Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@karinka998 no ja som mala niekedy este vacsie bolesti ako pri menstruacia.
3.den meskanie-negativny
5.den meskanie negativny
8.den meskanie- negativny
Dnes 10. Dnes kramy nikde.. idem sa zblaznit.. co si o tom myslite?
Baby, co si myslite o ultrazvuku? Fakt moze skodit babatku? Niekedy sa mi zda, ze to pisu zakomplexovane ekobiohomeomatky 😀 Ja sa uz neviem dockat, v pondelok idem na kontrolu a odbery. Ak bude vsetko OK, dostanem aj tehotensku knizku. Uz sa neviem dockat, kedy budem moct povedat kolegyniam. Obcas je tazke to skryvat 🙂
Ahojte pripajam sa k vam a chcela by som sa vas opytat mentruacia mi skoncila 29.marca na 9DC boli sme obaja po opici kde sme si sex poriadne uzili na 2x v tej chvili som na otehotnenie fakt nemyslela pricom sa snazime uz pol roka...cyklus mam riadne 28 dnovy a niekde som citala ze otehotniet sa.da aj 2-3dni pred ovulkou... len ja neviem ci som ju v tej chvili uz mala alebo este nie lebo ovu.testy som si neobila ten mesiac ...co myslite mohlo sa nam to tento krat zadarit ? V podbrusku citim take ako keby mrvencenie a na uhniezdenie je este skoro a +mavam take aj biele vytoky..
@yanka9 no to mam momentalne aj ja+tlaky aj v prsiach a som 7dpo..cize cakaam
@kotatko1232 ja bolesti praveze prs nemam mala som ich ale to len na druhy den po styku no momentalne som len cudne nachladena a aj trosku vytoky mam a ako pises tlaky v podbrusku :-/ tak neviem co to ma byt ...a nic si nenahovaram lebo ked do teraz to nevyslo tak.aj teraz.pochybujem 🙂
@yanka9 no nemozes si neverit...musis si povedat ze sa to podarilo 😉 kolko si dpo??
Praveze este niesom po mrske ta ma dorazit az 21. Co je dost daleko takze este skoro nato aby som.nieco.citila 🙂 len citim.sa zvlastne 😀
@adria88 Ďakujem, snad sa to vydari 🤗😇
@martinka1441 daj potom vedieť, ako pokračuješ, ja stále ms nikde, no teplota dosť klesla... tak sa asi blíži, do nedele počkám, dnes 14 dpo...
@yanka9 ahoj no mohlo sa podariť kto vie musiš už len počkať ja čakám tiež do rána kým sravim test ale ja prave mam bolesti prs sice teraz menej ale mam bolesti v podbrusku a mrcha meška čiže možno sa nám podarilo ale človek sa nechce tešiť dopredu a my tiež skúšame už od decembra ciže snad to bude pravda a Hugo bude mať surodenca 🙂 vieš ako sa hovorí vtedy ked najmenej čakáš tak sa podarí tak držim ti palčeky
Ahojte, menstruacia mi mešká už skoro tri týždne, minulý týždeň som bola u gynekológa, ktorý mi robil ultrazvuk a usúdil, že nie som tehotná, potom mi dal vyvolávačku, no stále nič. Testy mám všetky negatívne, no v podbrušku mám divný pocit. Včera ma dokonca pichalo vo vaječníkoch, mám tam tlak, je mi stále zle... mal niekto podobný problém? Vôbec netuším, čo sa to so mnou deje...
Ahojte. uzivam HAK. teraz som douzivala druhe balenie..ale po prvom baleni cez pauzu som mala styk..nespravil sa do mna, ale predejakulacna tekutina bola..vcera som teda douzivala poslednu tabletku z druheho balenia a dnes uz mam take to spinenie....pritom po prvom baleni som dostala menzes o dva dni, ziadne spinenie nebolo....teraz uz mam hned na druhy den po douzivani spinenie...test som si robila minuly tyzden rano, bol negativny...trochu ma znepokojuje to spinenie....a ze ak by som pred mesiacom otehotnela, ze som este brala mesiac HAK..myslite, ze prehanam? zajtra rano ak sa menzes nerozbehne chcem spravit znova test..
@nmoscakova dakujem tiez budem drzat palce 🙂 ale podarit by sa mohlo no na 9DC sme to este neskusali 😀 tak uvidime mozno z motyky vystrelilo :D

@sstalynda AHA a az tak ze ma boli komplet cele podbrusko taka doslova ako mentruacna bolest ? este do teraz nevedela rozoznant kedy maM ovulku ze by toto bolo ono? 🙂