Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
ano použila som ho spravne ale dost som s nim hybala asi preto vytiekol taky test som si robila prvý krát
Dobrý večer, žienky prosím vás, kolky deň od vymeškania MS vám ukázalo pozitívny tehotenský test? Dnes je to 7 dni od vymeškania a furt negatívny :/ s priateľom je to už mesiac, čo sme spolu naposledy spali, je možné, že ak som tehotná, test mi to ešte neukáže? :/ Ďakujem za odpovede 🙂
@mimusa1997 Ak uz ubehol mesiac od posledneho styku a mas negativny test, tak tehotna nie si. Ak sa menstruacia nespusti do tyzdna, chod na prehliadku. 🙂
@lenachmelikova Gratulujem ❤❤❤
Ahojte baby..poradite mi niekto?? Chcem sa opytat mozem zobrat duphaston aj inofolic?? Bo lekar mi predpisal duphaston ze ho mam brat aj toto mi poradil...
@lasocka164 lekar ked to povedal tak asi mozes tu nie sme lekarky
@lasocka164 myslim ze mozes..🙂 inofolic je len doplnok..ja som tiez brala lieky clostylbegit a gynda mi odporucala k tomu inofolic..ale dost som pocula,ze rozhadzuje cyklus..ja s nim osobne skusenosti nemam..nestihla som ho zatial zacat brat..🙂 ale pozri aj po nete..🙂
Ahojte kočky.... Tak kedze som nenasla forum Novembrovky 2017 tak napisem sem.... potrebujem radu.... poslednu MS som mala 1.2.2017... To znamena ze by som mala byt cca 6t a 2 dni.... Spravila som si uz vela testov ale vsetky mam negativne... Vcera som si robila posledny hned rano s ranajsieho mocu a tiez negativny... neviem co si o tom mysliet... Bolia ma neskutocne krize a pobolieva ma aj v podbrusku ako pred ms ale ta nechodi.. este sa neskutocne potim a niekedy je mi tak trosku blbo.. a rano ma neskutocne prehana, ale blbo mi nie je.... neviem ci mozem byt tehotna, myslite si ze uz by mi test ukazal tehotenstvo? K doktorovi som objednana az na stvrtok tak neviem na com som.... myslela som si ze po viac ako 2 tyzdnoch meskania mi test ukaze II palicky... Dakujem kazdej aspon za precitanie...
@funnyzuzanka pravdepodobne máš nejaký iný problém..Tehotenstvo by už malo ukazat..Sú síce prípady kedy je test negatívny dlhšiu dobu ale to je veľmi malé %.. takze počkaj do štvrtka a uvidíš,môže to byť cysta, prechladnutie, hormonálna porucha atd
@funnyzuzanka ahpoj..po takej dobe by ti uz test mal ukazat..🙂 aky mavas dlhy cyklus??..to ze sa potis,moze byt kludne aj hormonami,kedze ms nedosla,moze byt ze mas nejaku hormonalnu nerovnovahu..
@alilka no cyklus mavam dlhy 28-33dni.... viac nie.... a snazime sa o druhe babatko kedze doma mam 4 a pol rocneho chlapca... a pamatam si ze ked som cakala jeho tak mi test ukazal II uz po 2 dnoch meskania....
@funnyzuzanka no vo vacsine to tak je..🙂 tak uvidis co ti povie lekarka..mozno si mala len anovulacny cyklus a tak sa ti to natiahlo..alebo si robila aj ovu testy??alebo merala BT:?
