icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

karinka998
6. apr 2017

@sstalynda AHA a az tak ze ma boli komplet cele podbrusko taka doslova ako mentruacna bolest ? este do teraz nevedela rozoznant kedy maM ovulku ze by toto bolo ono? 🙂

sstalynda
6. apr 2017

@karinka998 no ja som mala niekedy este vacsie bolesti ako pri menstruacia.

luka151
6. apr 2017

3.den meskanie-negativny
5.den meskanie negativny
8.den meskanie- negativny
Dnes 10. Dnes kramy nikde.. idem sa zblaznit.. co si o tom myslite?

papi30
6. apr 2017

Baby, co si myslite o ultrazvuku? Fakt moze skodit babatku? Niekedy sa mi zda, ze to pisu zakomplexovane ekobiohomeomatky 😀 Ja sa uz neviem dockat, v pondelok idem na kontrolu a odbery. Ak bude vsetko OK, dostanem aj tehotensku knizku. Uz sa neviem dockat, kedy budem moct povedat kolegyniam. Obcas je tazke to skryvat 🙂

sstalynda
6. apr 2017

@luka151 dnes bol tiez negativny ci si si nerobila? Skus zajtra

luka151
6. apr 2017

Vcera som si robila.. pockam uz do soboty a skusim
@sstalynda

evkars
6. apr 2017

@papi30 Mne ho robil lazdu poradnu, bez toho ze by som to pytala, tak si myslim ze vie co robi...

yanka9
6. apr 2017

Ahojte pripajam sa k vam a chcela by som sa vas opytat mentruacia mi skoncila 29.marca na 9DC boli sme obaja po opici kde sme si sex poriadne uzili na 2x v tej chvili som na otehotnenie fakt nemyslela pricom sa snazime uz pol roka...cyklus mam riadne 28 dnovy a niekde som citala ze otehotniet sa.da aj 2-3dni pred ovulkou... len ja neviem ci som ju v tej chvili uz mala alebo este nie lebo ovu.testy som si neobila ten mesiac ...co myslite mohlo sa nam to tento krat zadarit ? V podbrusku citim take ako keby mrvencenie a na uhniezdenie je este skoro a +mavam take aj biele vytoky..

kotatko1232
6. apr 2017

@yanka9 no to mam momentalne aj ja+tlaky aj v prsiach a som 7dpo..cize cakaam

yanka9
6. apr 2017

@kotatko1232 ja bolesti praveze prs nemam mala som ich ale to len na druhy den po styku no momentalne som len cudne nachladena a aj trosku vytoky mam a ako pises tlaky v podbrusku :-/ tak neviem co to ma byt ...a nic si nenahovaram lebo ked do teraz to nevyslo tak.aj teraz.pochybujem 🙂

kotatko1232
6. apr 2017

@yanka9 no nemozes si neverit...musis si povedat ze sa to podarilo 😉 kolko si dpo??

yanka9
6. apr 2017

Praveze este niesom po mrske ta ma dorazit az 21. Co je dost daleko takze este skoro nato aby som.nieco.citila 🙂 len citim.sa zvlastne 😀

martinka1441
6. apr 2017

@adria88 Ďakujem, snad sa to vydari 🤗😇

adria88
7. apr 2017

@martinka1441 daj potom vedieť, ako pokračuješ, ja stále ms nikde, no teplota dosť klesla... tak sa asi blíži, do nedele počkám, dnes 14 dpo...

nmoscakova
7. apr 2017

@yanka9 ahoj no mohlo sa podariť kto vie musiš už len počkať ja čakám tiež do rána kým sravim test ale ja prave mam bolesti prs sice teraz menej ale mam bolesti v podbrusku a mrcha meška čiže možno sa nám podarilo ale človek sa nechce tešiť dopredu a my tiež skúšame už od decembra ciže snad to bude pravda a Hugo bude mať surodenca 🙂 vieš ako sa hovorí vtedy ked najmenej čakáš tak sa podarí tak držim ti palčeky

petulkatt
7. apr 2017

Ahojte, menstruacia mi mešká už skoro tri týždne, minulý týždeň som bola u gynekológa, ktorý mi robil ultrazvuk a usúdil, že nie som tehotná, potom mi dal vyvolávačku, no stále nič. Testy mám všetky negatívne, no v podbrušku mám divný pocit. Včera ma dokonca pichalo vo vaječníkoch, mám tam tlak, je mi stále zle... mal niekto podobný problém? Vôbec netuším, čo sa to so mnou deje...

