icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

cynthia1998
28. mar 2017

@walkyra88 no ja mam termin k doktorovi 6.4 ale pravdepodbne to budememať v novembri/decembri 🙂 ale uvidí sa 🙂 Nech bude zdravý, to je najpodstatnejšie 😊

luta13
28. mar 2017

@cynthia1998 nadherne //...Gratulujem a po potvrdeni od Dr. uzivaj zdrave tehulkovanie 😘...Daj po kontrole vediet, v ktorom si tt a ci je vsetko v poriadku 😉

luta13
28. mar 2017

@misenka777 test vyzera byt snehobiely, je mi to luto...A dost rozmazana fotka...Drzim palceky, nech si co najskor najdes na testiku // 😀

cynthia1998
28. mar 2017

@luta13 Ďakujem. Termín mám až na 6.4. Ale akonáhke budem vedieť,všetko čo potrebujem vedieť napíšem. ;)

michaelats
28. mar 2017

Dobry vecer 🙂 som chora ... viete mi povedat co mozem aa nemozem uzivat pocas choroby v tehotenstve ? Dakujeeem 😊😊😊

natalusik005
28. mar 2017

Ahojte mamicky. Mam tyzden pred ms. A spustil sa mi bledulinko hnedy vytok. Krcok mam zavrety a vysoko. Nemam ziadne bolesti zenske prechladnutie alebo pod. Myslite ze sa spusta menzes? Aj ked je krcok zavrety? Dakujem

nivea777
28. mar 2017

@michaelats záleží ako chorá,na hrdlo septilen, kloktat slanú vodu.. na kašeľ je toho dosť ja som mala stopkasel,calcium chloratum .. do nosa by sa mala len morská soľ,quixx atď..Na teplotu len paracetamol cize panadol novum a Paralen 500..Žiadne Paralen grip,theraflu ani nič podobné

nivea777
28. mar 2017

@michaelats čo sa týka toho sopka tak ak to je faakt zle tak si strekni buď niečo detské alebo olynth/nasivin dačo čo ti zaberalo aj predtým..Jeden strek na noc neublíži

vlocka29
28. mar 2017

Ahojte baby chcem sa opytat 15.3som mala dostat menstruaciu a 15.3som spala s priatelom spravil sa domna menstruaciu dodnes nemam od 22.3mam stale zvysenu teplotu do dnes ale vzdy sa meni od 36.9..do 37,1....16.3som mala pri utierani jasnocervenu smuhu no ked som si robila test 25.3..bol negativny ..mam dost caste bolenie hlavy a aj ako keby menstruacne krce skorej take pichanie....mozem byt tehotna?

nivea777
28. mar 2017

@vlocka29 vždy keď sa spermie dostanú dnu je šanca na otehotnenie..Takže môžeš ,otázne je aká je pravdepodobnosť a tá je takmer nulová za predpokladu že MS fakt toho 15.3 mala prísť

luta13
28. mar 2017

@michaelats skore uzdravenie Ti prajem...Ja som pocas tehu bola chora 2-3 tyzdne, na nervy som uz z toho bola, no taktiez len Paralen, kojenecky sprej do nosa a na kasel caj s medom, zazvorom a citronom...Nic ine...A hlavne vela odpocinku, ak mas moznost pospat si behom dna pospi si kolko telo ziada - to pomahalo najviac...😉

luta13
28. mar 2017

@natalusik005 mozno sa spusta skorsia MS, alebo si tehulka a roztahuje sa Ti maternica, preto spinis...Ja som mala hnede spinenie v case ocakavaneho MS, no trvalo len necely den...A po dalsich 10 dnoch som bola na gynde a 6tt...Drzim palceky...Pockaj zopar dni a uvidis, ako to bude pokracovat....Alebo pockaj na termin MS a ak nepride, urob tehutestik...Drzim palceky, pripadne daj info, ako to pokracuje 🙂

natalusik005
29. mar 2017

@luta13 ahoooj dakujem krasne za odpoved 🙂 moje dnicky prebiehaju vavsinou tak ze zacinaju spinenim asi par hodin niekedy len mala chvila a potom krv. Toto je nieco s cim som sa este nestretla. Sice mam roznorode prejavy PMS a niekedy mam pocit ze som kazdy mesiac v tom :D asi 4 dni do zadu tupa bolest v krizoch ako ked ide ms ceku noc som nespala a o 5 som mala take bolesti e som siahla po tabletke. Mam aj rozne chute. Majoneza kecup dokopy. Jem stale a velke porcie a vacsinou jedavam detske :D a co sa tyka vytoku bol ako keby biely a velmi jemne sfarbeny na hnedo velmi bledunke. Nieje to ako pri menzese ze mam tmavo hnedy. Bojim sa ci len nejsom chora :/ nesnazime sa ale ani si nedavame pozor. Pretoze planujeme babatko ale hceme sa snazit od juna 🙂

