icon

Som tehotná bez vyvrcholenia partnera?

lilly19
8. aug 2006

Ahojte potrebujem veľmi vašu pomoc. Pred týždňom som začala chodiť schalanom s ktorým som mala tri krát nechránený pohlavný styk ale on nikdy nedospel k vyvrcholeniu. Mohla som i napriek tomu otehotniet? prosim vas pomozte mi

janulka88
8. sep 2015

@steinarka
@lili225 dik, takze som mala pravdu, len takzko to vysvetlovat niekomu co ma SVOJ ROZUM....nejedna sa o mna samozrejme ale o byvalu kolegynu, ktora stale tvrdi ze sa to stalo pocas neplodnych dni...ale ja pochybujem, ze pre jej nepravidelnom cykle si dokazala vypocitat tie nepolodne dni 🙂

steinarka
8. sep 2015

@janulka88 niektorym zenam to proste nevysvetlis.. aj tu su zeny, ktore si pytaju radu a ked im ju das, tak si stale melu svoje.. Napriklad nepochopim ako sa niekto s nepravidelnym cyklom moze spoliehat na urcenie plodnych dni pomocou mobilnej aplikacie, ktora funguje na principe pravidelneho menstruacneho cyklu.. a pritom uz stokrat bolo dotycnej zene vysvetlene, ze sa nemoze spoliehat na mobilnu aplikaciu, nakolko ma nepravidelny cyklus, no ona aj tak v kazdej druhej teme melie svoje.. a pritom su to totalne sprostosti.. samozrejme, ze pred kazdou menstruaciou ma "tehotenske priznaky" a tvrdi, ze jej meska ms, nakolko mobilna aplikacia jej to vyratala 😀 a pritom jej ms vobec nemeska a stacilo by si len par cyklov po sebe robit ovulacne testy, aby spoznala vlastne telo.... nuz 🙂 niektorym nevysvetlis...

veronka033
8. sep 2015

@luta13 veľmi pekne ďakujem, prajem toľké šťastie každej žene zo ♥

veronka033
8. sep 2015

@klaudinka363 ja som sa uz objednala, že mam prist kedy chcem, že ma len kukne, že aj tak ešte nic nebude vidieť - tak som z toho trochu zmatená, ale tak neva budem mudrejsia po kontrole 🙂
tak daj vedieť ako dopadneš 17.9. držím palčeky 🙂

petrulkans
8. sep 2015

@isabellka22 tak je pravda ze digi ti nespravi ducha ..ale palickove su citlivejsie a ostane aj spomienka

zuzana256
8. sep 2015

@stelush ahoj mne este nie meska mi den

zuzana256
8. sep 2015

@aber ahoj coze om vamtu chybala :D

lili225
8. sep 2015

@zuzana256 zuzka, to bolo myslené trocha inak :D

zuzana256
8. sep 2015

@lili225 ahoj ako inak a co myslis to co napisala aber?

sibalka21
8. sep 2015

@zuzana256 ahoj nepisala si ze mas nepravidelny cyklus? Ako vies ze ti meska ked nevies kedy mas dostat?

steinarka
8. sep 2015

@sibalka21 ved pisala, ze sa riadi mobilnou aplikaciou, ktora je sice na pravidelny cyklus, ale jej to zjavne nevadi 🙂 🙂

misinkam12
8. sep 2015

Čo poviete na toto? 🙂

zuz02
8. sep 2015

Podla mna ano.

misinkam12
8. sep 2015

Dúfam,MS mešká len jeden deň, tak nie som si až tak istá .. :-/

zuz02
8. sep 2015

Ved si skus zajtra urobit aj inu znacku testu, aby si mala istotu. Ale ak vyjde takto podobne, tak je to jasne.

aber
9. sep 2015

@zuzana256 no jasné 😉

veronka033
9. sep 2015

@luta13 zo ♥ dakujem 🙂 všetko dobre aj tebe

veronka033
9. sep 2015

@klaudinka363 jáááj, tak asi aj moje prvé vysetrenie bude take iste 🙂 ach nech to uz mam za sebou, mam vzdy stres z doktorov-ale to asi každý 😀 😀

veronka033
9. sep 2015

@foltovazuzana ja som mala poslednu MS 3.7. a MS som mala dostat 31.8...už 1.9. som mala slabu čiarku a vcera som uz mala silnu...skus pepino test z DM a ranny moč, už by si tam mohla mať spon naznak čiarky 🙂
ona mi vystupila asi tak po minutke od druhej 🙂
držím palčeky aby ti to vyšlo 🙂
ja citim, že to tak aj bude 🙂 daj vedieť ako si dopadla 🙂

veronka033
9. sep 2015

@misinkam12 podla mna si tehu 🙂
gratulujem 😀

alexko33
9. sep 2015

Ahojte baby,co si myslite o tomto: poslednu MS som mala 28.7 ta dalsia este nedorazila,cyklus mam 30-33 dni,ovulku som mala 15.8 aj sme si to vtedy uzili naplno,asi od 20.8 ma v kuse az do dnes ma bolia krize a podbrusko,raz vpravo,raz vlavo raz cele,prsia mam neskutocne naliate-nezapnem saty,ktore som v july este zapla,nemam chut na sladke co inak pred MS by som zjdela aj 3 cokolady naraz,pred MS sa mi vyhadze tvar teraz nic,robila som si test ladymax z dr.max 2.9 a dnes rano a oba boli negativne,od skoncenia ovulacie mam biely husty vytok,v piatok a v sobotu som po wc mala na papieri slabo ruzovy vytok neviem co si o tom vsetkom mysliet

jonki
9. sep 2015

@alexko33 co tak urobit si test?

alexko33
9. sep 2015

@jonki v texte je napisane,ze som robila 2 testy a oba su negativne

jonki
9. sep 2015

@alexko33 ja som mala tiez negat test a bola som tehu...na to je tu osobita tema...tam tych bab je kvanta... 😉

alexko33
9. sep 2015

@jonki aha,dakujem a sla si potom k domtorke alebo ti neskor test ukazal,ze si?

jonki
9. sep 2015

@alexko33 ja som mala take sialene neurologicke prejavy...ze ma chceli hospitalizovat na neurologii....ale potrebovali hodnotu HCG aby vylucili tehu koli CT....cize sa to vyriesilo takto...

zuzana256
9. sep 2015

@sibalka21 ahoj no mala som dostat uz a nic este uz dva dni meska

lili225
9. sep 2015

@zuzana256 zuzi a ako vieš, že ti mešká 2 dni keď ti ms nechodí presne??

zuzana256
9. sep 2015

@lili225 nechodi presne ale iba den vopred ma zvykne bolievat krize a pridu no akurat tento mesiac nic bez bolesti

sibalka21
9. sep 2015

@zuzana256 no tak pokial ta este nebolia krize tak asi este nemas dostat