icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

walkyra88
15. feb 2017

@kika311 urcite ano ste 😉

kika311
16. feb 2017

@walkyra88 ďakujem za odpoveď ale aj tak sa bojím dopredu tešiť keďže som už raz potratila :(😵

mrkvicka060
16. feb 2017

Zeny, prosim vas o vase skusenosti.. pri prvom synovi mi v tehotenstve trpli ruky, ale az v neskorsom stadiu. Teraz pred 3 dnami sme s partnerom mali nechraneny styk (uz som mala po ovulacii, teda aspon som si to myslela), a uz druhu noc mi strasne trpnu ruky, non-stop... mali ste niektora taketo priznaky hned na zaciatku? Pri synovi mi zacali tehu priznaky tiez velmi skoro, na treti den po oplodneni. Je mi to divne, lebo taketo trpnutie ruk som mala len v predchadzajucom tehotenstve... moze to byt priznak, mate s tym niektora skusenosti??

matkakes
16. feb 2017

Dakujem kazdej jednej z vas za radu k vcerajsej otazke, mali ste pravdu, tehotenske testy mam pozitivne, ja som ani nedufala kedze 15 dni dozadu som bola u lekárky a aj krv bola negat. myslite zeby potom?

walkyra88
16. feb 2017

@kika311 ja som mala 2krat mimomaternicove tehu muz bol na vyšetrený kedze mam z prveho vztahu dcerku 4r a chceli sme no zistili mu spomalene spermie zacal sa liecit a po pol roku som otehotnela a uz som v 24tt a budeme mat dievcatko a velmi sa tesime netreba mysliet na zle veci aj ked aj ja som sa bala vsetkeho uz🙂drzim palce❤️

karmela
16. feb 2017

@matkakes jeeeeejo super gratulujem a pekne tehulkovanie želám 😉😊

karmela
16. feb 2017

@matkakes áno mohlo sa bábätko uhniezdovat akurát a este neprodukovalo hcg a teraz po 15 dňoch uz pekne pozitívne testy 😊

michaelats
16. feb 2017

@matkakes gratulujeeeeem 😊😊😊som na tom podobne 😊😊😊

matkakes
16. feb 2017

Dievcaza dakujem 😊 uplne sa tesim.

matkakes
16. feb 2017

@michaelats ako podobne tiez toto? Tak super tiez gratulujem

roni1977
17. feb 2017

@walkyra88 ahoj, prosím ťa ako sa manžel liečil, môj ma tiež zlý spermiogram, ďakujem 😉

walkyra88
17. feb 2017

@roni1977 zmenil stravu prestal pit energeticke napoje bral nejake prášky co mu lekar dal a hlavne nemal stres sli sme na welnes hocikam aby sme mali klud a vyslo to az sok tomu neverila😊

mamina87
18. feb 2017

Prajem krasny dnik ....chcem sa opytat lebo som stoho mimo ....vcera som mala dostat kramy ...a v stvrtok som mala slabulinky ruzovy vytok ...vcera vecer tiez ...myslela som ze sa dnes spustim a nic ....robila som si test ale je negativny ...takze nic neviem ...a to cakanie je na nervy 😕 .....kolko mam este cakat ? Viete mi poradit? Budem moc vdacna 😊

walkyra88
18. feb 2017

@mamina87 treba par dni cakat mozno to bolo uhniezdovanie urobte za3,4dni test ak bude negativny gynekolog...

mamina87
18. feb 2017

@walkyra88 dakujem ...dovtedy osedivejem uf

walkyra88
18. feb 2017

@mamina87 tak poznam to dobre nedockavost😀Drzim palce potom dajte vediet😊

mamina87
18. feb 2017

@walkyra88 urcite dam vediet 😉

bevab
18. feb 2017

Ahojte, idem sa popytat. Plodne dni som podla kalendara mala mat od 10-16 februara. Intenzivne sme sa pokusali. Este predtym bol jeden pokus 4.2. lebo som v ten den citila bolest v podvbrusku. Vcera a dnes cely den som ma slabsie krce brucha vyssie ako v podbrusku a neskutotocne citim prsia. Bude to ovulacia ci nebodaj nieco ine ? Ovulacne testy som nerobila a bt som nemerala. Dakujeeem

miriam1983
18. feb 2017

Ahojte,chcela by som sa spytat,ci nemate podobnu skusenost. S manzelom som mala prerusovany styk,dva dni na to som dostala menstruaciu,normalnu. Odvtedy mi je zvlastne,bolieva ma hlava,podbrusko a som strasne unavena. No dalsia menstruacia mi prisla,ale trvala len jeden den,druhy den som uz len trocha spinila. Test som mala negativny. Moze to byt aj tak tehotenstvo? Za cely ten cas sme uz styk nemali. Dakujem za skusenosti.

sibalka21
19. feb 2017

@miriam1983 Nie, tehotna byt nemozes.... Nemas z coho kedze sa do teba nespravil a dva dni pred MS urcite ovulaciu nemas, a prisla ti normalna MS...Ak ste nemali uz dalsi neprerusovany styk cez tvoje plodne dni, tehotna byt nemozes, testy by si musela mat uz pozitivne....

