Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Ahojte, chcela by som sa opýtať predvčerom som mala s priateľom pohlavný styk s kondómom a keď sa urobil tak to išlo do kondómu, lenže keď ho vyťahoval tak z neho trocha aj vytieklo ak som si dobre všimla a mám pocit že troška išlo aj do mňa a momentálne som mala plodné dni. Predvčerom mi nič nebolo ale včera čiže deň po pohlavnom styku mám bolesti v podbrušku a jemné pichanie, tak by som sa chcela opýtať či môžem byť tehotná, viem že ten náznak toho je veľmi priskorý, ale niektoré ženy písali na diskusii, že takisto mali deň po pohlavnom styku bolesti v podbrušku a nakoniec boli tehotné. Menštruáciu mám dostať 15.1.2017, ale bolesti pred menštruáciou nezvyknem mať iba ak tak jemné, čo to môže byť? Ďakujem za odpovede
@vic111 no, ťažko povedať čo to mohlo byť....pichať v podbrusku ta môže pri uhniezdovani ale aj na to je príliš skoro.to sa deje cca 6-8 dni po oplodnení.alebo to možno bola ovulka, tazko povedat..neviem teda ak by si bola aj nahodou tehotná, či je to zelane tehu..možno sa len príliš sledujes.na test je tiež príliš skoro...
Ahojte baby potrebujem radu K mi vyjde test pozitivne a spinim nemozem si dat duphaston?
@liliputka23 to si chces nasadzovat lieky sama bez lekara? no to by som teda neriskla. Ked spinis, treba k lekarovi
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či sa vám už stalo že ste sa snažili navliecť kondóm naopak, samozrejme nevedeli ste že to robíte zle, a keď ste si to všimli tak ste ho nasadili správne. Po tom ste mali pohlavný styk. Mne sa to stalo a chcela by som sa opýtať/uistiť či sa nejaké spermie, alebo niečo nenalepili na ten kondóm za ten čas čo som ho bohužiaľ dávala naopak.
Ahojte chcem poradit moja otazka znie 28.12 som dostala menzes velmi slabucky podla aplikacie som ich mala dostat az 2.1ale dostala som ich teda 28.12 trvali len 3 dni a skoncili 31.12 podla aplikacie mam mat plodne dni 5.1 az 8.1 lenze mne ked menzes skoncil 31.12 a potom mi zase zacal 2.1 mam to akesi rozhadzane a znovu som krvacala az do 6.1 co teda neviem ale malo byt plodne obdobie a zaroven viem ze nemohlo byt kedze som mala aj menzes aj ked mala som ho dva razy za kratky cas lenze toho 6.1 sme mali s manzelom nechraneny styk vsetko dal dnu a moja otazka je mozne ze som mala plodne obdobie ked som ho podla aplikacie vtedy mala mat aj ked som trosku krvacala alebo sa to vsetko posunulu?
😂😂kokos to su otazky🙈
@anonymka11 tak keď to máš taketo rozhádzane porad sa s lekárom.my ti tu poradiť nevieme.
@anonymka11 urcite si nemala plodne dni ked si mala kramy.... A neriad sa ziadnou aplikaciu, ta ti je na velky prd, kedze ta aplikacia nevie nic o tvojom tele.. Ak sa snazite o babo tak si kup ovu testy a neriad sa mobilom paneboze.... Mas rozhadzany cyklus, cize ovulku budes mat pravdepodobne az niekedy buduci tyzden..... A to ze ti aplikacia povedala, ze mas mat MS 2.1 neznamena ze ju vtedy aj dostanes... A ako je mozne, ze si mala mat ovulku 5 dni po skonceni kramov? Ved aplikacie urcuju ovulku v strede cyklu....
Ahojte, s priatelom sa snazime o babo uz vyse tristvrte roka, kedze som mala 60dnovy mc tak pol roka som brala duphaston minuly mesiac som dobrala posledne balenie. Doky navrhla snazit sa este 3 mesiace bez duphastonu a potom centrum asistovanej reprodukcie. Snazime sa snazit sa pravidelne od 11po 17den mc kazdy druhy den. Minuly mesiac sa mi prsia naliali,bradavky ,zvacsili a strasne ma prsia boleli a cca 10pred ms som zacala slabulinko spinit az som cca presne mrchu dostala. Tento mesiac sme sa opät snazili pravidelne od 11 dna mc no dnes je to 7.den od prveho oplodnenie nasledne obden dalsie oplodnenie a predvcerom zase a uz 2.den mi je navalovo nevolno...a chodim casto cikat...Mate prosim niekto podobnu skusenost? Mozem citit tehu? Alebo to mozu byt rozhadzane hormony po vysadeni duphastonu? Za kazdu radu,skusenost vopred velmi dakujem...uz som z toho snazenia sa na nervy no po babatku velmi tuzime tak by som bola rada keby som uz konecne uvidela //...Na Vianoce ma drahy poziadal o ruku tak uz nam bude chybat iba to male drobco co nam spat neda 🤗😇😊👶
@verododendron tehotensky test treba urobit 😊Ale myslim si ze si to uz vsugerujes...
@verododendron asi jediné len ten test,,aby si nebola sklamaná tak rob až keď bude meškať,ak teda bude meškať a so sexom by som začala hneď po skončení MS každý druhý deň..
@walkyra88
myslim ze je este skoro na tt...ale skor hormony ako vsugerovanie...lebo sa snazim nemysliet na to....😔😫
@nivea777 joj keby to tak chcelo fungovat ze hned po oplodneni sa da zistit 🤔😀 hmm ved sak hned po ms sa snazime len nie tak pravidelne...az od toho 11 dna pravidelne kazdy druhy den...
