Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Podla mna tiez tehu. Ja som mala to iste ale na pepino teste. kup si test women secret ten mi ukazazal.hned v ten den krasne dve ciarky ako to pepino slabunku. A tak o tyzden skus digi test. Drzim.palceky
@sunnytt ďakujem za názor 🙂
Takýto mám cyklus tento mesiac a styk sme mali aj cez plodné dni konkretne 18.3. 😅
Takže odporucas skúsiť ešte iný test? Tak o 2 dni či môžem aj zajtra už? Alebo neskôr? Ja som si už robievala xy testov v minulosti no nikdy nebol ani náznak,vždy bol biely ako sneh a teraz som bola prekvapená 🙂
Ja som tiez vzdy mala len cisto biely bez naznaku 🙂 u mna 13. 7 prvy den menstruacie. 26 ovu a testy robene 6.8 teda este pred ocakavanou menstruaciou. A za tri tyzdne rodim 🙂 ale tak kazde telo je ine. Urcite skus aj ten digi. Ten ti nebude davat ziadne kanaliky ale ten skus az neskor yeraz je este skoro.
@alilka pozri vyššie foto môjho cyklu. 12.3. mi skončila ms a 20. Som mala mať ovu pravdepodobne 😀 vieš čo ja ani sama neviem,len ma začali bolieť veľmi prsníky a môj si robil srandu či nie som tehotná a mala som doma jeden test ešte z minula tak som ho skúsila a bola som prekvapena.🙂
Testovacia je este silnejsia nez controlna. Urcite si v tom. Gratulka velka 🙂
@simushaa podla mna je to jasne,gratulujem 👏 cas na radosť 😊

Ahojte,som tu uplne nova a zaujímam sa o vaše nazory.
Dnes ráno mi vyšiel tento test,druhá čiarka je veeeľmi slabucka.
Asi 3dni ma neskutočne bolia prsia a mám pocity ako keby som mala mať teploty,včera večer som mala napr. 37°-neviem či to má nejaký súvis. Menštruácia mi skončila pred 15 dňami.
Je možné že by som bola tehotná? Má niekto podobnú skúsenosť?
Ďakujem za každý názor 🙂