Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@dnp pobolievanie v podbrušku moze mat suvis s očakavanou menštruáciou....test si mala negativny...počkala by som do konca týždna a potom si urobila znovu test z ranného moču..napr. v piatok, ak týžden meška menštruácia tak to by uz mal pripadné tehotenstvo zachytit. Ak by menzes stale nechodil tak treba ist ku gynekologovi. A ten krčok maternice...mäkký, nizky a hmatateľný býva počas ovulacie, v plodných dnoch...ale nie je to jasny priznak tehotenstva.
@sardinka336 Ahoj sardinka, no dneska je v podstate tretí alebo štvrtý deň, čo menštruácia mešká. Áno, test som mala negatívny, ani len malininký náznak. Akurát, že ma pobolieva žalúdok, v noci to bolo dosť výrazné + bolesť v podbrušku .. No opäť som si myslela, že by som už menštruáciu dostala, no menštruácia opäť nikde.
@sardinka336 To, že má žena nepravidelný cyklus ešte neznamená, že nikdy nehotehotnie. Nikdy som nemala pravidelný cyklus. A pokiaľ som neotehotnela, tiež som stále keď som očakávala menštruáciu a dni, kedy došla sa predlžovali , tiež som si myslela, že som tehu a že ten test len nejak zblbol. Nie je smiešne, ak žena má nepravidelný cyklus a očakáva a tajne dúfa, že je možno v tom, ak to bábätko očakáva. Buď šťastná, že máš pravidelný cyklus a vieš si presne vyrátať kedy ovuluješ, kedy dostaneš menzes. Niektoré ženy necítia, kedy ovulujú. Ja som si dlhé roky myslela , že ovulujem, všetko tomu nasvedčovalo a nakoniec ani jedno vajíčko ani jeden mesiac nebolo dozreté a nebolo dominantné. nepáči sa mi, ako to tu niektoré "doktorky" hneď zavhrnete všetky baby, ktoré dajú otázku, aj keď možno pre teba a tebe podobným babám, ktoré sa možno viac rozumejú, ktoré možno už majú svoje ratolesti a netúžia po bábätku si spravíte "výsmech" zo žien, ktoré túžia po bábätku. Myslím, že táto tu skupina - debata je tu preto a hlavne aj ten názov tej debaty "Som tehotná?" je pre niečo. Tak prosím vás aj ostatné dievčatá, ktorým niektoré otázky lezú na nervy, tak ich nečítajte a ignorujte. Viem, čo je to túžba po bátätku, viem, čo je sa odhodlať spraviť si ten tehotenský test, na ktorom po spravení som túžobne očakávala dve čiarky, ktoré tam neboli. A vy ostatné túžiace budúce maminky, poľavte, nesnažte sa veľmi, nemyslite za každým na to. Užívajte si milovanie s vašimi drahými a bábo príde samo. A dievčatá, ktoré máte nepravidelný cyklus, dajte si spraviť hormonálny obraz. Ja som nemala moc zlý hormonálny obraz, no aj tak som skončila na endokrinológii, pretože štítka nepracovala tak ako mala a práve jej ochorenie mi nedovolilo otehotnieť. Po nasadení liečby sa ako tak upravil aj cyklus, aaaaaaa máme vytúženú dcérku a ani neviem ako, čakáme druhé dievčatko. takže hlavu hore.
@zuzanka3381 ja som nikde nenapisala, ze zena čo ma nepravidelny cyklus nikdy neotehotnie...takze toto mi nepodsuvaj. Ovulácia sa nezistuje ,,pocitmi,, ani ,,myslením si,, ale meraním bazalnej teploty a ovulačnými testami, dokladnými záznamamy cyklu ak viem ze mam problém. Nie je smiešne ze zena ma nepravidelny cyklus, to ma riešiť s gynekologom a nie na koniku vypisovat kazdy den. Iste, je možné mysliet si ze som tehotna a nebyt ale tiez ti nemoze x testov blbnut....zvyčajne vysledok ukazu. Mnohé zeny sa testuju zle, v zlom období kedy test ešte nič nemoze zachytit pretoze nemaju elementarne znalosti z biologie a to ze oplodnenie prebieha vo vajcovode a z toho vajíčko putuje do maternice niekolko dni..aj 4 dni to mozu byt, následne sa ,,dokotúla,, do maternice kde sa uchytí na jej sliznici, ktorá musi byt dostatočne vysoká. Az po týchto ukonoch začne oplodnené vajičko uvolnovat Hcg teda ludsky hormon, ktorý je možné zachytit z moču ženy. Možno nám chýba väčšia trpezlivot to uznavam ale druha strana často ani nema zaujem niečo zistit o svojom cykle o tom ako to prebieha a neviem či su take lenive alebo čo ale ani kupit si ten poondiaty tehotensky test, miesto aby si ho spravili tak sa idu pýtat či su tehotne.
Baby, poraďte mi, hlavne tie ktoré ste si tým prešli a veeeelmi ovládate tieto ovulačno tehotenské veci 😀
Poslednú ms som mala 24.12.2016 a končila 29.2.2016
ovuláciu pravdepodobne (ako každý mesiac pravidelne) 14dní od začiatku poslednej ms, čiže 8.1.2017
Styk sme mali deň pred - čiže 7.1.2017 .....a potom ďalší nechránený týždeň po tom....