@verododendron Z toho, čo čítam, čo si písala, mám pocit, akoby som čítala seba. Dlhý cyklus, doktor mi tiež nasadil aj duphaston a menzes sa neupravil. Dokonca som brala na úpravu aj antiku, no tú som po mesiaci prestala brať. Som povedala, že kašlem na ňu. Chodila som k jednému dobrému dokymu a ten mi povedal, že snažiť sa o bábo do dvoch rokov je úplne normálne. Vtedy sme sa snažili o bábo asi pol roka, povedal, že to ešte nič neznamená a netreba sa zbytočne stresovať. Neplodnosť sa zväčša rieši po dvoch neúspešných rokoch. Mne nakoniec po vyšetrení krvi gynekológ odporučil navštíviť endokrinologickú ambulanciu a to z toho dôvodu, že niežeby som mala nejak moc blbé hormóny, ale nejaké odchýlky tam boli. Poslúchla som. Doktorka na endo mi vysvetlila, že hormóny ktoré mi produkuje štítna žľaza sú nepostačujúce na otehotnenie a rovnako aj na menzes. To znamená, preto mi stále chodili krámy, ako chcela, dlhý cyklus atď. Nasadila liečbu, najprv nižšia dávka a tehotenstvo prvé do pol roka. No bolo neúspešné, tak potom mi zvýšila dávky liekov a ostala som tehu okamžite do pár týždňov. A teraz po prvom pôrode ani neviem ako a som opäť tehotná už bez liekov som otehotnela. No teraz ich musím brať opäť, lebo sú potrebné pre zdravý vývoj bábätka. Tak ak ti môžem odporučiť, skús sa pýtať na endo, ak si tam ešte teda nebola. Držím prsty.
@verododendron 7 den od nechraneneho styku? A ty čo chceš citit? Ved len to vajičko putuje do maternice cca 5 dni kym sa uhniezdi...
Nie, tehotenstvo takto citit nemozeš. Treba čakat na test. Kedze mas dlhe cykly, treba vylučit aj hormonalne poruchy, vysoky prolaktin...atd...
A netreba tolko tlačit na pílu...snazit sa o tehotenstvo aj rok je normalne. Ostatne je len psychika ktoru si ty sama burcuješ lebo nad tym uvazuješ viac ako je zdrávo.
@zuzanka3381 dakujem krasne za rada na endo sa mam pytat u vseobecnej lekarky alebo u gyno? mozem mat podobobny problem kedze aj popri duphastone sa cyklus ak e upravil ale urcite odchylky tam boli a niekedy mrchy trvali 3 dni niekdy 7...co tiez podla mna nie je v poriadku a priblizne v polke decembra som bola na prehliadke na gyne a doky tvrdila ze je vidno na utz ze folykuli su ale ani jeden nie je dominantny co by mohol ovulovat a pri tom uz bol cas ovu...to moze byt asi tiez sposobene hormonmi...
@verododendron Hovorím, ako kopirák. Ja keď som chodila už asi po dva a pol roku snaženia ku doktorovi a sledoval mi cyklus, tiež bola jeho odpoveď taká, že mám folykuli, ale ani jedno vajíčko neprasklo. Mne chcel spraviť "prefuk" vaječníkov, ale povedal, že teda ak chcem mám ísť na endo a že potom mám prísť opäť k nemu a dohodneme sa na zákroku. Ja som zákrok odmietala, jeden môj známy gynekológ mi povedal, že je to dosť bolestivý zákrok a po ďalšie, nie je vždy 100% úspešnosť. Takže mne pomohli na endo. A presne sa moja diagnóza volá Autoimunitné ochorenie štítnej žľazy prečítaj si o tom niečo. Veľa gynekológov na to zabúda. Mňa nikdy žiadny môj gynekológ neriešil s hormónami, až kým sme sa s manželom nezačali snažiť o bábo. Aj to mi to vtedy ten lekár povedal, že ak chcete, tak choďte na endo, máte trochy odchýlky vo výsledkoch krvi. Inak by ma neposlal. A je dosť veľa takýchto budúcich mamiečiek, ktoré nemôžu otehotnieť a ani nevedia, že majú nejaký problém so štítkou. Po pôrode prvej dcérky mi dávky liekov znížili a tri mesiace po pôrode som lieky úplne vysadila.
@verododendron skor vsugerovanie hormony vyzeraju inak myslim si ze by som asi pockala do toho testu radcej ja som si urobila 4dni pred ocakavanou menstruaciou a boli dve ciarky druha slabsia a po 4dnoch uz silna🙂
@walkyra88 Prepáč, dovolím si s tebou nesúhlasiť. Kľudne to môžu byť aj hormóny. Hormóny sú sviňa.
Keby to boli hormony nepytas sa tu tie otazky moj nazor😉ale pockas do testu alebo menstruacie
Ahojte.
Chcela som sa opýtať.
8 dní pred menzesom mám pozitívny tehu test.
Znamená to že možné otehotnenie(oplodnenie)prebehlo čas ms?
Ako je to možné že tak skoro sa ukázal pozitívny?
Ďakujem za názory.
*počas

@alex114 A test? Keby si tehotna od novembra, bola by si uz asi v 9tt, cize test by musel byt uz 100percentne pozitivny.. Aj ked si myslim, ze ked si mala normalnu MS tak by si nemala byt tehu, ak bude test negativny tak tehotna niesi....