icon

Som tehotná, ak je čiarka na teste slabá?

4. dec 2023

Ahojte, prosím vás čo si o tom myslíte ? S priateľom sa snažíme o bábätko. Dnes ráno som si robila tehotenský test a takto to dopadlo. Čo si o tom myslite ? Môžem byť tehotná ?

Strana
z2
ninka99865
5. dec 2023

Autorka 9 deň od ovulacie? Ako si si ju odsledovalaa? Lebo to nesedí s dátumom ms čo píšeš, to by si mala 20 dni LF ktorá je u väčšiny žien 12-15 dni…

zanzilady
5. dec 2023

Mne sa ukázala na 11dpo. A to som bola týždeň pred ms 🙂 tiež som mala dlhšie cykly 32-35 dni 🙂

autor
5. dec 2023

@ninka99865 ja som mala menštruáciu vyvolanú. A ovulaciu som zistila podľa bazalnej teploty 😊

autor
5. dec 2023

@zanzilady a máš potvrdené že si tehotná ? ❤️

zanzilady
5. dec 2023

Mala som, bábätku bilo srdiečko a potom prehrali 🙂 pred skoro 3tyzdnami som potratila 🙂 Sle bola som tehotná 🙂

ninka99865
5. dec 2023

Tak potom ti nemá prísť 15.12. Ale na 12-15 deň podľa ovulácie

marticka92
5. dec 2023

Aj negativny digitalny ukazuje 2 ciarky🙈stale ukazuje dve su tam dva pasiky na jednom ma byt jedna a ta podla tyzdnov sa farbi viac do modra a na druho su dve stale aj pri negativnom vysledku. Nech sa paci porovnajte si svoj test.

autor
5. dec 2023

@marticka92 nerozumiem vám teraz. Ja som mala takýto výsledok. Čo to znamená ?

nevenka
5. dec 2023

Pocuj, divne to mas, kedy si mala MS a kedy bola akoze ovulacia? Ako si si merala bazalku? Mas graf?
Lebo ja mavam nepravidelny cely zivot, od 29 do 39 dni, ked mam ovulaciu na 15-ty den, tak mam cyklus 29 dni, LF je 14 dni. Ak mam ovu 22.den, tak MD pride na 36.den.
Takze ak si teraz 9 dni po ovulacii, tak neexist, ze Ti MS ma prist az 15.12., najneskor toho 10.-11.12.
A test mas pozitivny, takze podla mna aj ta ovulacia bola skor nez si myslis podla mna. O jeden dva dni skor.
Kazdopadne, asi tehotna si, aj ked to je Pepino test, sice ja som falosnych duchov mala na nom obcas. Kup si este iny test pre istotu.

marticka92
6. dec 2023

Ze je negativny

marticka92
6. dec 2023

Ukazal vam minusko?? Ak ano tak negativny horna ciarka musi byt silnejsia

autor
6. dec 2023
autor
6. dec 2023

Ale prpino testy mi ukazujú uz 3-4 deň slabú červenú druhú čiarku. Hrozne sa bojím, že sa to nepodarilo.

zanzilady
6. dec 2023

No jediný spôsob ako to zistit je počkať 🙂 ja si myslím že testy sú pozitívne. Tie čiarky sú viditeľne 🙂

renatkadastankova
6. dec 2023

ja som mala take ciarky dva krat v zivote a dnes jedna 19 mesacna beha hore dole po byte a druha 4 mesacna spi v kociku, vzdy som testovala pred ocakavanou menstruaciou a potom som urobila dalsie testy a tie vysli vzdy tmavsie a tmavsie 😉

autor
6. dec 2023

@renatkadastankova tak to má teší. Ja som riadne nedočkavá. Hádam, že bude všetko v poriadku 😪

renatkadastankova
6. dec 2023

chapem ta, ja ked som uvidela dve ciarky skoro som z koze vyskocila od radosti , a testovala kazdy den ako blba kym gynekolog nepotvrdil tehu, drzim palce 😉😉😉

autor
6. dec 2023

@renatkadastankova ďakujem ❤️

hendikep
6. dec 2023

a ten pokles teploty ? nemala by sa drzat hore? ( graf )

autor
6. dec 2023

@hendikep nieje to pravidlo že sa teplota musí držať hore. Je to individuálne 🙂

biankabianka
Autor odpoveď zmazal
biankabianka
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2