icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

michaelats
7. feb 2017
michaelats
7. feb 2017
kotatko1232
7. feb 2017

@michaelats gratulujeeeem.tu je trosku upravena foto...

walkyra88
7. feb 2017

@michaelats tento test mne osobne ukazal falosneho duska pred rokom kupte si tie pepino tie mna nikdy nesklamali😀Urobte a poslite vysledok drzim palce😊

michaelats
7. feb 2017

@walkyra88 ja som tento test robila vzdy aa vzdy jedna ciarka...a dnes 2aj ked druha slaba... som v "pomykove" 😨😀

walkyra88
7. feb 2017

Skuste urobit aspon 3naraz a uvidite 😀

michaelats
8. feb 2017

@walkyra88 urobila som dalsie 2 a zas to iste 😨

nadka20
8. feb 2017

ja by som este spravila o take 3 dni dalsi mozno bude silnejsia

kotatko1232
8. feb 2017

@michaelats posli foto tych 2 testov 🙂

walkyra88
8. feb 2017

@michaelats ano posli ich vsetky 3pri sebe odfotene🙂

katkabublinka
8. feb 2017

uz na tom prvom to je vidiet :D

michaelats
8. feb 2017
kotatko1232
8. feb 2017

@michaelats tak teda po druhy krat gratulujem...😅😊

walkyra88
8. feb 2017

@michaelats tak gratulujem😀

nadka20
8. feb 2017

baby mam problem sak ste videli moj test bol pozitivny na gyn. som nebola lebo moj doktor tam stale nieje ale bola som na wc teraz a objavila som ked som sa utierala po ciíkani cervenu farbu slabuilinku na toaletaku .. neviete co to moze byt? mam strach

walkyra88
8. feb 2017

@nadka20 posli test nevidela som ho v ktorom tt by si mala byt mozno sa ti pretrhla len nejaka blanka ..

nadka20
8. feb 2017

no menstruacia mi meska dnesnym dnom 13 dni ja len dufam ze to bude tak lebo mam obavy teraz z toho zajtra mam mat ovulku mozno ze aj nieco s tym spolocne neviem

d_h_girls
8. feb 2017

Ahojte...
Pred dvoma týždňami som začala užívať antikoncepciu. Dovtedy sme 2-3 mesiace s priateľom spávali tak, že pred vyvrcholením si dal kondóm (ten nikdy nepraskol).
Odkedy mám antikoncepciu, už sa urobil do mňa - pred týždňom prvý krát.

Pred týždňom som mala menzes (vtedy som tabletky začala užívať). Odvtedy ale stále špiním. Mám hnedý výtok. Samozrejme, som baliata vodou, strašne precitlivelá (ale to som bola aj predtým, ale teraz sa to znásobilo). Zväčšili sa mi boky,... zhoršila sa mi trošku pleť...
To by mohlo byť spôsobené tabletkami...
Lenže... ja fajčím... asi cca 4-5 cigariet denne... teraz na to takmer vôbec nemám chuť. Ale na čo hlavne nemám chuť, to je káva. Normálne ma z nej napína... pritom som pila kávu veľmi veľa krát denne.

Nemôžem byť tehotná? Ďakujem!

nivea777
8. feb 2017

@d_h_girls píšeš že si zacala užívať pred 2 týždňami,potom zas píšeš že si pred týždňom mala ms a začala brať lieky,tak ako teda?

kotatko1232
8. feb 2017

@d_h_girls a tie tabletky si zacala kedy brat??pred tyzdnom alebo dvoma??

nadka20
8. feb 2017

mne neviete poradit ??

d_h_girls
8. feb 2017

@nivea777 @kotatko1232 Myslela som to tak, ze menzes som mala naposledy pred tyzdnom - cize mi vtedy skoncil a zacal pred dvoma tyzdnami, kedy som tabletky zacala brat. Prisiel mi uplne nacas ako kazdy mesiac. Test som sinrobila dnes poobede ale len jeden. Vyslo ze tehotna nie som ale tak percento tam byt moze. Je pravda ake, ze mam chripku od soboty. Mozno nieco je aj tym sposobene

nivea777
8. feb 2017

@d_h_girls špiniť môžeš aj z hak..Dokonca mne sa stalo že som jeden mesiac ani Ms nedostala..Ak si začala brať lieky pred 2t a chlap sa do teba spravil po týždni bránia,tak by si tehotná byt nemala ale na 100% nie je nič..Test si robila zbytočne lebo po týždni ti aj tak nič neukáže

akronop
8. feb 2017

@nadka moze to byt neskodne krvacanie kvoli uhniezdovaniu embrya, ale moze to byt aj vaznejsie. Ja som po takej kvapke brala do konca prveho trimestra duphaston.
Takze moje odporucanie je okamzite smer pohotovost!

akronop
8. feb 2017

Malo to byt @nadka20 😉

nadka20
8. feb 2017

no dakujem trosku ste ma upokojili uvidím do rana co bude :P mozno prestane kedze mam mat ovulku zajtra :P

michaelats
8. feb 2017

@kotatko1232 je to negatiiiiiivne alebo pozitivne ??????? 🙄

walkyra88
8. feb 2017

@nadka20 rdcej by ste mala ist hned do rana uz moze byt neskoro to nie je kasel ani soplik !!!!

nadka20
8. feb 2017

NO SUPER ... :/

kotatko1232
8. feb 2017

@michaelats hlupejsiu otazku si mi nemohla dat😂 😂 ved su tam // tak co myslis??