Som tehotná alebo len vadná?
Ahojte, mám otázku a rada by som, keby na ňu odpovedali len tie z vás, ktoré niečo také prežili. Konkrétne sa jedná o toto:
Mešká mi menštruácia už 11 dní, vyšli mi dva pozitívne tehotenské testy, bola som u lekára, ten mi povedal, že tehotná určite nie som. Už predtým som mala problémy s nepravidelným cyklom, ale nikdy nemeškala takto dlho. Pohlavný styk som mala naposledy 4 týždne pred vyšetrením, takže pochybujem, že som tehotná. Sestrička mi pichla vyvolávačku a doktor predpísal antikoncepciu, takže naozaj rátajú s tým, že nie som tehotná. Ja sa ale stále bojím, že som. Stalo sa vám niekedy niečo také? Ak áno, ako to dopadlo? Alebo čo to môže byť?
@tulipanicek čítaj pozorne. Veď píšem, že "bud tehotenstvo alebo niečo iné v organizme". Áno, môže to byť aj nejaká cysta, alebo rôzne rakovinové ochorenia. To súhlasím a viem o tom.
Ale rozhodne nesúhlasim, že úplne bežné je mať pozitívny test pred menzesom 🙈😆. To je absolútne nezmysel.A gynekológ, ktorý toto povie pacientke, by mal vrátiť diplom.

@ema_ma_mamu Odbery, ktoré ti zobral bolo na HCG?