icon

Som tehotná bez vyvrcholenia partnera?

lilly19
8. aug 2006

Ahojte potrebujem veľmi vašu pomoc. Pred týždňom som začala chodiť schalanom s ktorým som mala tri krát nechránený pohlavný styk ale on nikdy nedospel k vyvrcholeniu. Mohla som i napriek tomu otehotniet? prosim vas pomozte mi

janka670
15. máj 2016

@eva2809 Ďakujem ti za tvoje odpovede este sa ta chem opýtať bolo by dobre užiť tabletku po ? Ďakujem za tvoju odpoved

liliputka23
15. máj 2016

@gabikamicka vies co 2 dni mi meskala ms tak boli negativne tak som si povedala ze vsak iba asi meskaju ako vzdy a na 9 den som si spravila a bol tam taky duch a rano na dalsi den uz poriadne ciary 🙂

gabikamicka
15. máj 2016

Pekne @liliputka23 veľmi pekne gratulujem este raz a dnes si ktorý týžden
Ja som si test urobila až po 12 dnovom meškanii a za sekundu boli dva silne čiary 😍 ale chcem vyskúšat len pre tu radosť este jeden no manžel mi nedovolí
Bola si uz u lekara?

liliputka23
15. máj 2016

@gabikamicka no neviem kolky tyzden lebo bola som vo stvrtok a nic este nevidel aj ked to mohlo byt este skoro ale brali mi krv a povedali ze hcg je nizke ale ze som teda tehu len je to este moc kratko preto som sa bala ze aby tam nebolo nieco zle

gabikamicka
15. máj 2016

@liliputka23 Ano ano uz pamatam aký dlhy mas cyklus ? A je ti niejako zle alebo boli ta niečo ?

gabikamicka
15. máj 2016

@liliputka23 preto aj ja nechcem ist tak skoro k dokimu počkám este dva tyzdne maximálne neviem ci to nieje zas vela no co myslíš

liliputka23
15. máj 2016

@gabikamicka vies co strasne krize ma bolia ale inak nic ..vies co cyklus no ako kedy ale posledne mesiace tak 32-35 dnovy.. a tebe kolko meskaju?

jojka1312
15. máj 2016

Ahojte baby prosím vás vidíte tam niečo s priateľom sa snažíme o babo a posledne dni mam kŕče ako pred MS ale tú mam dostať o 10 dní ďakujem za každú odpoveď

katyt
15. máj 2016

@jojka1312 ja tam zatiaľ nič nevidím. V každom prípade ak máš dostať MS až o 10 dní, tak to je skoro na testovanie. Skús až keď Ti budú meškať.

zuzanka3381
15. máj 2016

@zuzana256 A veď si písala, že ti skončila menštruácia a deň pred skončením MS ste mali s priateľom sex. tak ako to teda je. Nerozumiem, veď ty ani nevieš, čo presne píšeš. A ja som ti nepovedala, že si sprostá.

zuzanka3381
15. máj 2016

@nika_mela áno, ja som mala také príznaky na začiatku. Točenie hlavy, akoby som bola na kolotoči a ja nezvyknem zvracať nikdy a zvracala som 2x za celé tehu, teda na začiatku 🙂

pepka123
15. máj 2016

@zuzana256 aj ja som ti písala už dávno aby si navštívila psychiatra a ty si nereagovala 🙂 ale naozaj by tu to pomohlo lebo ty máš tehu príznaky už pár hodín po sexe ☺ neboj sa on ti pomôže...

gabikamicka
15. máj 2016

@liliputka23 tak ty uz si kolky den cyklu dnes ? 16 dni meškajú a tiez ma bolia velmi kríže

liliputka23
15. máj 2016

@gabikamicka to neviem ja to neratam ani neviem ako a odkedy sa to rata.. no 16 dni budemu aj mne podla toho 32 dnoveho cyklu a mam ist az vo stvrtok na sono

gabikamicka
15. máj 2016

@liliputka23 uz bude v poriadku musi vediet uz potom mi daj vediet som zvedava čiže ako rátam si tehu tak isto ako ja 7. Tyzden 🙃🙃🙃

liliputka23
15. máj 2016

@gabikamicka no neviem moc sa nechcem tesit dopredu ved uvidime ale ze by nevidel nic na sone no neviem co si o tom myslet

liliputka23
15. máj 2016

@gabikamicka vies co poslem ti ziadost o priatelstvo ak mozem ale z mojho druheho nicku tento mam preto lebo aj tu mam nejakyh tych spionov

nika_mela
15. máj 2016

@zuzanka3381 ďakujem za odpoved, ale ja som mala MS v piatok,ale iba ten jeden deň, aj to bola taká slabšia :( , možem byť aj napriek tomu tehotná? 😀

gabikamicka
15. máj 2016

@liliputka23 pošli kľudne nápis uz do správy

mirkaaaaa1
16. máj 2016

ahojte, chcem sa spýtať s manželom sme mali nechránený sex asi pred 9 dňami, teraz mi meškajú krámy už asi 5 dní.Myslíte ,že mi test už ukáže niečo ,alebo je to ešte príliš skoro?Ďakujem za odpovede 🙂

marusia12
16. máj 2016

@mirkaaaaa1 ukáže

zuzanka3381
16. máj 2016

@nika_mela tak jedno je pravda, že ja som mávala nepravidelný MS, ale pokiaľ si mala čas MS a bol divný a plus k tomu všetky tie príznaky, môže ísť o tehotenstvo. Počkaj ešte pár dní a skús testnúť.

nika_mela
16. máj 2016

@zuzanka3381 dnes som si rano robila test a nic tam nebolo tak asi nic 🙂

marusia12
16. máj 2016

jaj som v inej téme 😀

mirkaaaaa1
16. máj 2016

@marusia12 , tak robila som si test dnes a nič tam nebolo..čiže nič z toho

zuzanka3381
16. máj 2016

@nika_mela skús ešte o pár dní, ešte je možno skoro. Nezúfaj

nika_mela
16. máj 2016

@zuzanka3381 dakujem skusim aj ked nemyslim ze daco z toho este bude 🙂

pepka123
16. máj 2016

@mirkaaaaa1 jasné že musí ukázať 😉

pepka123
16. máj 2016

@gabikamicka tiež bývam veľmi veľmi unavená večer tiež spím už hneď ako uložím malého 😀 a sny občas tiež horor 😂😂😂

lilianna1988
16. máj 2016

@jojka1312 ahoj,zatial ani ja nic nevidim.som na tom podobne,mam dostat ms o 8 dni ale testy nic neukazuju,je este skoro....mas uz nejaky zaciatocny priznak??