Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@martinka1441 a čo všetko bolo?
@adria88 potratila som 3.3 2016... uz vyse roka a stale nenormalna bolest. Prve sa podarilo.na prvy krat. Teraz mam s tym problémy otehotnieť

@martinka1441 jaj, moja, prepáč, to som nevedela 😒 strašne mi to je ľúto... fakt a skúšali ste nejakú odbornú pomoc?
Vies co dala som si po tom vsetkom pauzu do decembra, potom som bola na slovensku na dovolenke pretoze zijem v zahranici.. a teraz nejako posledne 2 mesiace ideme. Teraz mi tiez meska... robila som vcera rano test duch tam bol, ale dnes poobede uz nie skusim o par dni znovu rano, boli ma maternica.. este si pamatam tie priznaky.. taketo cakanie je najhorsie.. myslim pozitivne. Musi sa vydarit..

@martinka1441 tak treba myslieť, pozitívne, držím palce 🙂 silnooo....
@adria88 Ďakujem ti moc.. aj ty sa snazilkujes?
@martinka1441 ano, "snažíme" sa od septembra.... minulý rok v marci bolo biochem tehu... potom sme to neriešili, boli problémy a tak, od septembra sme išli bez ochrany, no podľa kalendára som zistila, že počas ovu to nebolo vôbec, tak som trošku pritvrdila na mm 😝 , no lenže dostal antibiotiká, mal problém so zubami, sa mu vôbec nechcelo, tak som ho nechala tak... no 2x chcel, raz 4 dni pred ovu a raz 10 po ovu... takže neviem, či vôbec čosi bude z toho, veľké šance nedávam... ja rátam s tým, že júl-august to bude OK... mám taký pocit...
To ma mrzí dufam ze sa vsetko vyvinie k dobrej ceste. Každá si to zaslúžime ❤ drzim ti naozaj silno palce a nevzdavajte to ❤
@martinka1441 jasné, zaslúžime, síce ja jeden pokladík už mám, ale strašne túžim po druhom 🙂 a aj Ty sa dočkáš, neboj sa

@luka151 čo tak naklusat gyndárovi?😉 tu na koniku asi mudrejšia nebudeš...
@luka151 pokiaľ si ten výtok nemala vtedy alebo po, tak jednoducho tehotná nie si... a že ms mešká, tak s tým sa počas života ešte častokrát stretneš... uváž si sama, či si nemala poslednú dobu stresy alebo si nebola chorá... lebo aj to ovplyvňuje...
počkaj ešte 4 dni a keď nič, tak choď za gyndou.... pretože tu ti ozaj nik nič iné neporadí
@adria88 dufam zlatino, nemozem ale tak velmi o tom mysliet lebo sa nejak nedari.. myslis ze aj teraz o takomto čase si mozem urobit test na ovu? ;)
Su podla vas tehotenske testy pravdive??
@martinka1441 len ťažko je na to nemyslieť niekedy... Počula som, že 2x za deň by sa mal robiť, kľudne môžeš aj teraz podľa mňa...
@adria88 vraciam sa domov a idem nato! ;) viem ale treba niekedy vypustit z hlavy a vydari sa to vtedy ked to clovek nejmenej caka, akonahle o tom myslis nonstop, nie si uvolnena.. ;) treba mysliet len cisto pozitivne.. drzime kontakt Aďka 🙂
@luka151 nie, nie sú...A nie sú 100% . Ako to bolo aj v mojom prípade...Test pozitívny (digitálny), krásne + na teste, ale tehu nie som. Spoľahlivá je len krv...
Babyyy prosim o radu zajtra by som mala dostat MS ale vcera som mala take zvlastne pichanie v podbrusku presne v strede ku veceru nic nic a zrazu taka bolest a zase nic to sa stalo a dnes rano som ledva vstala z postele taka unavena akoby som v noci ani nespala a citim akoby na mna nieco liezlo vyrazkoch mam plny ksicht pritom vzdy pred MS sa mi spravi tak jeden abo dva take hnusne bolave myslite ze je to len PMS? Dakujem
@martinka1441 držím palce 😉
@luta13 Ahoj,dneska som bola u doktora 🙂 som v 7týždni a všetko je v poriadku 😊😊
Ahojte 🙂tesne po ukoneceny MS sme mali s priatelom styk dovtedy som bola ok/pondelok/..ale uz druhy den mam neskutočne bolesti v podbrusku a ta bolest mi ide najme do noh..a celkovo ssa stoho citim cudne plus ma boli hlava.uplne ako zvyknem mavat bolesti pocas menstruacie .a nepomaha mi nic ani teplo anni sprcha co mi pred tym zaberalo...uplne ako keby som mala svoje dni mavam ich dost bolestive ale teraz mam po tak mam obavy či sa nemohlo niečo udiat kedze som to mala styk v den skoncenia alebo zeby prebiehalo oplodenie co mi pride cudne kedze tak skoro by som asi priznaky nemala nemate s niecim podobnym skusenost?
@karinka998 nenapisala si kolko dni mas od toho styku.
@sstalynda 4dni
@karinka998 tak to urcite nie su priznaky tehu skor si myslim ze ti zacina ovulacia. Ja som ju skoro kazdy mesiac citila.

Fakt jediný test ktory mne odkryl tehu, citila som ze som, ale testy stale negativne a doktorka nic nevidela.. a nakoniec som skusila uz tento dr.max a ukazal mi.. nahle nato som navstivila doktorku ktora mi to konecne tiež potvrdila bola som uz v 9tt .. ale to vsetko bolo 😢