Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@loveivka Ked sa najes vyvracias to, ked nejes , je Ti asi zas zle od hladu, ze?...No jedno je iste - jest musis!...Aspon trosku pocas dna do seba musis dostat, dzobkaj po troske...Babätko potrebuje vyzivu od Teba...A vela tekutin pi, uvar si fenikovy caj, alebo nejaky svoj oblubeny caj, alebo vodu s citronom apod...No inak Ti poradit neviem, musi to prejst same, mne tieto nevolnosti a nechutenstvo presli po ukonceni 1.trimestra...Treba to vydrzat, ine Ti asi nezostava...No ine zienky Ti urcite poradia aj daco ine...Drzim palceky, nech Ti je co najskor uz uplne fajn a nech si mozes naplno uzivat svoje rastuce brusenko 🤰😘
Takže dostala som MS.. A dosť silnú už dva dni. Aj ďalší TT som si robila a vyšiel negatívny :( tak asi iba plany poplach ☹
@kiwi93 Aj ja..ale na budúce sa nám to už určite podarí ❤
A TT by ukázal tehotenstvo aj pocas MS?
@alilka
@ariana195195
Ahojte. Dnes som znova testla a zda sa mi ze je tam zase taky isty slaby duch. Vcera som skusala okolo obeda a bol negativny. Preto viem ze toto je duch neni to kanalik ale je uplne slaby. Ktamy zatial nic tak uz ozaj neviem. Jedine zase cakat a skusit znova o dva dni ak nepridu.
@sstalynda ja som mala tiez slabe testy. A som aj tak tehotna 😊😊takze dufaj aaa nezufaj ☺☺ drziiiiim palce 😊😊😊
@michaelats dakujem. Len mi to pride divne cele lebo pri prvom som mala pozitivny hned dva dni meskania. A teraz mi meska uz 6 dni a stale len ozaj slaby duch. Ale minuly mesiac mi meskali tyzden tak sa to kohlo vsetko domiesat. A ani neviem kedy som mala ovulku. No jedine cakat cakat a cakat
@sstalynda 34dc bol kanalik ale 36 vyzera lepsie
@kotatko1232
@mon895
Dufam ze to vysloooooooooo.
@sstalynda som rada že tam je duch časom to bude pekne vidieť stupňovať počkaj ešte pár dní A skús znovu myslím na teba A nech to vyjde
@ariana195195 dakujem pekne. Uz by sme velmi chceli. Pokusali sem sa 7 mesiacov. Prvy drobec sa nam podaril hned. Tak dufam to teraz vyslo a vsetko pojde dobre napisem dakujem
Mali ste niektora normalne krce presne take ako prichadzajuce kramy ale v skutocnosti ste boli tehu?
@zitusss
@alilka
@veronikaaa444
@sunnytt
Mali ste pravdu 🙂 Som v 6 týždni ..
@simushaa jeeeej super,gratulujeeem a prajem bezproblemove tehulkovanie 🍀🍀🍀

@kiwi93 na testiku vidim slabsiu ruzovu ciarku, vyzera to na tehu podla mna...Ale kedze pises, ze si zacala krvacat, ale slabsie ako inokedy, tak pockaj zopar dni a uvidis, ako to s krvacanim dopadne, ci sa MS sputi normalne, alebo to prestane...Keby to prestalo, mozno ze si ozaj tehulka a toto "krvacanie" bolo skor roztahovanie maternice...Ja som pri prvom synovi mala spinenie - zacalo jasno-cervenou krvou ako normalna MS a po zopar hodinach len hnede spinenie trosku, potom uz vobec nic!...Na dalsi tyzden mi Dr.oznamil 6tt...Takze skus este za zopar dni testovat, uvidis,....Pripadne, ak by sa Ti to cele nezdalo, zbehni ku svojmu Dr....Drzim palceky a informuj nas, ako si dopadla 🙂