Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Ahojte. Mala som dostať menštruáciu 19teho januára ale dostala som ju už 14teho, bola velmi slabá a trvala len tri dni. Myslite si, ze by som si mala dnes urobiť tehotenský test? Nechcem byt tehotna, nemôže ta zmena cyklu znamenať aj psychika? 2 týždne sa uz tym stresujem ci som alebo nie
@alex055 Ano moze to byt stres ale ak bola len taka troj dnova pre istotu by som urobila test.
Baby, dnes mi z krvi potvrdili tehuuu 6tt. Budem mat baaaabo, nemozem tomu uverit 🙂 buduci tyzden ma caka utz, tak snad uz bude srdiecko. Poculi ste uz srdiecko v 7 tt?
@alidu ja som bola u dokiho 7+2 a srdiecko bilo😊
@suesue1983 Vyyyborne, uz teraz sa tesim 🙂
@alidu radsej by som isla az o dva tyzdne, nech ma aspon 8tt, aby si sa nemusela zbytocne stresovat, preco este srdiecko nebije... ja som si to zle vyratala a prisla som na prvy ultrazvuk ked bolo 7tt a este nebilo, tak mi hned robili nejake krvne testy a coja viem co este, ci je to ok.. o tyzden plny stresu a placu bolo vsetko ok, srdiecko bilo, krvne testy ok.....po par mesiacoch krasna dcerka..
Ahojte viete mi poradit? po 5 rokoch som vysadila antikoncepciu, teraz je to prvy mesiac co ju neberiem. Objavil sa mi silny biely vytok, nic ma nepali ani nesvrbi. Menstruacia mi este nemeska mam ju dostat o 3,4 dni a ziadne ine priznaky tehotenstva nemam,. Nestretli ste sa s niecim podobnym dakujem. Je vhodne si uz teraz spravit tehotensky test?
@simi_18 Biely silny vytok byva pred MS...😉
@kotatko1232 trva to uz dlhsie neodsledovala som si ci to bolo hned po ukonceni MS, alebo az po ovulacii. Pri antikoncepcii som takto vytok nemavala silny
@simi_18 ja to mam teraz napr a testy ciste
Dievčence, ja som mala všetky príznaky tehu.. Nechuť k jedlu, bolesti pŕs, pobolievanie podbruska, totálna únava.. Spala som poobede a večer o siedmej som už ledva oči držala otvorené od únavy, naladovost.. No proste všetko. Keď mi ms meskala a test negat tak som šla k doktorke a tam sa zistilo ze mam krásnu 7cm cystu na ľavom vaječníku. Ono totiž hormóny urobia v tele veľké zmeny a niekedy to vypáli úplne iným smerom ako ma... Takže zachovať pokoj.. Počkať a keď ste si nie iste bežte k doktorke...
zienky myslite, ze by som mohla byt tehotna, napriek tomu, ze mam stale menzes?....pred poslednou menstruaciou, pocas aj po, ma stipu a bolia prsia...a kazdy den citim nejake mrvenie v bruchu...boli ma casto hlava...zatial som tomu neprikladala ziadnu pozornost, ale zacina mi to vrtat v hlave nakolko mam tie pohyby v bruchu, ale pred tym som mala tehotenstva normalne...teda bez menzesu....myslite, ze by to bolo mozne...alebo su to obycajne plyny v crevach?
nechapem tymto otazkam...aj tak vsetky nase odpovede budu len dohady. ked test nie je pozitivny a stale pretrvava problem preco proste nejdete k lekarovi? ale date otazku sem?
Ahojte snažilky, rada by som zistila co sa so mnou deje. Už vyše roka sa snažíme o bábätko no stále nič 😢 už som bola aj na rôznych vyšetreniach a brala lieky a vitamíny no nič. Môj cyklus je tak 31-38 dní. Dnes je to 36 deň už druhý týždeň má bolia prsia ale tak veľmi ze mi vadí aj tričko keď idem spat, kríže to ani nehovorím ako veľmi ma bolia, týždeň má bolelo podbrusko a teraz ma boli tak ako na mrchu. Točí sa mi hlava a myslím že mám viac citlivý nos ako inokedy. Test som si robila dnes a nič. Ale keď som bola v práci na WC tak som si na papieri nasla niečo také divné, vyzeralo to skoro výtok len to bolo také v kope. Inak nemám žiadny výtok. Môžem byť tehotná? Ďakuje pomôže mi každá rada.
