icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

zitusss
26. mar 2017

Ahojte,som tu uplne nova a zaujímam sa o vaše nazory.
Dnes ráno mi vyšiel tento test,druhá čiarka je veeeľmi slabucka.
Asi 3dni ma neskutočne bolia prsia a mám pocity ako keby som mala mať teploty,včera večer som mala napr. 37°-neviem či to má nejaký súvis. Menštruácia mi skončila pred 15 dňami.
Je možné že by som bola tehotná? Má niekto podobnú skúsenosť?
Ďakujem za každý názor 🙂

ada510
26. mar 2017

@zitusss ste tehu na 99%

miriamn76
26. mar 2017

@zitusss treba skusit iny test toto moze byt kanalik.

zitusss
26. mar 2017

@miriamn76 aký kanálik? Myslíte inú značku alebo opakovať test neskôr?

miriamn76
26. mar 2017

@zitusss iny test napr. Lady max

alilka
26. mar 2017

@zitusss toto je aj podla mňa kanálik 😊😊

zitusss
26. mar 2017

@alilka ďakujem za názor,trošku som sa začala už tešiť 🙂

sunnytt
26. mar 2017

Podla mna tiez tehu. Ja som mala to iste ale na pepino teste. kup si test women secret ten mi ukazazal.hned v ten den krasne dve ciarky ako to pepino slabunku. A tak o tyzden skus digi test. Drzim.palceky

walkyra88
26. mar 2017

@zitusss toto nie je kanalik iba skore zistenie tehu tak aj ja som mala gratulujem😉

sunnytt
26. mar 2017

Dve rozne znacky v ten isty den poobedny moc cca hodinu rozdiel. Sanca tam urcite je. Zalezi od toho kedy mavas ovu

zitusss
26. mar 2017

@sunnytt ďakujem za názor 🙂
Takýto mám cyklus tento mesiac a styk sme mali aj cez plodné dni konkretne 18.3. 😅
Takže odporucas skúsiť ešte iný test? Tak o 2 dni či môžem aj zajtra už? Alebo neskôr? Ja som si už robievala xy testov v minulosti no nikdy nebol ani náznak,vždy bol biely ako sneh a teraz som bola prekvapená 🙂

papi30
26. mar 2017

@zitusss ahoj.to je jedno aky test, len skus pockat kym ti bude meskat aspon par dni... to je najistejsie. Trpezlivost 😉

alilka
26. mar 2017

@zitusss tak ale píšeš že 2tyzdne do zadu si mala ms,tak to mi vychádza že ešte len ovu by si mala mať a nie pozitívny tehu test 😁😁 či ako?

sunnytt
26. mar 2017

Ja som tiez vzdy mala len cisto biely bez naznaku 🙂 u mna 13. 7 prvy den menstruacie. 26 ovu a testy robene 6.8 teda este pred ocakavanou menstruaciou. A za tri tyzdne rodim 🙂 ale tak kazde telo je ine. Urcite skus aj ten digi. Ten ti nebude davat ziadne kanaliky ale ten skus az neskor yeraz je este skoro.

zitusss
26. mar 2017

@alilka pozri vyššie foto môjho cyklu. 12.3. mi skončila ms a 20. Som mala mať ovu pravdepodobne 😀 vieš čo ja ani sama neviem,len ma začali bolieť veľmi prsníky a môj si robil srandu či nie som tehotná a mala som doma jeden test ešte z minula tak som ho skúsila a bola som prekvapena.🙂

alilka
26. mar 2017

@zitusss no skús za 2dni a budešudrejsia..😁 držím ti prsty. 😉

nivea777
26. mar 2017

@zitusss ak si mala ovu naozaj 20.3..Tak si 6dpo takže je veľmi malá pravdepodobnosť že by si už mala pozitívny test..Ovu musela teda prebehnúť skôr alebo je to naozaj kanálik..Alebo čakáš dvojičky-trojicky a preto hcg tak rýchlo rastie a test je už taký silný :D

bevab
26. mar 2017

@zitusss odkial mas kalendarik ? Dakujem

zitusss
26. mar 2017

@nivea777 nevylučujem to že je to plány poplach,len sa mi to ešte nestalo tak som chcela zistiť nejaké názory na to. Fuuu, tie dvojičky -trojicky pobavili,to ani nespominaj 😂
@bevab to je aplikácia z Google play volá sa kalendár menštruácie,ovulácie 😉

sunnytt
26. mar 2017

@zitusss no som zvedava, kazdopadne daj vediet ako to dopadlo 🙂

simushaa
26. mar 2017

Ahojte ....Prosím Vás čo si myslíte vy o tom ? NECHCEM sa skôr tešiť , pretože už viac krát som sa takto sklamala ..

sunnytt
26. mar 2017

Testovacia je este silnejsia nez controlna. Urcite si v tom. Gratulka velka 🙂

alilka
26. mar 2017

@simushaa jednoznačne si tehu..Ako dlho ti už mešká?😁

veronikaaa444
26. mar 2017

@simushaa podla mna je to jasne,gratulujem 👏 cas na radosť 😊

simushaa
26. mar 2017

@alilka 11 dní my meškajú ..

alilka
26. mar 2017

@simushaa hneď som si myslela že nejak už dlhšie keďže test je tak krásne pozitívny 😁😁 príznaky nemáš?

simushaa
26. mar 2017

@alilka práve vôbec nič , žiadne príznaky , práve preto sa nechcem tešiť

alilka
26. mar 2017

@simushaa to nevadí..Tie ešte len prídu 😉😉

zitusss
26. mar 2017

@simushaa už viac krát sa ti stalo že si mala takúto výraznú druhu čiarku a bol to falošný poplach? 😲

simushaa
26. mar 2017

@zitusss takú silnú ešte nie ...
Ale podľa tých zlých skúseností , sa nechcem tešiť dopredu , preto sa pýtam na názori ...