Som tehotná bez vyvrcholenia partnera?
Ahojte potrebujem veľmi vašu pomoc. Pred týždňom som začala chodiť schalanom s ktorým som mala tri krát nechránený pohlavný styk ale on nikdy nedospel k vyvrcholeniu. Mohla som i napriek tomu otehotniet? prosim vas pomozte mi
@peppermint ok
Myslim ze ovu uz bola skor
@zuzana256 istejsie bude ked si spravis den pred ms alebo v den ms..ak sa vajicko oplodnilo..v tomto case sa moze uhniezdovat a este telo nevie ze je tehotne..ale ked nevies naisto kedy si mala ovulaciu tak zbytocne teraz testy..este si uzivajte a mozno ovulka este len pride a zadari sa
ahoj baby chcela by som sa spytat neviete cim to je ze uz mam 10.den spinenie je take slabucke dakujem za kazdu radu
@drobcek2510 zrejme nejake hormonalne nerovnovaha, urcite to rieš s lekarom, to je dlhe špinenie
@lauritkatesty dakujem pekne za radu
@zuzana256 neskúšala si ďalší test?
@simonkazga ahoj este nie pockam ci pride ms alebo nie a zas ma chyta nadcha teraz nedavno som mala len chvilku a preslo to teplotu a zimnivu som vsak mala
Ahojte dievčatá potrebujem poradiť...mala som styk s partnerom cez plodné dni včera som mala dostať menzes no neprišiel 15.8prisiel tmavý výtok len pri utierani trvá to už 4 dni neviem čo si mám o tom mysliet ...od večera cítim podbrusie a na dotyk mám citlivé prsia. Viete mi poradiť?
@minaaa22 pockaj do Pondelka a ked nedojte skus spravit testik
@minaaa22 taak skus teraz
@kristina132 podla mna urcite si tehotna..gratulujem
A uz mam aj nadchu zle sa mi aj dycha co si musim davat sprej do nosa tak sa liecim mozno na teste to bolo len kanalik

@zuzana256 tiez si myslim,ze zbytocne testujes ked len teraz dakedy si mala alebi len budes maz ovulaciu..testuj sa tak 25.8