kondaska1
7. apr 2017

@petulkatt a test si si robila? na uzv nemusel nic vidiet, aj keby 3 týždne meskajuci menzes uz vidiet mal...možno mimomaternicove, (nechcem strasit), pozeral aj vajcovody?

petulkatt
7. apr 2017

@kondaska1 asi 20 testov som si dodnes urobila. Posledný včera a neg.

kondaska1
7. apr 2017

@petulkatt tak problem je inde, nejaku cystu nevidel? isla by som urcite naspat tam, že sa necitis dobre...možno celý cyklus vynechal a teraz pod vplyvom hormonov aj z tej injekcie to ma teraz burlivý priebeh

petulkatt
7. apr 2017

@kondaska1 no veru to netuším, lebo si mrmlal tie ich latinské názvy a jediné čomu som rozumela je že mi ovuloval len jeden vaječník, že moja sliznica bola nejako nízko a že nie som tehotná... dnes som tam volala že vyvolavacka nejako nezabrala a mám zasa prísť v pondelok

magmaggie
7. apr 2017

Ahojte. uzivam HAK. teraz som douzivala druhe balenie..ale po prvom baleni cez pauzu som mala styk..nespravil sa do mna, ale predejakulacna tekutina bola..vcera som teda douzivala poslednu tabletku z druheho balenia a dnes uz mam take to spinenie....pritom po prvom baleni som dostala menzes o dva dni, ziadne spinenie nebolo....teraz uz mam hned na druhy den po douzivani spinenie...test som si robila minuly tyzden rano, bol negativny...trochu ma znepokojuje to spinenie....a ze ak by som pred mesiacom otehotnela, ze som este brala mesiac HAK..myslite, ze prehanam? zajtra rano ak sa menzes nerozbehne chcem spravit znova test..

kondaska1
7. apr 2017

@petulkatt ciže vynechal cely cyklus kedže sliznica bola nizka, podla mna do týždna je menzes tu

petulkatt
7. apr 2017

@kondaska1 tak ako mňa skôr štve prečo tak veľmi mešká, keďže mi pekne chodí vždy aspoň v priebehu týždňa keď má... a prečo mám také tlaky v podbrušku :/

kondaska1
7. apr 2017

@petulkatt podla mna preto mas tlaky v podbrusku lebo mas v sebe dvojitu davku hormonov, tvoje co sa tvoria + tie z injekcie, menzes urcite pride

petulkatt
7. apr 2017

@kondaska1 dobre teda 🙂 ďakujem moc za radu 👌🏼☺️

kondaska1
7. apr 2017

@magmaggie urcite nie si tehotna, pocas brania atk nemas klasicky menzes čiže spinenie je v norme, to sa rozbehne, vela žien pred menzesom ma par dnove spinenie

kondaska1
7. apr 2017

@petulkatt ak by si mala velke bolesti určite chod ku gynekologovi, nech vyluci pripadný iný problem, ale podla mna menzes za par dni určite pride, možno bude silnejisi kvôli tej vyvolavacke

petulkatt
7. apr 2017

@kondaska1 dám v pondelok vedieť čo mi povedal,, hádam to bude niečo v norme

magmaggie
7. apr 2017

@kondaska1 ano..ale teraz hned na druhy den od dobratia poslednej tabletky spinim...predtym to bolo o 2 dni a hned menzes..ziadne spinenie..preto som taka nesvoja a stresujem...😕 aaaa dakujem za odpoved...

yanka9
7. apr 2017

@nmoscakova dakujem tiez budem drzat palce 🙂 ale podarit by sa mohlo no na 9DC sme to este neskusali 😀 tak uvidime mozno z motyky vystrelilo :D