Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Jojka prislo mi upozornenie a nic mi neukazuje
Aaa uz ano 😀😀
@natalusik005 piť alkohol, aj keď nie je potvrdené tehotenstvo???? Noooo ja by som to na Vašom mieste určite nerobila!!
@natalusik005 no verim ze som. Na prvom test uplne slabucka ale odvtedy dva testy silnejsie. Nie uplne kolajnice ale je krasne viditelna. Tak verim ze to vyslo. Dnes chcem ist k dokymu tak uvidim.
Do riti tu tak ja pridam diskusiu a admin mi ju zamietne a smari link na diskusiu o moznom tehotenstve....k***a ja sa nepytam ci som TEHOTNA ale ze ci niektora mala take priznaky ako mam ja teraz.B**a
@crazy55555 a ty si skade dosla?
Ahojte žienky, čítam vase prispevky, ktore su smutne, ale aj vesele a príjemné. Chcem sa s vami podelit o moju dilemu. Kedze mi v hotmonalnom profile bolo nájdené zvýšenie testosteronu, doktorka predpisala Bellaru antikoncepciu, lenze ja HAK nie sme velke priatelky. 3.3.2016 som stratila babetko, po tejto tragedii som si dala do ruky implantat ktory mi vsak tiez nerobil dobre. Mesiac dozadu, som dala sancu Bellare ale tiez som sa necitila po nej dobre, i ked u vas viacerych zien ma dobru recenziu. Citala som vsak ze aj Alchimelka je velmi dobra na znizenie testosteronu, mate s tym skusenost?
Po vynechani antikoncepcie sme s priatelom mali nechraneny styk, viackrat. Nastalo krvácanie ktore trvalo 3 dni ale.bolo velmi bolestive, ale menstruaciu som mala 10 dni predtym.. krvacanie prestalo, mam cely cas priesvitny biely vytok a citim ze tam dolu som stale mokra. Milovali sme sa opäť a moja menstruacia mala prist 31.3. + - 2 dni. Dnes rano som si robila test clear blue, ukazalo mi plusko ale pretinajuca ciarka na plusku bola ako duch. Ale ja som ju videla.. mate skúsenosti aj s tymto testom? Mam bolesti v podbrusku, citim ze ma boli maternica. Bojim sa ze sa mi uz nepodari otehotniet, doposial sa mi do usi dostavaju informacie ze akonahle prvé dieta potratite je mala sanca uz nato druhe. Som mlada a s priatelom sa naozaj lubime. Myslite kocky ze mam este pockat a urobit test neskor? V prvom tehotenstve mi na sone ukazalo az v 9tt. A test tak isto v 9tt. Som uz vykolajena a nespokojna.. poradte prosim... 🙏👶
@martinka1441 Ja len poznamku k tomu, ze ked prve potratis, tak je mala sanca na druhe - toto je uplna blbost, vobec sa niecim takym nezatazuj a netrap.
Ahojte chcela by som vas poprosit o pomoc teda skor radu.. ms mavam nepravidelnu väcsinou meska 4-6dni.. no v marci mala prist 29. A prisla 26... 11.3 a 14.3. Som mala pohlavny chranen styk no pritel ze snazil neurobit do mna.. lenze teraz mi meska uz 9 dni.. robila som si 2 testy oba boli negativne.. a na internetr som citala prve priznaky a mam pocit ako keby väscinu mam.. hlavne ma boli prsia.. a nemozem spavat v noci stale sa budim.. myslite si ze by som mohla byt tehu?? Dakujem za nazory
Ahojte chcem sa sp
Ahojte chcem sa spytat či sa mam bat toho ze som tehotna pretože mi 4 dni meška menštruacia bolia ma prsia a niekedy aj podbruško kedže som mala sex pred menstruaciou dost sa bojim ...
@sabinka000 počkaj ak nepríde urob si test, možné by to bolo, dávali ste pri sexe pozor?
@adelca95 ano davali lenze nikdy nevies a ja mam iba 17 rokou rodicia by ma zabili

@kopnicka ďakujem 😊