pripojeny nasavaci pruzok...
@monilik presne 👍👏
takto vyzera pozitivny tehotensky test...iny vysledok je povazovany za neplatny...a to ze Mariša s Hornej Dolnej mala neplatny test ,,pozitivny,, je uplne irelevantne...zvlášť ak tu zen yudavaju rozne problémy ako je zvyšeny prolaktín, štitna...a to ze mali krvacanie...to ze bolo slabšie alebo ine ako obvykle tiez skor podporuje teoriu o tom ze zena nie je tehotna ...
@dancul8228 ak si zadas do google obrazkov Dr. max test, uvidis ze ciarky maju byt vedla seba, ako na kazdom inom teste... Tento je negativny....
@butterfly333 tak robila som dalsi test a je negativny
@fiorela1988 mohla sa posunúť ovu a hneď sa cyklus predĺži.. zopakuj test o dva dni a keď bude negatívny tak asi hormonálna porucha,nachladnutie atd
@dancul8228 tak si kup Digitalny a uvidis😉
@kristina132 opakuj test, tento je negativny.
@dancul8228 ja som tiez robila lady max a mala som inde ciarku radsej kup inu znacku mne vydiel takto :
@kristina132 chybny test
dobry den chcela by som sa spytat meska mi 5ti den menstruacia dnes som si robila teh.test jedna palicka bola silnejsia a ta druha slabsia byva mi nevolno nikdy som nemala take silne vytoky ako teraz aj moc mam taky silnejsi mozem byt tehotna v tychto priznakoch??

no ked je chybny tam pisu ze ukazuje iba jednnu palicku bud hore alebo dole ale kedze ukazuje 2 ciarky ale od seba tak sa tam nedocitam ci je pozityvny negativny alebo chybny preto som sa obratila na pomoc sem