Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@deniska2896 tehotenstvo to nemusi byt.... Kludne to moze byt sposobene vysadenim hak... Pokial ti uz skoro dva tydzne meska a test je negativny tak to bude len horm. nerovnovaha, telo sa musi spametat z vysadenia hak ... Ale tak nikdy nevies, zajdi k lekarovi a on ti povie viac
Ahojte mi sa snažime o babetko asi 6mesiacov , v juli som potratila v 5 týždni. MS mam pravidelnu 27dnový cyklus. Poslednu MS som mala 10. augusta, ovulaciu oneskorenu 30augusta,snažilkovali sme. dnes je to 8 dni čo MS meška. Mam bolesti v podbrušku trošku špinenie a bolia ma križe inač nič.Bazalna teplota 13 dni od ovulacie 37,2. Test som si robila negativny,...možem byť tehotna? Inač som po ťažkej chorobe liečila som sa rok iba v maji som vysadila lieky.
@snehulienka22 vyckaj par dni a sprav test, ak bude negativny tak navstiv lekara bud nech zoberie krv alebo pichne vyvolavacku... Mozes byt ale aj nemusis
@snehulienka22 baby pisali ze ked je posunuta ovu tak sa aj cyklus predlzi kvoli tomu ze lutealna faza je asi 13 dni,presne neviem lebo som sa o to nezaujimala nikdy..Takze ti mozno ani nemeskaju este..
Tak ja pockam este, brucho mam nafuknute trochu taky tlak citim,
Pokial by doktorka nahmatala zvysenu maternicu ako pri tehu tak by to asi oznamila vsak? :D v mojom pripade totiz sestricke nadiktovala par latinskych slovickoch a isla som prec (a vysledky krvi budu az piatok)
Ahojte.mam taky problem ze mam nepravidelny cyklus a ovu tym padom nikde.brala som lieky pät dni cyklu.potom som bola 2-krat na folikumetrii a vcera mi povedal lekar ze foli ma 22mm ze je cas pichnut pregnyl a o 24hodin sa snazit naplno...myslire ze vide to na prvykrat? Uz sa vam tak zadarilo?
@dejna31333 Bohuzial na tuto otazku ti nikto neodpovie na 100percent.. Moze sa ale aj nemusi podarit na prvy krat.... Ja som prvy krat otehotnela hned prvy mesiac, aj to bola nehoda a druhy krat som otehotnela az o pol roka... Je to tak 50na50
@sibalka21 ja viem je to u kazdej zeny individualne...alr uz neviem co ma mam skusit...uz sa pokusame 2 roky a nic ☹
@misheliiik ahoj ja myslím, že hej ja ju tam vidím 🙂 držím palce aby silnela!!!
@misheliiik urcite, pekne viditelna ciarka... Konecne ju netreba hladat na teste :D Drzim palce 🙂
Je to tam 🙂
Dakujem 🙂 je tam len je strašne strašne slabučká , zas na druhej strane je este velmi skoro na testovanie. Ale náznak tam je tak strašne dúfam ze bude stale silnejšia 🙂
Uz som ale nedockava tak som musela skúsiť test. Skúsim znova o 2 dni , bola by som úplne najšťastnejšia 🙂
@misheliiik aka je to pls znacka testu?
@vilma30 mamatest taky ružový od GS
@misheliiik dakujeeem
Dobrý deň. Mám problém. Chcem sa opýtať, či sa niekto nestretol s niečím podobným. Asi týždeň mi mešká menštruácia, resp. dnes je 37 deň od začiatku mojej poslednej menštruácie. Mala som len chránený pohlavný styk s kondómom, neroztrhol sa ani nič podobné. Posledné mesiace prežívam pri sexe bolesti. Asi týždeň a pol ma trápi bolesť prsníkov, nadutosť, plynatosť, bolesti v podbrušku a časté močenie. Dnes som bola u gynekológa, ten mi povedal, že mám trochu zväčšenú maternicu, ale že si nemyslí, že som tehu. V utorok idem na sono, no neviem sa dočkať výsledku. Môžem byť tehotná alebo je to skôr myom maternice?! Teh. test som si robila pred týždňom a pred 3 dňami - bol negatívny. Dnes som si robila test a boli tam dve čiarky, ale tá druhá bola taká slabá, že ju skoro ani nebolo vidno. A stále bledla. Viete mi prosím poradiť?
Ahojte ženičky zatúžili sme po treťom bábätku ale nejka sa nedarí prvé dve boli hneď ako sme začali a teraz sa to kazí menštru. nepravidelna cca35 d.cyklus......posledne mesiace som mala tak ze jeden mesiac som dostala druhy nie a zas tak a tento mesiac mal byt co som mala dostat a nedostala som tak som dúfala že je to tehu palila ma jemne zaha po kave a take mensie zmeny boli.....urobila som si vo stvrtok test a ta druha bola slabucka uz s ami to stalo ze to presvitala ta co mala zruzoviet ale tentokrat ju boli pekne hrubo visiet netrebalo stelovat do svetla a pod. tak dnes rano durhy test ale ina znacka a uz sme bez druhej ciarky ..:(....tak zas nic z toho
@misheliiik uz ju necakaj😀
Prosím Vas, mam pozitívny test a rátam, ze končím tretí týžden...ale mam pocit akoby som mala ovuláciu, lebo cítim pobolievanie v tom vaječníku čo aj minuly mesiac...je to normálne?
@misheliiik jeeej krásna čiarka 🙂 gratulujem
ahojte 🙂 chcela by som sa spýtať na Váš názor.. mala som s priateľom sex s kondómom.. po sexe som začala cítiť ovulačné bolesti takže som mala plodné dni.. menštruácia mi mešká pár dni.. nemyslím si, že by som mohla byť tehotná, kondóm prasknutý nebol.. tak neviem 😒 čo myslíte?

Ahojte,
my sa tiez snnazime o babetko, mame za sebiou prvy cisty mesiac od vysadenia HAk.
tu som vysadila pockali sme kym nepride prva MS a tak sme sa zacali snazit. doktor mi doporučil uziva kyselinu listovu po vysadeni hak tak poctivo to dodrzujem ateraz ked mi mala pris MS tak neprisla bude to v piatok 16 dva tyzdne mam od 9 v podbrusku velke krče a a brucho mam nafuknute dnes sa mi zacolo točit v hlave a mam taky stihanuty zaludok a silnesi tlkot srdca .... ked som si robila test tak vysiel negativny...cakam este do piatku ked nepride idem na vyvolavacku....myslite si ze by som mohla byt tehotna?