icon

Som tehotná bez vyvrcholenia partnera?

lilly19
8. aug 2006

Ahojte potrebujem veľmi vašu pomoc. Pred týždňom som začala chodiť schalanom s ktorým som mala tri krát nechránený pohlavný styk ale on nikdy nedospel k vyvrcholeniu. Mohla som i napriek tomu otehotniet? prosim vas pomozte mi

nelynka
18. máj 2012

@petruska10 urcite mamatest pruzkovy...nie kazetovy..
najlepsi test na trhu aky som kedy mala, najlepsie ukazoval..
mozes pozriet ja v mojom albume..dva 10-kove testy a uplne ine ciarky 😉

petruska10
18. máj 2012

@riana12 máš úplnú pravdu, pozerala som ten mamatest na nete GS MAMATEST isto si myslela ten...

riana12
18. máj 2012

@petruska10 ano, to je on

petruska10
18. máj 2012

@nelynka Ahoj takže nie ten GS MAMATEST? s Riana12 sme sa o tom bavili, že ten...

petruska10
18. máj 2012

@riana12 no dnes po práci hned naklusám 🙂 do lekárne, už by mi to mohlo ukázať som v 38 DC ked je taký citlivý...

petruska10
18. máj 2012

@petruska10 No a zajtra dám vedieť...ale citím, že ano ... 🙂

petruska10
18. máj 2012

@nelynka Ahaa no super, ďakujem ti za podrobné vysvetlenie, ja som presne mala na mysli najskôr ten druhý čo ty neodporúčaš...ale už viem, ešte raz diky

nelynka
18. máj 2012

@petruska10 no vidis.. on nie je zly ten mamatest vseobecne ale ja osobne mam ovela lepsie skusenosti s tymi pruzkovymi a su tam dva a stoja menej ako tento jeden..

petruska10
18. máj 2012

@nelynka no ved uvidím, už som zvedavá...ako vyjde...

deniska2
18. máj 2012

@laurica123 noo to ti neviem povedat kolko dni mi meškalo 😀 lebo ja som si robila test ešte pred očakovanou MŠ. a čo si tehotnaáá 🙂 to nevadi ked ti meška len 2 dni no napíš č si v tom alebo či si to už dostala 😀

laurica123
18. máj 2012

@deniska2 no ved to neviem lebo na teste som mala ducha a ms prisla na terti den meskania a za den aj odisla..divne. 🙂

dalilali
18. máj 2012

@2609 ja viem ale nemyslim este na to lebo jedneho maleho prcka doma uz mame a teraz druhy bojim sa ako to zvladnem

2609
18. máj 2012

@dalilali a tak uz ked budes mat poporode budes rada a budes sa tesit a ten maly spunt co mas doma ti pomoze ci ake velke mas doma babo. 🙂

dalilali
18. máj 2012

este nema ani 14 mesiacov

slavicita
18. máj 2012

@2609 tak počkaj na ten pondelok ráno...ak si tehotná, tak hcg by malo byť vyššie a tým pádom aj ľahšie zmerateľné...daj vedieť ako si dopadla.. 😉

icipxe
18. máj 2012

@petruska10 obycajny pepino z dm, citlivost 10m, je spolahlivy

2609
18. máj 2012

@slavicita no jasne napisem ti ale asi nic z toho uz sa len chystat na 2 iui 🙂

slavicita
18. máj 2012

@2609 tak držím palce, nech to na druhýkrát vyjde... 😉

2609
18. máj 2012

@slavicita no dufam ze to vide no musime verit ze urcite sa to uchyti 😉

alitomk
19. máj 2012

ahojte baby, ja som tu písala okolo 15. mája, že mám pichanie v podbrušku a tak.... 17.05 mi mala prísť a zatiaľ nič.... v noci mi bolo strašne zle, tak som utekala na WC a mala som strašnú hnačku (pardón za výraz) 🙂 bolo mi proste strašne zle... od rána mi je nejak čudne, celá sa chvejem... no ale urobila som si dve rozdielne testy a nič 😨
čo myslíte baby, mám počkať do zajtra a keď nepríde testovať, alebo čo? snažíme sa dva roky a nič a teraz to vyzerá tak nádejne... 😅 poraďte, prípadne napíšte, či ste si niektorá takým niečím prešli... prajem Vám všetkým krásny slneční dník 🙂

alitomk
19. máj 2012

@alitomk slnečný dník... pardóóóóón 😝

lindusik
20. máj 2012

@alitomk ahoj,ja mám podobný problém. Ja som mala dostať 18.4. (a to mam vzdy na cas) A doteraz mrcha neprišla. Robila som si aj včera aj dnes tehu test a vždy negatívny. A priznaky mám asi všetky 🙂 som už niekoľko dni priserne unavena,mám bolesti v podbrusku a aj v krizoch...presne ako pri prvom tehu,ale vtedy mi ukázal test ešte pred tým ako som mala dostat mrchu.
A ty máš čo nové?
Ja idem zajtra na krv pre istotu 🙂

alitomk
21. máj 2012

@lindusik ahoj, tak mne prišli ☹ sobotu som mala slabý ružový výtok a potom nič a včera som začala silnejšie špiniť a dnes už to je normálne ☹ síce taká číra krv, čo som nezvykla mať, ale... takže zase nič ☹ tiež som zvykla mať na deň presne... potom daj vedieť, ako si dopadla... držím palce, aby to vyšlo, ak potom túžiš 🙂

mirusska1
21. máj 2012

Ahojte, chcela by som vas poprosit o radu. Moze sa jednat o priznaky tehotenstva? poslednu MS som mala 07.05.2012 ..den po skonceni MS som mala prerusovany nechraneny pohlavny styk . a vcera som mala strasne bolesti v oblasti laveho vajecnika, potom sa to presunulo do podbruska .. vzala som si ibalgin a prestalo to .. a dnes rano som mala nutkanie na vracanie a kedze som fajciarka napinalo ma aj z cigarety . tak ja sa chcem len spytat ze ci je mozne 10 dni po moznom oplodneni pocitovat nejake priznaky ? .. a MS mam dostat o cca 2 tyzdne .. fakt neviem .. Dakujem za rady .

riana12
21. máj 2012

@mirusska1 skor to moze byt priznak ovulacie

yokralovnayo
21. máj 2012

@mirusska1
@riana12 ja mám dnes tiež bolest v lavom vaječ. 😝 a som 28 DC... inokedy to nemávam... je to príznak MS?

mirusska1
21. máj 2012

@yokralovnayo ked ja by som aj chcela aby to boli priznaky ale tehu 🙂 myslim si ze priznak MS by to bolo este skoro ci? 😖 .. tak neviem ..stalo sa mi to prvykrat .. aj ja som 28 DC ..

mirusska1
21. máj 2012

@riana12 mysliis? ☹ mna to tiez napadlo ale tak verim v to ze nie su .. ☹

riana12
21. máj 2012

@yokralovnayo neviem ti povedat 🤐 nie vsetko sa da zdiagnostikovat cez internet 😉
@mirusska1 co ze nie je? tehotenstvo alebo ovulacia?