icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

sandra151
Autor odpoveď zmazal
cynthia1998
10. apr 2017

@luta13 Ďakujem 🙂 :*

ariana195195
10. apr 2017

@sandra151 ahoj ja som si robila test keď som už bola cca V 8tt V tom čase som bola prechladnuta tak ma nenapadlo urobiť skôr no koľajnice boli pekne akurát som došla s poradne bude to Vivien držím ti palce tuho ale mala som to isté čo ti myslím na teba potom sa ozvi čo A ako ❤

sandra151
Autor odpoveď zmazal
sandra151
Autor odpoveď zmazal
ariana195195
10. apr 2017

@sandra151 nič sa nestalo neboj sa po menzesu môžeš zase ísť na to nič nieje stratené nebuď smutná podarí sa verím tomu

sandra151
Autor odpoveď zmazal
luta13
11. apr 2017

@sandra151 Drzim palceky na tento cyklus, nech sa vam zadari babätko 😉...Boh Ta zehnaj! 🙏

lusternica
11. apr 2017

Ahojte dievcata, nahodou som narazila na tuto diskusiu a ked to citam tak sa mi vracia v pamati obdobie spred 5 mesiacov kedy som bola este aj ja na cakacke a toto obdobie trvalo 3 roky. Nakoniec sa podarilo tak dufame ze to dobojujeme do zdarneho konca 🙂 Chcela som iba tolko, mensiu radu....moja diagnoza PCO, spojila som sa s jednou dievcinou ktora ma rovnaku diagnozu a 2 dietky. Ta mi poradila inofolic ktory som zacala brat. Brala som ho nepravidelne asi 6 mesiacov no stale nic a ked mi tak raz dosiel isla som si do lekarne po novy a tam mi p. lekarnicka povedala ze maju teraz novinku inofolic v tabletkach s 2-tym ucinkom inzolitu ci ako sa to vola.....nedobrala som ani jedno plato liekov z krabicky a u nas sa podarilo tak mozno za vyskusanie Vam to stoji aj ked to nie je najlacnejsia zalezitost ale co by sme pre deti neurobili 🙂 Drzim Vam vsetkym palce 🙂

mirka6882
11. apr 2017

Ahojte, vyzerá toto na tehu? Horný test robený 5.4., ten dolný dnes. Menzes mešká 2. deň 🙂 Kedy k dokimu? O týždeň?

karmela
11. apr 2017

@mirka6882 ahojky to je 25 citlivosť testik však? Áno mne kázala prísť dr po týždni meškania tak blahoželám 😉

mirka6882
11. apr 2017

Super, tak po veľkej noci nabehnem. Sme sa od novembra snažili, tak dúfam, že to vyšlo. Teším sa 🙂

karmela
11. apr 2017

@mirka6882 aj ja sa tak chystám snáď bude už niečo vidieť 😊

sstalynda
11. apr 2017

@mirka6882 gratulujem 😁 ja som v 6 tt a doktor kazal prist az v 7 tt cize buduci tyzden idem na prvu prehliadku. Ale sono mi bude robit az v 10 tt . Moj doktor to tak robi. Tak drzim palce

katka253111
11. apr 2017

@50nika1001 tu mozes pokracovat kedze ti temu uzamkli

missellis
11. apr 2017

hojte baby. Ovulaciu som mala na 14 alebo 15 den cyklu. Vzdy cez ovulaciu spinim, mala som aj pozitivne ovu testy a bolesti podbruska. 7-8 den po ovulácii som si vsimla trosku bledoruzoveho vytoku. Nikdy sa mi to na 22dc nestalo. Tento vytok bol potom trosku dohneda, trval mi od obeda do vecera. Sprevádzalo ho dost silne pichnutie v maternici ked som sa postavila z postele a potom cely den striedavo pobolievanie brucha ako pred ms. Dočítala som sa ze implantacne spinenie prichádza cca tyzden pred očakávanou ms. Mali ste to takto niektora? Alebo ste to mali a nakoniec neboli tehotna? Som 9dpo a test bol negat, viem ze to je este skoro, ja len preň istotu...🙂

