icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

darling16
1. feb 2017

@marcelik88
@sibalka21 baby, hnačka asi nie, skôr ma ten výtok prekvapil. MS som mala dosť silnú, takže ja ani to tehu nepredpokladám, no len tie bolesti vaječníkov.

saska91
2. feb 2017

Ahojte chcela by som ak máte niektoré skúsenosť poprosiť o radu. S priatelom sme praktizovali sex s antikoncepciou pharmatex krem celý mesiac aj cez plodné dni. Menštruaciu som dostala o deň neskôr ale skôr ma zarazilo že som ju mala strašne silnú 2 dni a zrazu nič, čo sa mi nestávalo. Od vtedy mám citlivé a bolavé prsia trochu napnuté, častejšie chodím na wc, mala som asi 4 dni po sebe neskutočné bolesti hlavy a teraz mávam len také ako závrat a bolesti chrbtice. V podbrušku ma neustále pichá, prípadne som už cítila ako keby sťahovanie maternice a dosť ma prekvapil hustý biely výtok, ktorý nezapácha ami mič ma nepáli. Test som si robila v priebehu dňa vyšiel negatívne čo však môže byť že som ho aj skoro robila ( neviem )K lekárke idem v pondelok tak už budem na istom len či nemá niektorá náhodou podobné skúsenosti. Ďakujem

lasocka164
2. feb 2017

Ahojte baby.. ja som bola vpondelok pri gynekologicke... a mi zobrala vyter aj na utrazvuk,vonkajsi som bola a ki povedala ze nieco tam vydim ale ptre istotu zobrala krv a dbeska som volala o vysledky tak ze mam malo hormonov...azaujimave vsetko ma boli aj zaha ma pali aj v hlave sa mi toci aj pod bruskom ma niekedy boli...tak tomu nechaoem co to je za doktorka..poradite mi niekto?

nivea777
2. feb 2017

@lasocka164 nie si tehotná..

zuzanka3381
2. feb 2017

@lasocka164 Čo sa ti nepáči na tvojej doktorke? Nechápem. Veď spravila všetko čo treba. Čo znamená málo hormónov. Nemyslela tým HCG? Ktoré pri tehotenstve stúpa? Záha ťa páli z niečoho, čo si zjedla. V začiatkoch som sa nestretla aby záha pálila. Možno sa len snažíš si vsugerovať že si tehotná. Ty si si test robila? A čo tam akože videla doktorka?

moni244
2. feb 2017

@lasocka164 ked si tak strasne presvedcena , ze si tehotna a doktorka je napr (co nechapem, hrobila, co mala), tak ostan doma, zacni si kupovat tehtenske veci, veci pre babo a budes spokojna

lasocka164
2. feb 2017

@moni244 tak ako doktorka mi robila iba vonkajsi ultrazvuk co mi mala robit aj vnutorny ultrazvuk.. a dneska mi povedala ze mam malo HCG to ze nesom tehotna??

nivea777
2. feb 2017

@lasocka164 nie,nie si tehotna.. bola si u dr aj prednedavnom a keby si tehotna uz by bol viditelny rozdiel

erikqa
2. feb 2017

dobrý večer chcela by som sa opýtať ake su uplne prvé príznaky tehotenstva .. test bol negativny no ja mam pocit ze som teh

erikqa
2. feb 2017

po kolkych dnoch od oplodnenia mi test ukaze či som teh ?

evka26714
2. feb 2017

Ahojte babenky,prosim vas myslite si,ze sa postastilo? Sice poslickov mam dostat zajtra ale niekolko dni ma boli riadne v podbrusku a aj maternica,tak som si len tak spravila test a vyslo mi toto,ja viem o par dni si mam spravit novy ale som nedockava kedze som v novembri potratila a po babatku velmi tuzime ☹

walkyra88
2. feb 2017

@evka26714 gratulujem urcite ste tehotna🙂

tinabalogova
2. feb 2017

Ahojte.... vidíte tam niečo?? Či sa mi to zdá??

walkyra88
2. feb 2017

@tinabalogova to vyzera na zly test treba urobit druhy a dat foto😉

katkaa182
2. feb 2017

@evka26714
Aj podla mna mas pozitivny test 🙂

miriamn76
2. feb 2017

@evka26714 krasny pozitivny testik☺gratulujem

slnecnica333
4. feb 2017

Môže to byť tehotenstvo keď menštrucia meškala 3dni a bola slabšia.no nie špinenie ale krv taká jasnočervená.

sibalka21
4. feb 2017

@slnecnica333 moze, nemusi. treba spravit test....

slnecnica333
4. feb 2017

@sibalka21 zdalo sa mi to bezpredmetne kedze napokon prisla teraz neviem.ale ja mam teraz rozhadzany cyklus

sibalka21
4. feb 2017

@slnecnica333 ak mas rozhadzany cyklus, tak pravdepodobne o tehotenstvo nejde.... Ak mas zblaznene hormony, je normalne ze MS je slabsia, kratsia alebo pride skor alebo neskor... Pre istotu skus test a budes vediet naisto 🙂

tinabalogova
4. feb 2017

Ahojte baby.... Mán k vám otazocku.... Mozem byt tehotna ked mi meska MS uz 6 dní a stale iba spim a vela jem a pijem vodu... A bolia ma Strasne I prsia... Vcera a prevcerom som spala od pol druhej poobede az do 20:00 a bola som hore len malu chvilku najedla som sa a sla zase spat a zobudila som sa dnes rano o pol 11 popratala som a zase lezim a boli ma podbruškom...

motilik25
4. feb 2017

@tinabalogova podla mna ano ta unava to je take ze sa zena vtedy citi vycerpane.Ta chut do jedla to ani nie lebo ja osobne som nemohla citit jedlo prve 3 m som schudla 7kil a chute pridu tak v 20tt ale u kazdej zeny to je ine....Ale myslim si ze mozte byt;)a chcete mat babo??

miriamn76
4. feb 2017

@tinabalogova ved ti uz vysiel pozitivny test

sibalka21
4. feb 2017

@tinabalogova Mozes, ale to neznamena, ze si.... Ak ti 6 dni meska, na teste musis mat minimalne dusika.... Mozu to byt priznaky tehu, ale vobec nemusia 🙂 Sprav test a uvidis, ci to je tehu alebo nie 🙂 Drzim palce 🙂

tinabalogova
4. feb 2017

@motilik25 ano rada by som mala

tinabalogova
4. feb 2017

@miriamn76 viem, ale nebola som si ista

lienka449
5. feb 2017

Ahojte dievčence včera som si robila Lady max a mala som slabého dúšika. Nedalo mi to a dnes som letela do TT kúpiť digitálny clearblue, ktorý nemali tak som zobrala aspoň tento. Asi sa môžeme pomaličky potichučky tešiť, či?

karmela
5. feb 2017

@lienka449 áno je tam slabučke plusko len to je 25citlivost testu na 10 by ti ukázalo uz silnejšiu ciarocku..Tak zatial potichúčky blahoželám a nech druha čiarka pekne tmavne

nadka20
6. feb 2017

určite to je radost ale akoze ziadne priznaky necitim iba trosku ma pobolieva v podbrušku ,prsia bolia , a stale chodím na wc ..

nadka20
6. feb 2017

krasny test :P len dufam že aj pozitivny