Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@michaelats tento test mne osobne ukazal falosneho duska pred rokom kupte si tie pepino tie mna nikdy nesklamali😀Urobte a poslite vysledok drzim palce😊
@walkyra88 ja som tento test robila vzdy aa vzdy jedna ciarka...a dnes 2aj ked druha slaba... som v "pomykove" 😨😀
baby mam problem sak ste videli moj test bol pozitivny na gyn. som nebola lebo moj doktor tam stale nieje ale bola som na wc teraz a objavila som ked som sa utierala po ciíkani cervenu farbu slabuilinku na toaletaku .. neviete co to moze byt? mam strach
Ahojte...
Pred dvoma týždňami som začala užívať antikoncepciu. Dovtedy sme 2-3 mesiace s priateľom spávali tak, že pred vyvrcholením si dal kondóm (ten nikdy nepraskol).
Odkedy mám antikoncepciu, už sa urobil do mňa - pred týždňom prvý krát.
Pred týždňom som mala menzes (vtedy som tabletky začala užívať). Odvtedy ale stále špiním. Mám hnedý výtok. Samozrejme, som baliata vodou, strašne precitlivelá (ale to som bola aj predtým, ale teraz sa to znásobilo). Zväčšili sa mi boky,... zhoršila sa mi trošku pleť...
To by mohlo byť spôsobené tabletkami...
Lenže... ja fajčím... asi cca 4-5 cigariet denne... teraz na to takmer vôbec nemám chuť. Ale na čo hlavne nemám chuť, to je káva. Normálne ma z nej napína... pritom som pila kávu veľmi veľa krát denne.
Nemôžem byť tehotná? Ďakujem!
@nivea777 @kotatko1232 Myslela som to tak, ze menzes som mala naposledy pred tyzdnom - cize mi vtedy skoncil a zacal pred dvoma tyzdnami, kedy som tabletky zacala brat. Prisiel mi uplne nacas ako kazdy mesiac. Test som sinrobila dnes poobede ale len jeden. Vyslo ze tehotna nie som ale tak percento tam byt moze. Je pravda ake, ze mam chripku od soboty. Mozno nieco je aj tym sposobene
@d_h_girls špiniť môžeš aj z hak..Dokonca mne sa stalo že som jeden mesiac ani Ms nedostala..Ak si začala brať lieky pred 2t a chlap sa do teba spravil po týždni bránia,tak by si tehotná byt nemala ale na 100% nie je nič..Test si robila zbytočne lebo po týždni ti aj tak nič neukáže
no dakujem trosku ste ma upokojili uvidím do rana co bude :P mozno prestane kedze mam mat ovulku zajtra :P
@michaelats hlupejsiu otazku si mi nemohla dat😂 😂 ved su tam // tak co myslis??

@walkyra88