Som tehotná?
Ahojte viete mi poradiť ? 🥹 snažíme sa s manželom uz 2 roky a nič .. minulý mesiac som vôbec ani nereagovala ani nemyslela nato že chcem babo riešime si kúpu domu takže strech chaos všetko v tom. Naposledy som dostala menštruáciu v januári aj to som ju mala od 24-28 januára . Ak som dobre počítala mala som ju dostať buď 21.2 - 25.2 . Lenže nedostala som ju . 23.2 som si robila test ten Pepino test ( na fotke ten druhý zelený ) . Dneska som si znova Sluníčko sa vola test tehotenský test . Pridám foto testov . Nakolko na tom pepino vidím slabého ducha a ten druhý fialový na tom vidím zase len jednu čiarku .
Ak sú tieto s odstupom troch dní, tak nie. Testovacia čiarka by podľa mňa bola už silnejšia, aj keď sú to rozdielne značky. Možno mešká skôr z toho stresu.
@anonym_autor mne bohuzial nepridu ako pozitivne ale este by som vyskusala nejaky iny test zase za par dni a uvidis
Pepino testy sa tu riešia stále a aj my, ktoré netestujeme, mnohé vieme, že pepino sa neoplatia, sú nekvalitné a často duchujú. Ja napríklad nevidím nič ani na jednom, iba pokiaľ dám jas naplno, avšak to ti nepomôže. Možno by to chcelo lepšiu fotku, na svetle a rovno hoď tu nový test.
Podla tychto testov nie si
skusila by som iny test... a naucila sa testovat vzdy rovnakou znackou... pretoze len vtedy je mozne posudit, ci duch , ciarka silnie alebo nie...
sú negatívne
Za mna to vyzera celkom fajn, sama som mala take ciarky pri oboch detoch. ☺️

Extrémne zlá kvalita fotky, ale vidím aj na fialovom. Keď je pozitívny, tak testovacia čiarka je rovnako 'hrubá' ako kontrolná, aj keď je farbiva málo. Kanálik je tenučký ako vlas. Mne sa ten fialový zdá pozitívny, ale poriadne to ešte raz pod svetlom poobzeraj. A kúp si viac testov rovnakej značky, nie každý iný.