Som tehotná bez vyvrcholenia partnera?
Ahojte potrebujem veľmi vašu pomoc. Pred týždňom som začala chodiť schalanom s ktorým som mala tri krát nechránený pohlavný styk ale on nikdy nedospel k vyvrcholeniu. Mohla som i napriek tomu otehotniet? prosim vas pomozte mi
@zuzana256 to je diskutabilne a nemozne na to odpovedat.. bud si ochotna do toho vrazat peniaze a odhodlat sa cakat mesiac alebo aj roky, alebo nie si ochotna a vzdas to po prvom nepodarku.. ako som pisala, my sme sa o dieta snazili 4 roky a to sme uplne zdravy par.. dieta pride, ked pride spravny cas. Je to sice otrepana fraza, ale je to tak, nic nie je mozne uponahlat, hoci my, ludia, sme nedockavi a vsetko chceme hrrrrr.. VSETKO MA SVOJ CAS A NACASOVANIE, NIC SA NEDEJE NAHODNE..
Ja osobne som brala tretiu krabicku inofolicu a femi kvapky prvykrat.. ale predtym sme s manzelom vyskusali kvantum inych prirodnych doplnkov, ktore u niekoho zabrali na prvykrat a u nas vobec.
Ahojte potrebujem poradit zajtra idem na krv na hcg mam poz.testy chcem sa opytat aku priblizne hodnotu by som mala mat ke zajtra som 13dpo
@zuzankao ja tam vidím čiarky dve, opakuj test o dva dni a máš to jasné. Ale myslím že sa môžeš pomaličky tešiť 🙂
@zuzanka2905 toto Ti ja povedat neviem veru a ani ma to nikdy nezaujimalo, aku hodnotu hcg mam...jedine, co ma zaujimalo boli //...info skus zistit na nete, ak to tam bude niekde...🙂
@luta13 UZ to viem hcg mam 74.4 a som 12dpo dufam ze tato hodnota je ok a ze to dotiahnem do uspesneho konca
AHOJTE... menzes mi meska tyzden (zvycajne pride tak o 3 dni neskor)...HAK neberiem od decembra, s manzelom sa usilovne pokusame o dietatko...momentalne mam pravidelne kazdy den bolesti brucha a krce v podbrusku a tiez ma bolia krize - vsetko ako ked mam dostat menzes. Som zmatena... myslite, ze by som mohla byt tehotna? Mam si urobit test alebo msm este zo tyzden pockat????
@its1mishell urob test..vsetko mozu byt stresy..test ti povie..naco chces tyzden cakaat akoze??nEchapem..
Prosím potrebujem sa spýtať, mám menzes predposledný deň, ale už krv som nemala, ale mala som nechránený styk s priateľom, mám ešte panenskú blanu lebo keď vojde hlbšie zabolí ma, dosiahla som orgazmus a spustila sa mi znovu krv, ale on sa nevystriekal. Priateľ mi tvrdí, že nie som. Len som sa chcela ešte spýtať vás, ďakujem za odpoveď 🙂

@steinarka http://primar.sme.sk/diskusie/2067756/1/1925327...