icon

Som tehotná alebo len vadná?

ema_ma_mamu
20. feb 2022

Ahojte, mám otázku a rada by som, keby na ňu odpovedali len tie z vás, ktoré niečo také prežili. Konkrétne sa jedná o toto:
Mešká mi menštruácia už 11 dní, vyšli mi dva pozitívne tehotenské testy, bola som u lekára, ten mi povedal, že tehotná určite nie som. Už predtým som mala problémy s nepravidelným cyklom, ale nikdy nemeškala takto dlho. Pohlavný styk som mala naposledy 4 týždne pred vyšetrením, takže pochybujem, že som tehotná. Sestrička mi pichla vyvolávačku a doktor predpísal antikoncepciu, takže naozaj rátajú s tým, že nie som tehotná. Ja sa ale stále bojím, že som. Stalo sa vám niekedy niečo také? Ak áno, ako to dopadlo? Alebo čo to môže byť?

Strana
z2
tulipanicek
20. feb 2022

@ema_ma_mamu Odbery, ktoré ti zobral bolo na HCG?

jaskolka
21. feb 2022

@tulipanicek čítaj pozorne. Veď píšem, že "bud tehotenstvo alebo niečo iné v organizme". Áno, môže to byť aj nejaká cysta, alebo rôzne rakovinové ochorenia. To súhlasím a viem o tom.
Ale rozhodne nesúhlasim, že úplne bežné je mať pozitívny test pred menzesom 🙈😆. To je absolútne nezmysel.A gynekológ, ktorý toto povie pacientke, by mal vrátiť diplom.

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2