@alilka NIe nerobila som si ovu testy ani nemerala BT... snazime sa 2 mesiac.... a pri synovi nam to na 2 pokus vyslo.... len teraz som ostala taka neista... tesila som sa ze ms neprisla ale kazdym testom som bola viac a viac sklamana....pockam na lekara co povie... musim vydrzat... a dalsi mesiac uz vyskusam ovu testy a meranie BT
@funnyzuzanka tak drzim palce..potom sa ozvy co ti povedal..🙂
@alilka Dakujem... 🙂 jasne dam vediet... 🙂
Pekne dobre raano 🙂 posmykla som sa na mokrej dlazke... spadla som pravu stranu, na pravy laket aaa pravu nohu. Som v 10tt. Myslite ze sa mohli nieco malemu stat? :'( ☹
@michaelats nemyslím si, ze sa niečo stalo, dieta je chránené plodovým vakom a vodou...takze nejake mierne nárazy iste vydrží. Ak by sa niečo stalo, telo ti samo dá signál...bolesti, krvacanie.
@alilka ahoj... tak neala som doktorovi az vo stvrtok ale dnes s tym ze som nemohla vydrzat ako mi bolo strasne zle... zobral mi krv, spravil sono a vsetko negativne... tehotna nie som... uz len cakam na dalsie vysledky s krvy lebo sa ide u mna o hormonalnu nerovnovahu.... ale priznam sa ze za cca mesiac som pribrala viac ako 6 kil a to s nicoho nic....
@michaelats ako pise sardinka336 babätko je chranene v Tvojom brusku...A nie je natolko velke este, aby sa ho to vobec dotklo...Mozno keby si bola v poslednom trimestri, tak by to bolo horsie...No davaj na seba pozor a prajem este krasne a zdrave tehulkovanie 😀
@luta13 dakujem 😉 mileee od teba 😊😊😊😊
@15111975 ja som to mala tiez na zaciatku.... slaba az "neviditelna " / robila som o par dni a uz bola tmavsia... a o tyzden na to velmi vyrazna 🙂 drzim palce 🙂
Čaute baby, chcem sa spýtať či má niektorá z Vás skúsenosť s otehotnením po vyvolávačke. Bola som lekárky, ktorá mi po 2týždňovom meškaní pichla injekciu, z krvi mi tehotenstvo nezistili. 2 dni po vyvolávačke sme mali nechránený styk. Na 5 deň od injekcie som začala špiniť, trvalo to 5 dní, ale úplne slabučké to bolo. Mala som len intimku a vobec nič na nej, max. len na papieri keď som išla na wc. vďaka za každu radu.
Som tri mesiace po pôrode, plne kojím, menzes ešte nemám..mali sme nehodu s kondomom..mohla som otehotniet?
Ahojte dievčatá. Som tu nová a chcela by som Vás poprosiť o radu. Kedže mnohé ste tu skúsené a čo to viete snáď mi budete vediet poradiť.
S priateľom mávame prerušovaný pohlavný styk ale tento mesiac sme si povedali prečo si neužívať naplno, čo ma veľmi potešilo pretože veľmi túžim po babätku kedže už mám skoro 30 tak to nechcem odkladať. Takže môj cyklus býva pravidelný 28 dní niekedy kratší o 3-4 dni.Posledná menštruácia mi začala 28.2 a trvala 4 dni, čo obvykle mávam 5dní. Na druhý deň menš. sme mali nechránený styk kedy sme šli naplno. Ďalší nechránený styk sme mali 4, 5, 7, 10 a 15.3. Ovulácia mi vychádzala na 13.3 Dnes je to 9 DPO. Od ovulácie pociťujem slabé pobolievanie v podbrušku aj pri pravom vaječníku. Dokonca mávam veľmi nízky tlak, bolesti hlavy, sem tam závrat a pociťujem únavu.Včera mi začalo slabučké špinenie hnedej farby. Pred nedávnom som si začala merať aj BT a sledovať kŕčok a tak som zistila, že špiním ale nepotrebujem vložku. Posledné dva dni mám teplotu 36,88 Mám 6 dni do MS. Je možné napriek špineniu, že môžem byť tehotná? Ďakujem za každú radu

nacikala som sa na tyčinku a potom ked som prisla do izby tak vreckovka bola mokra