Som tehotná bez vyvrcholenia partnera?
Ahojte potrebujem veľmi vašu pomoc. Pred týždňom som začala chodiť schalanom s ktorým som mala tri krát nechránený pohlavný styk ale on nikdy nedospel k vyvrcholeniu. Mohla som i napriek tomu otehotniet? prosim vas pomozte mi
@patrinkaaa np čiarocka je veru celkom pekna a uz aj meska MS?? Ja by som urobila pre istotu este jeden..ak si tehotna vyjjde uz pekna čiarocka 😀
@luta13 skusím zajtra tento je robený v sobotu poobede tak potom dám vedieť 🙂
Fuuu..tak to by ti ukazalo ako mne..mne tiez tyzden pred ms ukazalo slabu ciarocku..HCg zevraj stupa kazdy druhy den tak zajtra by uz mala byt dost silnejsia..
@zuzana256 ahoj dakujem 🙂 už dúfam že hej s priatelom sme sa snažili dva roky a teraz sme akurat nečakali 🙂
@patrinkaaa tak ked este nemeska, tak verim, ze za tyzden tam budes mat krasne //, ktore Ti vybiju oci!...Myslim, ze gynekolog Ta neobjedna skor, ako Ti nebude meskat MS...Kazdy Dr.je iny, ktovie , co Ti povie Tvoj...Jednoznacne som velmi zvedava na vysledok...🙂
žienky robila som si další.. tej istej značky a ukazal iba jednu tak neviem či mám skusiť druhú značku alebo čo 😒
@patrinkaaa a druha ciatka sa ukazala hned ci az po case..ak az po case tak to je negativ
@katrin ja som zjedla minimalne 8tabletiek z antikoncepcii a nepomohlo to vobec...ale nelutujem....som stastna..aj ked je druhy tatino snami
Ahojte dnes som si robila tehu test a bola tam slabá čiarka 🙂) Ms som minuli mesiac ani poriadne nemala iba take silne spinenie ktoré trvalo pól dňa a strašnú bolesť v podbrušku a v krížoch ďakujem za každú radu 🙂)
@rakarka ahoj,jeej že druha čiarka co by som za nu dala ja,ty s aspon tehu a mas kovoovu chut v ustach,dnes mi zacal menzes a už týžden mam kovovu chut v ústach
Ahojte,prosím potrebovala by som poradiť .Ide o to,že posledný menzes som mala normálne 28 dňový cyklus. A to od 6.4 do 12.4. No už asi dva dni sa necítim dobre. Boli má podbrušku, kríže a miestami má pichá na ľavej strane podbruška ,taktiež chodím často na wc na malú.Mám pocit akoby mi mal prísť menzes ale ten očakávam až o 9 dni. Môže mi prísť o tycch 9dni skôr? to asi nie či? Este sa mi to nestalo.Alebo je to len PMS ?mja už neviem kam to mám zaradiť. Ďakujem ak a nde niekto kto mi pomôže.
@eliska1986 a myslite ze aj slabá druha čiarka je tehu?? Juj to má mrzí ze sa Vám nedary :(
Dobry den ,
som tu prvykrat dufam že v spravnej teme.
Chcel by som Vás poprosiť o radu. Priatelka odišla mimo SR , tesne pred odchodom dostala menštruaciu - ta jej skončila pred tyzdnom. dva dni po menštruacii sa jej objavil výtok čo je asi normalne, no stažuje sa na bolesti ako pred menštuaciou.
Rád by som svoju polovičku ukludnil , vopred Dakujem za akukolvek odpoved.
@rrianna jasnee to uz je krasna ružová čiarka.. Gratulujem 🌹ano ked im vyjde duch ze tu čiarku skoro ani nevidno ale toto uz duch nie je to je pekne viditeľná čiaročka..😊 a uz aj meska ms?
@nikusa22118 jejda to važne? Bodaj by si mala pravdu 😵 :-* noooo meska zatial dva dni a zajtra mam ist aj na krv doktorke, lebo ja som vlastne tento mesiac prvýkrát brala clostyl a duphaston, tak mam prist zajtra na krv, aby sa vedelo, co dalej, tak velmi dufam, ze teda mi potvrdi o com tak velmi snívame 🙂 ale stale sa mi tomu velmi nechce verit, tak v kutiku duse budem aspon dufat 🙂
@rrianna ano ja som mala podobny 5 dni pred MS a o dva dni trošku zosilnela.. tak viem ze takyto pekne ružový uz znamená ze si ja som teraz v 6TT..vsak si dnes mohla urobit ďalší a uvidis ze bude silnejsia čiarka.. 😍 ale kazdopadne uz aj ked mešká a vyjde ti test nie je o com..😉
@rakarka ahoj,myslím si že druhá čiarka bude tehotenstvo.Ak nezblbol test.Vela maminiek spomýna nejaký test ktorí robí ducha aj z čistej vody.No myslím si,že tvoj prípad to nebude,a si tehotná.Ano túžim ešte po miminku,dcérke by som ešte chcela dopriať súrodenca,aby nezostala sama,aby mala v budúcnosti niekoho na koho sa môže obrátiť,ked raz nás rodičov tu nebude.Tak neviem či sa nedarí alebo je to ozaj náhoda,no sexuálny život vedieme bez ochrany i s ochranou,viac menej si partner dáva pozor.
Ahojte.. Dufam ze my bude niekto z vas poradit.. 30.3. Sme mali nechraneni sex.. nespravil sa do mna ale mali sme ho dva krat z po sebe a citala som ze je tam nejake percento ze moze otehotniet.. Ale menstruaciu som dostala 11.4. Je mozne ze by som mohla byt tehu?? A ano nabuduce sa uz budem chranit... Prosim aak mi viete poradit dakujem..
@nikusa22118 urcite dnes spravim dalsi, len toto som si spravila vcera o desiatej vecer a uz som doma ziaden nemala, tak musim kupit po ceste z prace 🙂 a dakujeeeeeeem 🙂
Som po porode .. este som nemala MS.. uz asi tyzden mozno viacej ma bolia slabiny .. s mm sme mali styk ale tak nie casto .. pri malom babu sa to neda.. a davali sme si pozor .. ja normalne sa bojim spravit si test.. neviem myslite ze bolest v slabinach je priznak?
@rrianna ano ano urob uvidis ze bude ciarocka silnejsia..tak to ti vysla krasna ciarka na to ze je robený vecer..ja som ich tiez nerobila nikdy rano ale behom dna..☺potom daj foto..

@luta13 aspoň tak sa mi vidí že tu je tmavšia 🙂