icon

Som tehotná bez vyvrcholenia partnera?

lilly19
8. aug 2006

Ahojte potrebujem veľmi vašu pomoc. Pred týždňom som začala chodiť schalanom s ktorým som mala tri krát nechránený pohlavný styk ale on nikdy nedospel k vyvrcholeniu. Mohla som i napriek tomu otehotniet? prosim vas pomozte mi

alceola
23. máj 2013

@ejkapod ja sa bojim tesit, ale vcerajsi test uz je silny, ozaj, ze je🙂 idem v utorok🙂 dam vediet, urcite, ale aj tak neverim, ze nieco bude vidiet!

linteolinka0
Odpoveď bola odstránená
suzy34
23. máj 2013

Ahojte. Myslite, ze som tehu? 12DPO

broucinekzka
23. máj 2013

@lusib24 tak supej k sebrani odvahy a hura pro test a hned se testnout!!!! Sup, sup, sup 😉

broucinekzka
23. máj 2013

@suzy34 ahojky, covece, ja myslim, ze ano 🙂. Potichoucku gratuluji 🙂

luci452
23. máj 2013

@suzy34 aj podla mna si tehu..potichucky gratulujem a prajem vela zdravicka! 🙂

lusib24
23. máj 2013

@broucinekzka teraz som v práci, takže poobede kupim a zajtra rano testnem .. dufam že chytim odvahu :D

suzy34
23. máj 2013

jeej, dakujem vam..za dva dni si urobim dalsi 🙂

broucinekzka
23. máj 2013

@lusib24 to das, mas na to 😉

lusib24
23. máj 2013

@broucinekzka drž palce aby to vyslo potom tak ako chcem 🙂

maciki
23. máj 2013

@suzy34 Po kolika dnech sis delala ten test? Ja jsem strasne nervozni, jestli nam to taky vyslo, ale na test je podle me strasne brzo, navic mam pred menstruaci a tak se bojim, aby test nebyl zkresleny.

maciki
23. máj 2013

@broucinekzka Podle ceho myslis, ze ano? Podle te lehce ruzove druhe carky? Ja vaham, jestli si mam taky delat test, je na to podle me moc brzy a nechci byt zklamana... ☹

siska765
23. máj 2013

@suzy34 je to taaaaaaaaam parada uz len nech silnie 🙂

n1colette
23. máj 2013

@mia_31 Pravdupovediac, neseldovala som ovulku preto, lebo este neplanujeme babo; ale samozrejme, keby to prislo, boli by sme radi.
Ale dik za spravu. Chystam sa k lekarovi tak ci tak, pretoze musim na to rocne vysetrenie, takze sa ho priamo spytam na to meskanie MS.

maryah
23. máj 2013

@suzy34 na 12- deň PO je to krásna čiarka takže jasné, si tehotná 😵 😵 😵

suzy34
23. máj 2013

@maciki 12 DPO, ale uplne slabulinka ciarka, mi zacala uz 9 DPO. Neboj sa a chod do toho 🙂

maciki
23. máj 2013

@suzy34 Tak jeste prekonat strach a zkusit to. 😢

suzy34
23. máj 2013

@maciki Kolko si DPO ?

suzy34
23. máj 2013

@maciki Ja som mala dnes dostat menstruaciu, nedosla 🙂

broucinekzka
23. máj 2013

@maciki jj, podle te carky, verim, ze zesili, neboj 😉, musis verit!! Ja bych taky uz chtela konecne zazit videt tu druhou carecku...ale bojim se, ze se to opet nezdari ☹

ratatooy
23. máj 2013

@n1colette tak ze začatku nemusíš cítit žadné přiznaky,nekdo nema žadny cely těhu,navíc ja patřím do skupiny co maji cyklus pravidelný 28dní přesne na minutu a přesto ovulaci nemám nikdy.ovulace muže byt kdykoliv behem cyklu,kalkulačky na netu se řídí tím že se říká že je uprostřed cyklu ale je plno žen co má ovulaci v době MS,nebo hned po ní

broucinekzka
23. máj 2013

@maciki takze si supej udelat taky testik a uvidis, ze ji tam taky budes mit 😉

denisenko
23. máj 2013

@suzy34 sprav si ešte jeden.... 😉 😉 😉 😉 😉

ratatooy
23. máj 2013

@maciki tets nemuže byt nikdy zkreslený,hcg je pouze u tehotenství nic jineho ho vyprodukovat nemuže,max se muže stát že je vadnej tets a ta barva prosákne do druhy čarky ale to se stává asi fakt málo

broucinekzka
23. máj 2013

prosim o radu...dne 9.5 jsem mela hooodne slabou MS a 10.5.skoncila a dnes lehke spineni...teda az ted k veceru...nevite, co to muze byt?

maciki
23. máj 2013

@suzy34 8 DPO

maciki
23. máj 2013

@ratatooy Jenze ja jsem 8 DPO a to je na test posle me moc brzo.☹

bebe2013
23. máj 2013

@suzy34 podla mna to tam je! Gratulujem!

ejkapod
23. máj 2013

@alceola ked je test silnejší, není potom o čom vahať 🙂 s tehu a konečne sa teš, v utorok ti to doki len potvrdiť ak nebude nič ešte vidieť, tak krvička nepustí 😉

ejkapod
23. máj 2013

baby myslite, že by bolo skoro testovať ked mam MS dostať v nedelu??som strašne nedočkava🙂