Som tehotná alebo je to falošný poplach?
Neviem ani zaspať. Máme doma 1 dieťa a chceli by sme druhé, ale bavili sme sa že tak cca za rok. Takže ak som tehotná budem sa tešiť, ak nie som ulaví sa mi lebo syn je dosť malý a živý :D Ale teda k veci... 13.3. som mala prvý deň poslednej menštruácie. Cyklus mávam 30 dňový. Takže dnes som v 42. dni cyklu. Bola som na preventívke u gynekológa, 13.4. Povedal mi že vidí žlté teliesko, tak že ovulácia prebehla a že vidí že mám vysokú sliznicu maternice, že za deň-dva môžem očakávať menštruáciu. Ale teda je 23.4. a nič. A tak rozmýšlam, že cca v približnom čase ovulácie, 30.3. sme mali s mužom sex. Mne to tak nejak doplo celé len dnes navečer, test nemám a teda podarí sa mi k nejakému dostať až zajtra poobede
...Tak mi to neraz nedá spať... Je to reálne ?? Neivdel by už niečo ? A čo to žlté teliesko?
Tak nemal viac co vidiet, ja som bola v decembri u lekara, testy pozitivne od 21.dna cyklu, bola som u neho, ked som bola 4+2, teda 2 dni meskania menzesu, lebo bolo pred Vianocami a chcela som sa uistit, ze je v maternici a potrebovala som v pripade tehotenstva menit lieky na tlak. Videl zvysenu sliznicu a malu bodku, s komentarom, ze "mozno toto nieco bude", ale je to prilis skoro. Zobral krv na hcg a vyslo cez 1000. Aktualne som v 21.tt.
Ako maly je syn? Ja som mala 21 mesacny rozdiel, bolo to narocne, ale dalo sa to zvladnut. Drzim palce.
@anonym_autor podla toho co opisujes by som tiez povedala, ze si tehotna ale vysledok ukaze az test, drzim palce a neboj, zvladnes to aj ked to bude narocne
Ak nevieš čo je žlté teliesko tak si to naštuduj na nete. A nie tehu sa hneď nevidi aj toto si naštuduj kedy vidieť niečo. Dnes kúp test a uvidíš
Vsak si kup test a urob. My nemame vestecku gulu. Mne posledne meskalo a to ja mavam pravidelny cyklus stale. Test som doma mala. Tak som si urobila test a hned kolajnice. Takze u mna to dopadlo stastim, ze budeme 4 🙂.
Popravde nechápem čo očakávaš, že ti tu napisu. Dávno namiesto pisania si mala mať kupeny test a vedela by si to presne...
Vsak si kup test a urob. My nemame vestecku gulu. Mne posledne meskalo a to ja mavam pravidelny cyklus stale. Test som doma mala. Tak som si urobila test a hned kolajnice. Takze u mna to dopadlo stastim, ze budeme 4 🙂.
@anonym_1bb230
@anonym_26507c baby a to si má ísť v noci kupovať niekde test?
Píše, že doma nemá, len teraz rozmýšľa a nejak si to uvedomila
@anonym_1bb230
@martul Vsak dnes rano si moze ist kupit test. Ja som jej nepisala v noci kup si test. Az ked som rano vstala som pisala.
@anonym_26507c veď aj písala, že pôjde
@martul Tak pojde a kupi test a bude vediet. Bez testu jej nikto nedokaze napisat ci je tehotna. Ale to snad vies.
Ak ktokolvek v zivocisnej risi nepouziva ochranu pocas sexu, moze byt tehotny.
Tak nemal viac co vidiet, ja som bola v decembri u lekara, testy pozitivne od 21.dna cyklu, bola som u neho, ked som bola 4+2, teda 2 dni meskania menzesu, lebo bolo pred Vianocami a chcela som sa uistit, ze je v maternici a potrebovala som v pripade tehotenstva menit lieky na tlak. Videl zvysenu sliznicu a malu bodku, s komentarom, ze "mozno toto nieco bude", ale je to prilis skoro. Zobral krv na hcg a vyslo cez 1000. Aktualne som v 21.tt.
Ako maly je syn? Ja som mala 21 mesacny rozdiel, bolo to narocne, ale dalo sa to zvladnut. Drzim palce.
@anonym_0f8561 syn má 16 mesiacov 😅 tak uvidíme...
@anonym_autor podla toho co opisujes by som tiez povedala, ze si tehotna ale vysledok ukaze az test, drzim palce a neboj, zvladnes to aj ked to bude narocne
@janulicka24 ďakujem ❤
@anonym_1bb230
@martul ďakujem ❤
tak test mám kúpený, ráno spravím... ale teda dnes ráno som vracala, tak si začínam myslieť že som naozaj tehotná
tak test mám kúpený, ráno spravím... ale teda dnes ráno som vracala, tak si začínam myslieť že som naozaj tehotná
@anonym_autor Si mohla hned teraz test spravit. Ak si tehotna ukaze ti dve ciarky. Ale ak chces cakat je to uz len na tebe 🙂.
Vobec nemusis cakat na rano pri takom meskani..proste to chod ocikat teraz... cakame 😅

@anonym_autor podľa mňa si tehu. Treba test ráno. Držím palce.