icon

Som tehotná bez vyvrcholenia partnera?

lilly19
8. aug 2006

Ahojte potrebujem veľmi vašu pomoc. Pred týždňom som začala chodiť schalanom s ktorým som mala tri krát nechránený pohlavný styk ale on nikdy nedospel k vyvrcholeniu. Mohla som i napriek tomu otehotniet? prosim vas pomozte mi

baby24
13. jún 2016
baby24
13. jún 2016

@lili225 test uz nemam negativ neviem co by urobil.... ☹

dejna31333
13. jún 2016

Ahojte 9dni mi meskala MS tak som sla k lekarovi lebo dokonca som mala krvavy vytok po styku.Lekar mi minuly tyzden v stredu pichol vyvolavacku a zobral mi HCg no hcg bolo vraj negativne a dnes je to 6 den po injekcii a ja stale nemam MS po styku este stale mam krvavy vytok a sem tam mam spinenie cez den.neviete mi prosiiim poradit

lili225
13. jún 2016

@baby24 ja tam aj tak akosi nič nevidím 😒

daniela.ho
13. jún 2016

@laurinka239 sprav si lady max, toto je rapiclear že? Mne robil čiarky vždy a tehotná som nebola. Lady max máš na istotu.

gigus
13. jún 2016

Ahojte...už minulý mesiac posledné 2 celé týždne som mala príznaky ako tehotná no potom na moje sklamanie mi prišla mrcha, no tá trvala len tri dni ale bola dosť intenzívna (ja mávam cca 7-8 dní) no a tri dni po nej som mala slabé špinenie...a od vtedy sa cítim strašne je mi každý deň na zvracanie,točí sa mi hlava ,pichá ma stále v podbrušku a mám ho hrozne nafúknuté aj na pohľad.....nechápem tomu....a moja otázka stalo sa to už niekomu a kedy by som mohla urobiť test? ďakujem za odpovede

mikimi
14. jún 2016

Ahojte kocky pred mesiacom som tu pisala žeby ste mi poradili z tých mojich príznakov či je to tehotenstvo a všetko nasvedčovalo aj tomu dokonca aj duch bol pred ms len co najviac som nechcela mrcha prišla , čiže asi som si tie príznaky privolala ,, opäť mam plodne dni všetko prebehlo ako malo len moj drahý zabudol na babo a vyšiel ja som nechápala čo robí aj on si to uvedomil nieco vyšlo von no vošiel späť myslite žeby to stačilo na babo ?

lili225
14. jún 2016

@mikimi tak na bábo stačí jediná spermia 😀 ...uvidíš, to ti asi nikto nepovie...len či príde alebo nepríde ms

marcinhka11
14. jún 2016

Baby,môže mi aj vďka kvaasinkovej infekcii meškať menštruácia?

nikolienko
14. jún 2016

@danielocka262 Ahoj, vysledky krvi - zial negativne ☹ ze mohlo ist aj o biochemicke teh.

gigus
14. jún 2016

Nikto nič? ,,,, ☹ ☹ ☹

zuzkasu
14. jún 2016

@gigus ja som to tak mala pri prvom tehu krvacala som netusila som ze som tehu az ked ma strasne zacali boliet prsia a to som uz bola cca 9-11 tt mala som ms a spinenie do 5 mesiaca lezala som uz v nemocke dnes ma uz 12 rokov😊 treba si urobit test a urcite skocit na gyndu

gigus
14. jún 2016

ok ďakujem....takže by mi už mal tehu test ukázať???....rozmýšlam že by som si dnes kupila tehu test....mne vlastne minulomesačná ms meškala skoro 2 týždne...potom prišla,ale nesedí mi že aj ked len 3dňová ale dosť silná mrcha....taká akú aj normálne mávam len mi netrvala 7-8 dní ale len 3...+únava čo som zabudla spomenúť stále by som len spala....ďakujem za odp.
@zuzkasu

gigus
14. jún 2016

@zuzkasu a mám si tehu test urobiť poobede alebo ráno? neviem či by už ukázal aj poobede

zuzkasu
14. jún 2016

@gigus tazko povedat moze to byt aj cysta ale ja som velmi vela krvacala 😥 nastastie to dobre dopadlo. urcite chod aj k dr.

zuzkasu
14. jún 2016

@gigus ja si robim rano aktualne foto 😊

gigus
14. jún 2016

aha, takže aj cysta sa prejavuje krvácaním? velmi by ma potešilo babo kedže sa snažíme skoro 4 roky....

gigus
14. jún 2016

@zuzkasu u teba to bolo krásne vidieť a inak gratulujem.... 😀

zuzkasu
14. jún 2016

@gigus to je aktualne este to nemam potvrdene dr. ale asi cakam tretie babo😊 ja som mala pri malom cystu preti som tak krvacala bud zaniknute dvojca alebo len cysta to som sa nikdy nedopatrala ale bolo to tam az dokonca

gigus
14. jún 2016

@zuzkasu ďakujem za reakciu idem kupovať test a dám vedieť.....Gratulujem k tretiemu 😀

danielocka262
14. jún 2016

@nikolienko to mi je luto 😕 Ja som objednana k lekarke az na 28.6. Tak som zvedava

marcinhka11
14. jún 2016

Baby, môžem byť tehotná, keď kúsok z kondómu ostal vo mne? Ale priateľ sa do mňa neurobil

marcinhka11
14. jún 2016

Ani do kondomu sa nespravil

lili225
14. jún 2016

@marcinhka11 nie nemôžeš

marcinhka11
14. jún 2016

@lili225 tak prečo mi mešká menštruácia?

gigus
14. jún 2016

@marcinhka11 choď k doktorke a tá ti povie prečo....vieš tam môže byť X Y dôvodov prečo...neni vždy žena tehotná keď jej mešká....alebo ak si mislíš že si tak skús tehu test.......daj potom vedieť...držím pačeky nech vydá ako si želáš.... 🙂

marcinhka11
14. jún 2016

@gigus a môže to byť aj kvoli kvasinkovej infekcii?
Ďakujem.😊

gigus
14. jún 2016

jasne že áno aj ja som tak bola vyše týždňa mi nechodili ....potom som šla na gyndu a že to mám od kvasinkovej infekcii 🙂

nika_ka
15. jún 2016

@rebellefleur 😀 😀 😀 Strašne som sa pobavila s tou vešteckou guľou 😀 😀 😀 Palec hore!

marcinhka11
15. jún 2016

@gigus vobec sa necítim ako tehotná, ale už mi meškajú 13 dní a užila som tabletku "po".