sandra151
Autor odpoveď zmazal
sstalynda
11. apr 2017

@missellis snazili sme sa 7 mesiacov a mam pocit ze kazdy mesiac som toto mala. Nevravim ze to nevyslo u vas len sa mi osvedcilo ozaj sa nesledovat a cakat ci oride ci nie. Ked nepride urobit test. Jeden mesiac mi meskala tyzden a testy negativne. Priznaky vsetky mozne. A ked to ozaj vyslo priznaky som si nepripustala az po tom co sa na teste ukazali // tak som si zacala spajat spatne veci. Kazdopadne drzim palce aby to bolo ono

lenulikus
12. apr 2017

ahojte, potrebujem poradiť (znovu 🙂 )
21.3 som absolvovala kyretáž - mala som MA.
Kontrola 4.4 dopadla výborne, maternica bola čistá, doktorka dokonca povedala že to vyzerá že aj menzes za 2 týždne dostanem.
Sex s kondomom sme mali s manželom len raz, aj to až po kontrole..konkretne 6.4
Dnes som si zo srandy spravila tehu test čo som našla..ten digitalny..a tam mi vyšlo že som tehu a doba od počatia 2-3tyzdne.. teda podla papiera by som mala byť v 3 resp. 4tt.
Vie mi prosim niekto povedať/vysvetliť že prečo to takto je? Čítala som diskusie aj som volala doktorke a podľa nej kedže som bola dobre "vyčistena" tak by HCG v podstate malo byť už z tela preč.... A ak by som aj bola tehu...tak predsa ak sme mali sex minuly týžden, tak mi nemôže vychádzať že 2-3 tyzdne od počatia..
Ďakujem za každý názor a radu!

mirka6882
12. apr 2017

@sstalynda Tak mám ešte počkať? Pôjdem teda radšej asi až ten týždeň od 24.4....

luta13
12. apr 2017

@mirka6882 krasne //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie...Co sa tyka kontroly, mas cas, ak bude vsetko v poriadku, nemas dovod sa ponahlat k Dr., lebo este asi toho vela neuvidi 😉...Kludne nech Ta objedna na koniec Aprila 🙂

luta13
12. apr 2017

@lenulikus v tomto Ti neporadim, no velmi zaujimavy a zahadny pribeh s tymto testikom ...Ja by som na Tvojom mieste isla znova na krv na Hcg, pripadne skusila este pruzkovy test...Ved ak si bola uplne a dobre vycistena po MA, myslim, zeby si nemohla byt tehulka tolky tyzden...Nejde mi to do hlavy cele...Daj mi potom vediet, ako si dopadla...Drzim silno palceky, nech si o.k. 😉

luta13
12. apr 2017

@lusternica Som rada, ze sa vam po 3 rokoch zadarilo, je to neskutocne dlha doba - teda pre mna by asi urcite bola dlhaaaaa....Prajem Ti zdrave tehulkovanie do konca a lahky krasny porod s vonavym babätkom v naruci...Boh s vami obomi 😉

sstalynda
13. apr 2017

@mirka6882 je to na tebe mnd to moj doktor povedal takto aj pri prvom aj teraz 😀

karmela
13. apr 2017

@mirka6882 ak nemáš žiadne komplikácie môžeš ísť o 2 týždne meškania😉 Už bude vidieť aj akciu srdiečka asi tak veľa šťastia

petulkatt
13. apr 2017

@kondaska1 práve somprišla od gynekológa a som tehula 🙂)) ževraj také atypické otehotnenie ešte nevidel, ale ten vak či čo to má 1 cm a budúci týždeň idem zasa na kontrolu 🙂

lenulikus
13. apr 2017

@luta13 no dopadla som asi tak..že na internete mala doktorka písané,že dnes robi UTZ..a prídem tam a bum - papier,že má dnes dovolenku 😀 ..tak som sa povozila po meste no..
Urobila som si teraz test - aj na Hcg aj LH..
modrý je tehu, ružový ovulačny..

luta13
13. apr 2017

@petulkatt Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie 😉

luta13
13. apr 2017

@lenulikus Testiky krasne a pevne verim, ze budu silniet...Boh s vami obomi...A dakujem za spravu, potichucky sa tesim s Tebou...Ked budes po prvej kontrole a sone, ozvi sa mi sem zas 😉

sstalynda
13. apr 2017

@lenulikus no tehotensky vyzera ze si tehu ale pisala si ze si po cisteni nie? Kolko je tomu cisteniu?