icon

Som tehotná bez vyvrcholenia partnera?

lilly19
8. aug 2006

Ahojte potrebujem veľmi vašu pomoc. Pred týždňom som začala chodiť schalanom s ktorým som mala tri krát nechránený pohlavný styk ale on nikdy nedospel k vyvrcholeniu. Mohla som i napriek tomu otehotniet? prosim vas pomozte mi

aber
22. júl 2015

@zuzana256 čo znamená, že časté chute do jedla?

barborka0
22. júl 2015

Baby vidite tam nieco?

baja28
22. júl 2015

bud mam zle oci ale ja nie 😔

zdencaaaa
22. júl 2015

@barborka0 zatiaľ nie

barborka0
22. júl 2015

Zajtra mam dostat menzes

aber
22. júl 2015

@barborka0 nie ☹ ale nezúfaj, počkaj až ti bude aspoň 3-5 dní meškať až potom si urob ďalší... Teraz je to zbytočné

zuzana256
22. júl 2015

@aber ahoj no caste chute znamena ze kazdu chvilku len sa niecim napchavam a ma zmiesane chute sladka potom hned slane a samozrejme ze aj normalne jedlo

zuzannaaa
22. júl 2015

@zuzana256 si tehotna ?

zuzana256
22. júl 2015

@zuzannaaa ahoj no to ti neviem povedat ci sm alebo nie ked ani ja sama neviemms som mala kratku a od ms ma stale bolia krizeanechce to prejst a pravdaze by ma to velmi potesilo keby som bola

zuzannaaa
22. júl 2015

@zuzana256 a kedy si mala ms?

zuzana256
22. júl 2015

@zuzannaaa 16.7 a 24.7mam plodne

zuzannaaa
22. júl 2015

@zuzana256 cize plodne dni ti zacinaju za 3 dni ? A mrchu si mala normalnu klasika. Alebo bola ina spinenie je? No. tak si sprav test,to ti uz ukaze na 100%ci si ci nie .. No a ked nie tak sa tes na novu ovuklu snazte sa ... 🙂

karolina196
22. júl 2015

@zuzana256 ako vies ze 24:7: mas plodne?

karolina196
22. júl 2015

@zuzana256 Ty mas kratky cyklus?

zuzana256
22. júl 2015

@karolina196 lebo si tozpisujem do ms kalendara a hned ako dostanem ms si to hned pisem a kalendar mi uz vypocita kedy mam plodne

zuzana256
22. júl 2015

@karolina196 hej kratky som mala ale kazdy mesiac iny mavam

karolina196
22. júl 2015

@zuzana256 vyskusala si niekedy ovulacne testy?

zuzana256
22. júl 2015

@karolina196 nie nevyskusala

karolina196
22. júl 2015

@zuzana256 kedze mas kazdy mesiac iny cyklus,tak potom nemozes vediet kedy mas plodne dni a kalendar ti to urcite nezaruci..

karolina196
22. júl 2015

@zuzana256 tak si ich kup a potom mozes povedat,ze mas vtedy a vtedy plodne a nie podla kalendara.To mozu jedine tie co maju pravidelny cyklus.

zuzana256
22. júl 2015

@karolina196 ok dik

sunny15
22. júl 2015

@zuzana256 Treba kupit ovu testy,..lebo presne ti kalendar vypise dni kedy sa mas snazit,ale vobec nemusis mat ovulku...treba zistit ci vobec ovulujes,hlavne ak sa uz dlho snazite o babo...

zuzana256
22. júl 2015

@sunny15 alebo povie mi to aj gynekolog ci ovulujem ked budem mat ten den

zuzannaaa
22. júl 2015

@zuzana256 ano vie ti to povedat aj Dr. ale to nie je v tvojom pripade nutne kedze nepoznas ovu,testy .. Kup si ovu testy najmenej 6 a zacni si testovt nepriklad uz jedne den pred ako ti pise v kalendari ked bude ciarocka vyditelna ale aj tak slaba mozes si zacat robyt kazdy den ... Ona do tych 6dni pride a ked bude. Uplne bieli nic tak mozes testovat aj o dva dni .... Takze klud ....
Ja som otehotnela riez pomocou ovu testou ;)
Pozoruj si hlien ak je vodnaty a ciri mas par dni pred ovulkou 🙂

baja28
22. júl 2015

@zuzana256 ahoj zuzi vsimla som si ze min. Od aprila pises na mk tie iste priznaky ... nesleduj sa tolko potom budes sklamana 🙂 urcite to pride

aber
22. júl 2015

@baja28 presne som vedela, že niečo podobné som už od nej čítala, preto som aj tak komentovala

zuzana256
22. júl 2015

ahojte kolko dni trva spinenie

zuzana256
22. júl 2015

@baja28 ok dik

steinarka
23. júl 2015

@zuzana256 zuzka, ved chod do lekarne a kup si proste tehotensky test.. sa nehnevaj, ale stale pises to iste, namiesto toho si uz davno mohla vediet na com si.. co sa tyka spinenia, je to u kazdej zeny ine.. niektora ma len den, dva a je slabe, niektora ho ma par dni a je silnejsie..... co sa tyka tvojho prejedania sa, to nemusi mat vobec nic spolocne s tehotenstvom.. na vahu si davaj pozor, este mas malo rokov na to, aby si sa gúľala.. 😉
tak skoc teda do lekarne, ved prechadzka ti neuskodi a hod sem urobeny test.. ak by si bola tehotna, uz na nom budu krasne ciarky.. drzim palce..

sunny15
23. júl 2015

@zuzana256 jasne gyndoš ti povie ak je viditelny dominantny folikul,a zmeria ti ho a povie kedy asi budes ovulovat,aj tesne po ovulke ti povie ci si mala ovulku -totiz v brusnej dutine-malej panve zbada volnu tekutinu z prasknuteho folikulu 😉
ale skusit mozes aj ovu testy...
a priznaky no ...pri prvom tehu ktore skoncilo spont.potratom v 8tt. som uz 10 dni po ovu citila take silne pichanie v podbrusku raz napravo raz nalavo,potom sa pridali aj boleti v podbrusku ako na ms a aj krize boleli,pridali sa citlive prsia...toto vsetko trvalo do 5tt,potom ostali uz len citl.prsia a nic viac...bola som plna energie...ale skoncilo sa to spinenim a potom masivnym krvacanim...pri dalsom tehu s mojim syncekom....som sa tiez citila tehotna a na 10dpo krasne ciarky vybehli...vsetko bolo rovnake az na nevolnosti ktore prisli v 6tt a tevali do 12tt...ale nebolo to vracanie len napinanie a od 5tt som nemohla ani citit svoju oblubenu kavicku...ale o prejedani sa ti poviem tolko...je pravda ze to pride az neskor....ale mne v oboch tehu naramne uz od zaciatku cize pred ocakv.mrchou chutili syry...musela som ich mat....a vtedy som zacala tusit ze sa nieco deje 😀 😀