@misenka777 Mozes, nemusis.... Za dva dni urob test, ak nic tak lekar...
@sibalka21 ďakujem ☺️
Ahojte baby, neviete, či z odberu krvi je vidieť prípadne tehu už 8DPO (23 DC). Neviem ako je to presne s produkovaním HCG hormónu. Ďakujem
@misenka777 kedze máš skor dlhé cykly a test je negatívny...(aj ked robeny asi skoro) tak sa skor priklánam k tomu, ze tehotná nie si.
@darling16 Oplodnené vajíčko sa uhniezďuje medzi 7dpo a 10dpo. 8dpo môže byť ešte skoro. Prečo si neurobíš test doma?
@darling16 http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi... dole mas tabulku... 8DPO sa este vajicko ani nemuselo uhniezdit, cize podla mna velmi mala parvdepodobnost, ze by tam nieco bolo
Ahojte, nemate niekto skusenost s branim Utrogestanu? Ja som ho brala na upravenie cyklu,ale len 2 mesiace, vtedy mi prisiel vzdy do troch dni (29-30 DC som to dostala), ale teraz ked ho uz prvy mesiac neberiem, netusim ci mi uz MS meska (som 33DC) alebo to proste nezafungovalo tak ako malo a pride zase az 35-40 DC. Okrem toho mam hustejsi biely vytok, pobolieva ma podbrusko ako pred MS, rano ma bolela hlava,inak pohodka. Test si este robit nechcem, lebo sa bojim sklamania. Povedala som si,ze ak po vikende MS nepride, tak vtedy si ho urobim. Ale dovtedy, myslite,ze by mohlo ist o tehu?
@mailinka4 Pozri, aj tak dúfaš, že si tehotná, tak si ten test prosto urob 🙂 To, či Ti mi napíšeme, že môžeš, alebo nemôžeš byť tehotná, nič nezmení na situácii. Držím palce! 😉
@peppermint ja viem, ja viem 🙂 ale bola som zvedava na ten utrogestan a biely vytok, ci to niektora z vas nemala a potom bola tehu ;) Ale urobim...ja nevydrzim dlho cakat
@mailinka4 Mozes byt, nemusis.. Bez testu sa nedozvies.... Ak si mala vtedy MS na 30dc a teraz si 33dc tak si kludne sprav test... Ak bude neg. tak sprav o par dni dalsi... Ak niesi tehu, sklamana budes, ci si spravis teraz test alebo o par dni... Ak si tehu, bude aspon duch... Drzim palce
@peppermint
@sibalka21 Ďakujem za odpovede, baby. Test som mala pozitívny v predch. cykle, ale potom som dostala na 3 dni MS (na mňa veľmi kratučká), potom nič a zase slabé krvácanie. Tak mi lekár na prehliadke, ktorá mala byť taká všeobecná, zobral pre istotu krv, či to niečo nemôže byť keď takto blbnú hormóny, no medzitým som ovulovala a teraz je vlastne ten 8DPO. Takže tehu z predch. cyklu to nie je (dnes som volala kvôli výsledkom so sestričkou), takže možno tak z tohto posledného cyklu. Uvidíme. Posledné dva dni som mala také mini kŕče v podbrušku, tak možno áno, možno nie. 🙂

Ahojte baby potrebujem poradit. 3 dni po MS som si vsimla ze mam ruzovkasty vytok. Mam bolesti v podbrusku a v krizoch ako keby mala prist mrcha. Bolesti v krizoch som si nevsimala lebo ich mavam dost casto , ale tie bolesti v podbrusku a rozovkasty vytok mi nejako neda pokoj. ;Do teraz som to nikdy nemala skratka ked sa mi skoncila MS tak sa skoncila a ziaden vytok som nemala a uz vobec nie ruzovkasty. Spozorovala som ze mam aj husty kremovy vytok natahovaci ako zuvacka. Kto mi vie s tym poradit co to moze byt ,. Robila som si aj tehu test a bol negativny
Dakujem za kazdu odpoved a radu 🙂