Som tehotná bez vyvrcholenia partnera?
Ahojte potrebujem veľmi vašu pomoc. Pred týždňom som začala chodiť schalanom s ktorým som mala tri krát nechránený pohlavný styk ale on nikdy nedospel k vyvrcholeniu. Mohla som i napriek tomu otehotniet? prosim vas pomozte mi
Ahojte.robila som test zas negativ.menzes nikde.dneska som kupila v lekarni inofolic.ma stym niekto skusenosti?dakujem🙂
@mausy21 áno už 7den .ďakujem baby . @nivea777 No minuli mesiac som si ako naschvál zabudla zapísať svoje dni,reku potom to dopisem aj tak to zas nevinde,ale viem,že to bolo začiatkom mesiaca,cca 1 ho.Síce práve teraz som úplne vypla povedala si,že ešte je čas,chystala som sa na veľkú párty ,tak asi u mňa už bude len pyzamova ,každopádne sa teším hoci som si poplakala ,dnes som si robila zvyšný test a čiarky sú veľmi silné,som zvedavá koľko asi mozem byť .Prajem to šťastie každej .
@adusko123456 tak este mas cas ist ku gyn..podla mna tak 2tyzdne urcite..ja som mala tyzden pred tebou a idem az o tyzden utorok.. keby ides ten tyzden od 22 tak by tam lekar uz mal vidiet babo
@nivea777 aha takže aninty si ešte nebola u dr? No uvidím ako sa mi bude dať, už mám jedno dieťatko takmer 3rocneho ale je autista tak je na mn moc naviazaný nemam potuchy čo bude potom . Snáď všetko dobré
@beruska992 Ahoj, no ako sa dari? Ja uz som po mrche, tak ideme skusat dalej, ale pozvolna, lebo na konci mesiaca ideme na dovolenku na chalupu a urcite si aj vypijem a zapalim, ak ked na konci augusta mame 4. vyrocie svadby a tehotenstvo by bol super darcek pre manzela 😀 . 12.9. som sa objednala gyndovi, nech pozrie ci je vsetko ok, tak hadam bude. Ty ako? Kolko sa vlastne snazite?
@lilly19 a co tak tehotensky testik si spravit viem ze niekedy nevijde presne podla toho aky ale skusit mozes
ahojte. uzivam HAK uz niekolko mesiacov. tento mesiac na zaciatku uzivania s noveho blistra som si tabletku na 3 den nedala. jednoducho to okolnosti nedovolovali. hned dalsi den som tabletku normalne uzila. s priatelom mame pohlavny styk kazdy den. niekedy sa do mna spravi inokedy nie. je sanca ze by som mohla otehotniet? dakujem
@malinka158 nemyslim si,ze sa mas bat..mne sa to viac krat stalo a nic ;) ale kazda zena je ina..pockaj do ms a uvidis naisto
@nivea777 dakujem ja som si uz pred mesiacom myslela ze ci hak nahodou nezlihala a ci niesom tehotna ale prisla MS. 3 tyzdne mam priznaky ako pri tehotenstve. zo vsetkeho mi je na zvracanie, nenormalne som precitlivena, bolesti som mala aj po ms ako pred menstruaciou...
Dobrý večer chcem sa vás opýtat 6.6 som mala poslednú menštruaciu robila som si 3 tehotenské testy na každom jednom teste som mala druhú čiarku takú šedu a pichalo ma v podbrušku a pred dvoma týždnami ma boleli prsia je možné že som tehotna Dakujem
@ivanka192192 kedy si si rrobila testy?odfot a hod sem..ale myslim ze keby si tak uz by si mala silne ciarky..by si bola 9-10tt
Testy som si robila 3 týždne dozadu .... nemam ich odfotene. Bola som aj pri gynekologičke pred mesiacom a ta ma objednala 9.8 tak uvidim ale ked som tam bola pred mesiacom tak mi povedala že ak nedostanem menzes tak mam príst a ešte mi povedala že budem tehotna ak nedostanem menzes ale ako na to prišla to netušim 😀

@barbarax9 dlhodobo som brala hak a ked som ju vysadila asi v novembri tak ma zaujimalo ci sa mi uz navratila ovulacia a preto som si robila ovu test asi 2-3 dni po sebe.. a dva cykly mi to meskalo ale asi len par dni..tal som si robila testy.on sa vtedy vyjadril ze nechce este ...ze az tak o par rokov.. nuz a o 4 mesiace som si nasla //...bral to v pohode..prislo to sice vo velmi nevhodnu chvilu ale co uz no