natalusik005
29. mar 2017

@luta13
A isto Dam vediet sukromne 🙂

adelca95
29. mar 2017

Ahojte baby,
som tu nová, chcela by som sa opýtať...s priateľom sme už dlhšie po roku sme prestali spávať s kondómom a prešli na prerušovanú...11 dní pred MS ma strašne začali bolieť bradavky a stále ich mám "tvrdé", dnes mám 5 dní do MS bolesť bradaviek pretrváva, pridala sa k tomu od včera chrípka zo dňa na deň...test som si robila 10 dni pred očakavanou MS ale vyšiel negatívny, resp. druhá čiarka bola len taká priesvitná asi náznak od výrobcu... čo myslíte môže ísť o tehotenstvo aj keď sme mali prerušovanú súlož? Ešte som zabudla dodať, že mi v noci dostávam strašné návali tepla čo sa mi nastávalo...ďakujem za každé info, pekný deň ☺️

nivea777
29. mar 2017

@adelca95 sprav test deň pred MS a uvidíš..Testujes zbytočne skoro..11dni pred MS ti určite nemohli začať príznaky tehu.. Prerušovaná,no pokiaľ sa nespravil do teba tak je malá šanca byť Tehu

adelca95
29. mar 2017

@nivea777 tiež si myslím, priateľ je dr. a on stále kecá svoje že sa to mohlo podariť aj prerušovanou...potom sa viac pozorujem a blúznim a čitam kade čo...ďakujem ☺️

nivea777
29. mar 2017

@adelca95 podariť sa mohlo,som nepovedala že nie..Len že je tam mala šanca..Žiadna ochrana nie je 100%,jedine ponožky v sandáloch

sardinka336
29. mar 2017

@adelca95 priznaky čo popisuješ mi skor pridu ako ,,predmenštruačné,, a test zatial negativny...ja by som to na tehotenstvo nevidela, prerušovana suloz je inak klop klop celkom spolahlivaa ked je partner spolahlivy...su rozne teorie a jedna je z nich hovori, ze tzv. kvapky lasky su prostaticky sekret, ktory zvlhčuje močovu trubicu, neutralizuje kysle prostredie a pripravuje ju na prechod spermii, takze nemali by tam byt ziadne pred ejakulaciou...

adelca95
29. mar 2017

@sardinka336 je to zaujímavé lebo ma nikdy v živote prsia ani bradavky neboleli asi sa vo mne búria hormóny ženské telo je nevyspitateľné 😁 ďakujem🙂

vlocka29
29. mar 2017

@nivea777 ahoj ano mala prist ale ja ju mavam nepravidelnu par dni hore dole ....ale aj tak dakujem

michaelats
29. mar 2017

@nivea777 mam suchy kasel,hrdlo ma strasne boli aaaa hlasivky odchadzaju. KUPILA som si septilen a siruo Stodal ale mam pocit ze nezabera vobec nic ☹

nivea777
29. mar 2017

@michaelats mne vždy zabral calcium chloratum,je nechutný ale pre mňa účinný..V tehu som si dávala stopkasel lebo som nevedela keď som bola chorá že chloratum môžem tiež..

luta13
29. mar 2017

@natalusik005 Dakujem este raz za spravu a hlavne za uprimnost a doveru, ze pises prave mne...Nie som odbornik na nic, no ako som pisala predtym, cakaj, ci sa dostavi MS a uvidis...Clovek vopred nikdy nevie, co bude...Ja som nikdy netestovala pred MS, no je pravda, ze ja som oba razy rychlo otehotnela...Prve bolo neplanovane, no mnou bolo velmi vytuzene 7 rokov...Druhe bolo planovane a zadarilo sa na 2 cyklus, no pouzivala som asi 3 cykly ovutestiky 😉...Verim, ze si coskoro najdes svoje vysnivane // 🙂

luta13
29. mar 2017

@adelca95 Moze ist o tehu, ale aj nemusi...Pockaj do MS, ak nepride, potom testni...Drzim palceky 🙂 ...My sme po mojom vysadeni HAK s muzom praktizovali prerusovany sex a veru jemu ubehlo, aj ked priznal sa az ked mi Dr. potvrdil, ze som v 6tt. 😂..Takze je to mozne...A v "kvapockach lasky", ci ako ich nazvat sa moze objavit male mnozstvo spermii, takze aj to nie je celkom dobre tvrdit, ze to tak nie je...Drzim palceky, nech MS nepride 😀

walkyra88
29. mar 2017

Baby mala ste v tehu nizky tlak co pomoze?

nivea777
29. mar 2017

@walkyra88 mne nič..Ešte som aj vysoké dávky magnézia musela brať

ipetka
29. mar 2017

Ahojte, mam otazku mozno mi vy skusenejsie poradite..dnes som 16 den cyklu, viem moze to byt ovulacia nemam to do minuty odsledovane, ale je normalne ze ma bolia prsia bolia tak brutalne?fakt sa neviem dockat chvile kym dojdem domov a dam dole podprdu..myslim ze tieto bolesti su vramci priznakov ovulacie ale toto je take ze fuuu normalne len pomyslenie ze sa ma muz chyti ma boli az pri srdci..ako to riesite?len pockate a pretrpite?alebo existuje nieco co by to aspon zmiernilo?naozaj je to velmi nekomfortne pocas tychto dni..dakujem za odpoved/radu/nazor 🙂

luta13
30. mar 2017

@walkyra88 ja som neskusala nic na tlak a to som mala obe tehu nizky 90/60, 90/70 🙄

luta13
30. mar 2017

@ipetka mna prsia nikdy neboleli, ani pri ovulke, ani pri tehulkovani, takze v tomto Ti musia poradit ine zienky...Drzim palceky, nech bolest ustupi, kedze Ta to asi riadne boli 😔