Menštruáciu som mala dostať 22.1.2017, ibaže som ju nedostala....čiže mešká 4tí deň...prsia mám také väčšie sa mi zdá (ajmi to hovoria 😀 ,nakolko ja nemam skoro žiadne 😀 ) ....včera dnes ma pobolieva v podbrušku,ako keby pichá.... jaj a ešte, asi 4dni po sexe som mala také, nie špinenie...ale ked som sa utrela tak ako keby taka krvavá žilka alebo take ružovkasté ťahavé...a sem tam ide na mňa nával, že mi príde zle (zatial asi 2-3x), včera ma záha pálila.....
Od pohl.styku to je 18dní....a test som si robila dnes, nie hned z ranného moču, a bol negatívny.....
Myslíte že je ešte skoro na test??? Koľko mám počkať???Stalo s avám že bol negatívny??
@sardinka336 uplne s tebou suhlasim, nejde o to nasu trpezlivost ale o neznalost autoriek, ktore nevedia nic o svojom cykle a nas sa pytaju ci su tehotne... No z pismenok to tazko zistit, ak si dotycna neurobi ani test.... Ja rada odpoviem, ak viem... Ale niektore to uz trosku prehanaju, to sa musi uznat...
@zanet197 skus zajtra rano testnut ale hned z ranneho mocu....ak tam nebude nic,nie si tehu....pretoze to by Ti uz ukazalo na 5 den od ocakavanej MS
@zanet197 prosim ta ked si mala prerušovany styk tak naozaj neviem z čoho chceš byt tehotna? Reči o ,,kvapke lasky,, su tiez vyvratene...je to prostaticka tekutina na zvlhčenie močovej trubice muža a na ,,pripravenie,, prostredia pre prechod spermii..kedze moč je kysly však ano...takze je velmi nepravdepodobne ze si takto otehotnela. Ktore tvrdia ze takto otehotneli tak bud partner si nedaval az tak pozor, alebo opakovali styk po ejakulacii...skratka je mala pravdepodobnost ze zena takto otehotnie.
@sardinka336 7.1. a 14.1. sme mali nechránený....urobil sa do mňa....ja už si nepamätám či aj prvý krát, to asi len čiastočne, a druhy krát, po tom prvom v tu istu chvílu, uplne do mna.....a 14.1.tiež.....keby viem že si davame 100% pozor tak to nejak neriešim....ale viem, že tam šanca je....
@lusynqa ďakujem.....kiežby, ale ja nemám moc šťastie 🙂
Ahojte baby..Tak mne už mešká dnes druhý deň. Včera som si robila test ale večer a bol úplne biely..Ms mi nikdy Nemeska .Brala som clostylbegit tento mesiac..A ovu som mala na 16ty deň.dnes som 14dpo ráno BT stále zvýšená.Prsia má bolia ako divé,ale to môže byť PMS...Ale krcok mám v zadu,ďaleko preč..To by malo známenat že má doraziť už ms že?Ten krcok si skúšam teraz prvý mesiac,tak som v tom ešte nováčik..
@zanet197 kazdopadne ak by k oplodneniu došlo 7.1. - 8. 1. tak test to už ukaze...opakuj test v piatok z prveho ranneho moču. Kup si viac testov. Woman Secret ma spon 2 testovacie pružky.
@sardinka336 ktory je najlepší?
@zanet197 mne vzdy ukazal aj ten Woman Secret v pohode..ale aj ten Clear Blue je fajn...je to asi individuálne ako ma ktora zena skusenost.
Ahojte mne tiez meska uz siedmy den, aj ked posledne mesiace som ms mala ako tak pravidelnu. Ale vo vseobecnosti mam nepravidelny cyklus. Tiez som uzivala posledny mesiac clostylbegyt a mam pocit, ze aj on moze narusit cyklus. Zajtra si idem urobit test tak uvidim, inak nemam ziadne priznaky thotenstva len asi uz tyzden pocitujem menstruacne bolesti, ale ms nikde
@janulienkaaaaa to isté aj ja..Ale aj mesiac predtým som brala clostylbegit a ms prišla normálne na čas..Tiež stále čakám že už dostanem,brucho boli a ms nikde 😉
@alilka no uvidime, ved kludne to moze byt aj tehotentvo 🙂
@janulienkaaaaa to sa mi nezdá. Ten krcok ma odrádza 😊 myslím že v tehu by mal byť dlhý..Asi..😉
uvidime či ms dorazi ci nie. Ale nadej je tam vzdy 🙂 ved sme ten clostylebegyt s nejakym cielom uzivali 🙂
@janulienkaaaaa no veď tak..😊 vy sa ako dlho snažíte?
uz dva a pol roka, ale posledny rok intezivnejsie. a vy?
@janulienkaaaaa ufff dosť 😊 aj niečo ste už riešili?,vyšetrenia,hormóny, spermiogram,,ovulka či prebieha a tak? Clostylbegit máš prvý mesiac?My zatiaľ len druhý mesiac,a rovno obe s clostylom 😉

@didi2102 cize ty si ho teraz vysadila,aby mohla MS dojst a zatial nedosla?Je mozne,ze si uz v tom a preto MS nechodi,ale je mozne aj to,ze proges.proste este nezafungoval ako mal.Skus test v piatok a uvidis.Ja skusim tiez o par dni este,ak dovtedy MS nedojde