Som tehotná alebo je iný problém ?
Ahoj Dámy, máte niektorá skúsenosti s dlhým cyklom? Prosím Vás o názory..aktuálne poslednú MS som mala 21. októbra.. a pred poslednou mi tiež meškala okolo troch týždňov..keď som brala antikoncepciu MS mi chodila pravidelne pred nasadením mi chodila nepravidelne..vysadila som ju koncom leta. Robila som si aj testy asi 3 a všetky mi vyšli negatívne. Bolievajú ma veľmi kríze aj podbrušku. Vždy som mala čistú tvar žiadne akné, no teraz sa mi vychádzali líca a trošku brada. Neviem čoho sú to príznaky či nejakého ochorenie alebo tehotenstva. U Dokyho som bola už minule keď mi meškali tak teraz nechcem ísť znova s tým..počkám a potom pôjdem len ma zaujímajú názory 🙂
@simiqe jeej super teším sa s tebou 😊 hlavne nech zdraví drobček 🤴no dúfam, že dôjde čoskoro.. noo mne sa snívalo, že som tehotná a, že na ultrazvuku povedali, že je to dievčatko a úplne realisticky sen 😁😁 ale ešte by babatenko mohlo počkať nejaký rok, dva, tri ale keď sa stane tak sa budem tešiť
@sarik2704 s pulzom netusim ale ja mavam tak ako ty ... ale neviem ci je to s tehotenstvom ... ja som si test nerobila vzdy som mala z toho nervy :D a vtedy som to neriesila po tom mesiaci a pol co mi neprisli som si urobila test lebo tiez som uz zacala mat strach ci nemam nejaku cystu u mna je rakovina krcka maternice a babke to takto zacinalo... ale ked som si uz ten test robila tak som vedela ze som tehotna som si dala dokopy vsetky priznaky :D potom som si len trieskala hlavu ze co som vsetko stvarala za tie dva mesiace :D

@sarik2704 nom moze byt aj to drzim palce aby to nic nebolo 🙂