icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

luta13
30. mar 2017

@kiwi93 na testiku vidim slabsiu ruzovu ciarku, vyzera to na tehu podla mna...Ale kedze pises, ze si zacala krvacat, ale slabsie ako inokedy, tak pockaj zopar dni a uvidis, ako to s krvacanim dopadne, ci sa MS sputi normalne, alebo to prestane...Keby to prestalo, mozno ze si ozaj tehulka a toto "krvacanie" bolo skor roztahovanie maternice...Ja som pri prvom synovi mala spinenie - zacalo jasno-cervenou krvou ako normalna MS a po zopar hodinach len hnede spinenie trosku, potom uz vobec nic!...Na dalsi tyzden mi Dr.oznamil 6tt...Takze skus este za zopar dni testovat, uvidis,....Pripadne, ak by sa Ti to cele nezdalo, zbehni ku svojmu Dr....Drzim palceky a informuj nas, ako si dopadla 🙂

luta13
30. mar 2017

@loveivka Ked sa najes vyvracias to, ked nejes , je Ti asi zas zle od hladu, ze?...No jedno je iste - jest musis!...Aspon trosku pocas dna do seba musis dostat, dzobkaj po troske...Babätko potrebuje vyzivu od Teba...A vela tekutin pi, uvar si fenikovy caj, alebo nejaky svoj oblubeny caj, alebo vodu s citronom apod...No inak Ti poradit neviem, musi to prejst same, mne tieto nevolnosti a nechutenstvo presli po ukonceni 1.trimestra...Treba to vydrzat, ine Ti asi nezostava...No ine zienky Ti urcite poradia aj daco ine...Drzim palceky, nech Ti je co najskor uz uplne fajn a nech si mozes naplno uzivat svoje rastuce brusenko 🤰😘

walkyra88
31. mar 2017

@cukrik951 mne do ms chybalo 4dni a test som si uribila vecer o 20:00 a boli dve // jedna slabsia ale boli

cukrik951
31. mar 2017

@walkyra88 tak každé sme iné..ja som pri prvej dcérke mala ráno dosť silné // a večer nic ...az keď mi meškali týždeň už ukazovalo aj večer

walkyra88
31. mar 2017

@cukrik951 tak to som nepocula ze hcg by klesalo jedine stupa a ked je vyssie ukaze test uz hocikedy 2//😀

kiwi93
31. mar 2017

Takže dostala som MS.. A dosť silnú už dva dni. Aj ďalší TT som si robila a vyšiel negatívny :( tak asi iba plany poplach ☹

modraopica
31. mar 2017

@kiwi93 Aj ja..ale na budúce sa nám to už určite podarí ❤

kiwi93
31. mar 2017

A TT by ukázal tehotenstvo aj pocas MS?

kondaska1
31. mar 2017

@kiwi93 to by uz nebola klasicka MS, ale take pseudokrvacanie, pokial by si bola tehu a HCG by bol s dostatocnej hladine tak ano ukazalo by sa to

sstalynda
1. apr 2017

@alilka
@ariana195195
Ahojte. Dnes som znova testla a zda sa mi ze je tam zase taky isty slaby duch. Vcera som skusala okolo obeda a bol negativny. Preto viem ze toto je duch neni to kanalik ale je uplne slaby. Ktamy zatial nic tak uz ozaj neviem. Jedine zase cakat a skusit znova o dva dni ak nepridu.

michaelats
1. apr 2017

@sstalynda ja som mala tiez slabe testy. A som aj tak tehotna 😊😊takze dufaj aaa nezufaj ☺☺ drziiiiim palce 😊😊😊

sstalynda
1. apr 2017

@michaelats dakujem. Len mi to pride divne cele lebo pri prvom som mala pozitivny hned dva dni meskania. A teraz mi meska uz 6 dni a stale len ozaj slaby duch. Ale minuly mesiac mi meskali tyzden tak sa to kohlo vsetko domiesat. A ani neviem kedy som mala ovulku. No jedine cakat cakat a cakat

mon895
1. apr 2017

@sstalynda ja som mala po vyse tyzdnovom meskani tiez slabeho ducha a uz som zajtra 30tt 🙂 drzim palce ;)

sstalynda
1. apr 2017

@mon895 dakujem. A je to mozne ze ani nezosilnel behom dvoh dni? Ale mam pocit ze je rozdiel v testoch. Ten prvy mal aj silnejsiu kontrolnu ciarku ako tento. Ako su platne nie su chybne alr preco mozno neni tato silnejsia. Avh no cele divne 😕 a kedy ti silnel?

mon895
1. apr 2017

@sstalynda silniet mi zacal po 4 dnoch cca dovtedy bol cca rovnaky ale pouzivala som 2 druhy testu. Babatko mam mensie takze asi som mala posunutu ovulku a preto aj dlho negativne testy 🙂

sstalynda
1. apr 2017

@mon895 no ja neviem kedy bola ovulka ale typujem ze bola tiez posunuta tym ze mi meskali tyzden. Tak verim ze to je ono. Snazime sa 7 mesiacov tak clovek sa uz boji nieco nahovarat.

sstalynda
1. apr 2017
sstalynda
1. apr 2017

Horny dva dni dozadu 34 dc a dolny dnes rano 36 dc.

kotatko1232
1. apr 2017

@sstalynda 34dc bol kanalik ale 36 vyzera lepsie

mon895
1. apr 2017

@sstalynda ja som mala takto cca 7 dni meskania a cca 10 druha foto

mon895
1. apr 2017
sstalynda
1. apr 2017

@kotatko1232
@mon895
Dufam ze to vysloooooooooo.

ariana195195
1. apr 2017

@sstalynda som rada že tam je duch časom to bude pekne vidieť stupňovať počkaj ešte pár dní A skús znovu myslím na teba A nech to vyjde

sstalynda
1. apr 2017

@ariana195195 dakujem pekne. Uz by sme velmi chceli. Pokusali sem sa 7 mesiacov. Prvy drobec sa nam podaril hned. Tak dufam to teraz vyslo a vsetko pojde dobre napisem dakujem

juliet86
1. apr 2017

Mali ste niektora normalne krce presne take ako prichadzajuce kramy ale v skutocnosti ste boli tehu?

klya
1. apr 2017

@juliet86 jasné. A ešte aj negatívny test. Má už 7 rokov 😂

juliet86
1. apr 2017

@klya dik za odpoved.... s mojim luck cakam ze kramy dojdu

simushaa
1. apr 2017

@zitusss
@alilka
@veronikaaa444
@sunnytt
Mali ste pravdu 🙂 Som v 6 týždni ..

veronikaaa444
1. apr 2017

@simushaa jeeeej super,gratulujeeem a prajem bezproblemove tehulkovanie 🍀🍀🍀

sstalynda
2. apr 2017

Aaaaaaaaaa my kraaaasne silnieme. Ja som taka stastna ze sa to podarilo 😀😀😀 v tyzdni volam dokymu 😁