icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

marisse2428
4. jan 2017

@karmela No my sme sa ani nesnažili, skôr nehoda, ja ešte študujem. Ale začala som pociťovať príznaky, tak som sa tešila.. ale zdá sa mi, že mi je ešte horsie, tak zajtra zbehnem doktorovi a uvidím, či to nebude aj niečo menej potešujúce.

karmela
4. jan 2017

@marisse2428 aha si myslela že to vijde..no skoč k Dr a uvidis co povie nemusí to byt nič vážne neboj.Niekedy stres oddiali ms..A možno ti Dr povie dobrú správu.Skoncis školu a možte hupsnut na snaženie bábätka 😉

marisse2428
4. jan 2017

@karmela Kiežby to bola dobrá správa ☺️ zajtra dám vedieť a test sa mi už asi neoplatí robiť ráno, že?

karmela
4. jan 2017

@marisse2428 kým nieje ms test Sa oplatí robiť 😊

marisse2428
4. jan 2017

@karmela hej, ale ráno idem k tomu doktorovi, preto sa pýtam, či sa oplatí 🙂

karmela
4. jan 2017

@marisse2428 ak máš doma testik správ si ráno ak nemáš tak chod k Dr..On sa ta opýta ci sisi robila test a kedy..Aký vyšiel.Drzim palčeky potom Sa ozvy

kotatko1232
5. jan 2017

@babula0 no co kupila si inu znacku??

smajlik196
5. jan 2017

nie nevimyslam si hovorim praudu darling mi poradila test a visiel mi som tehotna a v 11 tyzdni potvrdila mi to aj ginekologocka

karmela
5. jan 2017

@smajlik196 a aké doagnozy ti Dr povedala?

karmela
5. jan 2017

Pardon diagnózy

karmela
5. jan 2017

@marisse2428 no ako si dopadla u Dr?

petrapod
5. jan 2017

@kotatko1232 je to možné ,ale mne sa to potom potvrdilo😀nastastie🙂

lulila20
5. jan 2017

Ms Mam iba dostat

kotatko1232
5. jan 2017

@petrapod no ja by som bola rada keby to bola ta moznost...ale pochybujem...

moni244
5. jan 2017

@lulila20 nic tam nie je

nivea777
5. jan 2017

@lulila20 nič nevidím..Nemá zmysel rozoberať testy

marisse2428
5. jan 2017

@karmela No bola som u lekára, lenže môj bol chorý, iba sestrička tam bola a ta mi vybavila, aby som šla druhému.. lenže ten bol veľmi nepríjemný, vyšetril ma a poslal má do nemocnice za iným dr, či som neni tehotná. Tam som prišla, ten len podotkol, prečo ma tam poslal, či on má iné špeciálne zariadenia, ktoré by ten predišli dr. nemal. No ale vyšetril má znova a povedal, že teraz je ešte priskoro a nedá sa to zistiť. Že mám ale 14mm slniznicu, tak je to možné. Že o týždeň si mám spraviť test a prísť na kontrolu. A že žiadny zápal ani nič podobne tam nevidí. Takze neviem no.

monika2336
5. jan 2017

Ahojte ženičky
Mohli by ste mi napísať svoje názory
Uz par dni mi je nejak blbo hlavne ráno a vecer Páli ma záha a mam nejake take bolesti ako ked mam dostať menštruáciu ale tu mam dostať az o 2 týždne
Chodím často cikat a som neuveriteľne citlivá môžem byt v Tom a čakať bábätko?
Test zatiaľ neukázal tehotenstvo

karmela
5. jan 2017

@marisse2428 no pekne ta posielali od Šaula do Paula..Aspoň krv ti mohli vziať lebo na sone tak skoro nič nemusí byt vidieť..No možno Sa zadarilo 😉 Vidíš žiadny zápal tak je to dobre.Dnes si kolky dc a aké mávaš dlhé cykli?Posledna ms bola kedy?

karmela
5. jan 2017

@monika2336 môžeš mat plodne dni keďže si v polke cyklu..Niekedy sa takto môže prejavovať ovu..Alebo Skus testik neskôr este

monika2336
5. jan 2017

@karmela ďakujem pekne za radu 🙂

babula0
5. jan 2017

@kotatko1232 ešte včera som si pravidla mamatest a neg. No dnes som špinenie, ale len trochu na wc papieri. MS až o8 dni tak počkám a uvidím.

marisse2428
5. jan 2017

@karmela Posledná ms 2.12.... cyklus mám posledný pól rok 28-29dni. Čiže 30.12 mala prísť a doteraz nič... ale kedysi mi to chodilo hocijako, to mi aj týždeň meškavali

babula0
5. jan 2017

So mnou je to tak že nehoda s HAK. v skratke som ju na mesiac vynechala a keď došla MS a test neg. Začala som ju zas brat . Ale začalo mi pár dni dozadu byt zle, cítim prsia,brucho, z hak som nikdy nesplnila .. ovu by to nemala byt ved beriem HAk a na PMS je to príliš skoro. Najskôr len šibe hormónom, ale ak nie, nech to viem čo najskôr aby som vysadila Hak. Babu by sme sa potešili, ale museli by sme zrušiť termín svadby 😄😄😄

nivea777
5. jan 2017

@babula0 prečo by si mala rušiť svadbu..Ja sa o týždeň vydavam a budem skoro v 8.mesiaci

babula0
5. jan 2017

@nivea777 gratulujem aj k svadbe a babu😊 Neviem ako u Vám, ale ja by som sa bála ak sa nám "podarilo" určite by sme ju dali skôr. totižto u nás sa nevesta nezastaví,ved pri 200 (veľká rodina) hostí je vždy čo robiť 😅

nivea777
5. jan 2017

@babula0 no ak sú v rodine rozumní ľudia tak pochopia že tehotna nevesta potrebuje oddych..Ja nebudem skoro vôbec tancovat

babula0
5. jan 2017

@nivea777 rodiny sú dosť veriace, takze v 8 mesiaci by mi to už neprešlo 😊 Ale 5-6 by sa tvárili, že ok, tak to aj bežne býva 😄A tej zábavy by mi asi bolo ľúto, mame kopu zvykov čo k tomu patrí a veľmi sa tešíme , ale ved sa ešte nič nedeje. Skúsim testnut o týždeň, a keď nič tak po svadbe hurá na to, najlepšie hneď dvojčatá 😄

nivea777
5. jan 2017

@babula0 tak aj svokrovci si veriaci .. aj kedysi to tak byvalo ze zeny boli tehotne pred svadbou len sa to snazili ututlat.. mne prve mesiace bolo kazdy den hrozne ani som nevedela poriadne existovat.. teraz mavam lepsie a zle dni..dnes mam zly den,je mi na hovienko a to mam vecer rozlucku :(

babula0
5. jan 2017

@nivea777 presne ako vravíš, kým to tak nevidno a dá sa to ututlať, tak je všetko skostolnym poriadkom.. pamätám ako kamoska ešte na strednej, no podarilo sa . A tajila aj pred rodičmi do 5m a potom jej do 3 týždňov vystrojili svadbu. Ale jej zle nebyválo, aby to rodičom nebolo podozrivé tak aj na Discoteku chodila kázdu sobotu 😄tak sa ti dnes hádam ešte uľaví a budeš sa môcť v ranci možnosti zabaviť 😉