alexandra1995
19. feb 2017

Ahojte vsetci, zaujímal by ma váš názor resp. nejaké skúsenosti s niečím podobným. MS by som mala dostať v pondelok 20.02.2017 ( mám tendenciu , že mi vždy meškajú 2-3dni) tento víkend sme mali s priateľom styk a po každom jednom som chvíľku krvácala úplne červenú krv. Potom už zase nič. Mne vždy menštruácia prichádza hnedým špinením, až potom krv. Máte niekto skusenosti, že pri takomto prípade ste boli tehu ? Ďakujem 🙂

natasa188
19. feb 2017

Ahojte, tiež sa na Vás obraciam s otázkou:
12.12.2016 som dostala menštruáciu, trvala 6 dní. Cyklus mám dá sa povedať pravidelný (+-3 dni). 1.1.2017 som mala pohlavný styk.
Ďalšia menštruácia mi meškala, no prišla 22.1.2017 a skončila 27.1.2017 (Test z 18.1.2017 bol negatívny).
Teraz som v čase (18.2.2017) kedy by som mala dostať ďalšiu menštruáciu, no mala som len 4 dni slabý dohneda výtok. Včera, 18.2. už výtok nebol. Aká je šanca na otehotnenie, ak som od 1.1.2017 styk nemala? (Test, si spravím budúci týždeň, ešte chcem počkať).
Prsia ma zvyknú pred menštruáciou bolieť, teraz ma nebolia, ani ich nemám naliate, a ani ma nepobolieva v podbrušku.
Ďakujem. 🙂

sibalka21
19. feb 2017

@natasa188 Od 1.1. si nemala styk? Tak by si uz 18ho mala minimalne ducha na teste... Nie, tehotna z toho datumu byt urcite nemozes... Bola by si uz v na prelome 9-10tt, natestoch by museli byt uz riadne kolajnice teraz... Kludne si mozes spravit test, nema dovod cakat, kedze uz musi byt urcite pozitivny, ale je velmi nepravdepodobne, ak si nemala uz ziadny styk, ze by si bola tehotna.... A styk bol chraneny alebo aspon prerusovany? Ak sa nespravil priamo do teba, urcite niesi tehotna.... A ak nemas ziadne priznaky (pobolevianie v podbrusku a naliate bolave prsia, unava a pod. ), tak nechapem, preco si myslis, ze si tehotna, este aj testy negativne...

sibalka21
19. feb 2017

@alexandra1995 Nejak nechapem tvoju otazku.... Krv mohla sposobit nejaka odreninka, pri vasnivom sexe ta mohol zranit a trchu si mohla krvacat... Ak ste mali sex cez plodne dni, tak tehtona byt mozes, ale aj nemusis... To, ze si krvacala po kazdom styku nijak nemusi suvisiet s tehotenstvom... Uvidis ci pride MS a ked nie tak sprav test.... Moze byt aj to, ze ti priatel pri sexe "povolil" MS a zachvilu sa rozbehne...

natasa188
19. feb 2017

@sibalka21 Ďakujem za reakciu. Styk bol (okrem začiatočného vstupu) chránený.
Obavy mám preto, lebo niektoré ženy majú menštruáciu aj v rannom štádiu tehotenstva. A taktiež si neviem vysvetliť to štvordňové špinenie, samotné meškanie a žiadne príznaky ako mávam pred menštuáciou. Možno je to zapríčinené vnútornou nervozitou a stresom, to je pravda. 🙂

sibalka21
19. feb 2017

@natasa188 No tak ak bol chraneny, tak nieje ani najmensia sanca, ze by si bola tehotna... Hej mavaju MS, ale je to len velmi zriedkave... A u teba by sa museli spojit vsetky sily bozie, aby sa stali vsetky nahody naraz a bola by si aj napriek vsetkemu tehotna :D ... Styk si mala 1.1., 18.1. test negativny, mala si normalnu MS, nemas ziadne priznaky tehotenstva, styk bol chraneny a odvtedy si nemala ziadny styk.... 4dnove spinenie mozes mat ako MS, kedze mas stresy a nervozitu, telo nieje stroj, nemoze pracovat stale rovnako... Skus test, ale ak bude negativny tak tehu niesi 🙂

natasa188
19. feb 2017

@sibalka21 Ďakujem. 🙂 Zajtra si spravím test a uvidí sa čo a ako. Či teda budú alebo nebudú koľajnice na TT. 😅

jena555
19. feb 2017

Ahojte chcem sa opýtať robila som si tému test mamatest vyšli mi dva pozitívne a jeden negatívny.. minulý mesiac som ju dostala 10.1.2017 a skončila mi 13.1.2017 takže 3 dní úplne slabé.. vtedy som netestovala.. teraz mi však prišla 17.2.2017 len ju mam ale vôbec nič zo mňa netečie žiadna krv ako keby iba špinenie.. dá sa povedať že jednu vložku by som vymenila za deň.. len mi nejdu do hlavy tie testy ja si nechcem namýšľať ani nič podobné.. dieťa ešte nechcem pretože som chorá mala som aj operácie ale len tak som testovala .. viete mi poradiť fotila som test aj cez negatív.. vid foto ďakujem za odpovede

mamina87
19. feb 2017

@walkyra88 tak nic ...dnes uz ma boli brucho a uz sa mi pomali rozbieha cervena 😕

sibalka21
19. feb 2017

@jena555 AKo prepac ale to co si pridala aku fotku? :D Ved to je totalne skreslene cele, daj normalnu, s tohto ti urcite nikto nic nepovie ....