icon

Som tehotná? Clearblue test a jeho výsledok

polenta6
Dnes o 07:25

Ahojte
Robila som si test dnes ráno vyšiel mi takto?je to neuveriteľné 😍som tehotná?

anonym_9d7f69
Dnes o 07:33

@polenta6 v návode čo píšu? Toto sa fakt pýta 40 ročná matka ktorá má už 2 deti??

anonym_4c756d
Dnes o 07:34

Navod k nemu ti nepribalili? Je len pondelok ale tato diskusia uz teraz je hodna ceny "najzbytocnejsia diskusia tyzdna" navyse ak autorkou he 40 rocna matka 2 deti.

anonym_de3507
Dnes o 07:39

@polenta6 to takto kazite radosť mame čo sa potešila ? Evidentne ? Už vám je lepšie ? Šak buď nekomentujem alebo napíšem že ano je to tam gratulejeme nech všetko dobre dopadne až do konca .... Ženy kedy sa naučíme jedna druhú podporiť, potešiť.... Možno nemá kamošku ktorej by sa zverila tak píše nam obecne.

anonym_9d7f69
Dnes o 07:41
@anonym_de3507

@polenta6 to takto kazite radosť mame čo sa potešila ? Evidentne ? Už vám je lepšie ? Šak buď nekomentujem alebo napíšem že ano je to tam gratulejeme nech všetko dobre dopadne až do konca .... Ženy kedy sa naučíme jedna druhú podporiť, potešiť.... Možno nemá kamošku ktorej by sa zverila tak píše nam obecne.

@anonym_de3507 nehnevaj sa ale naozaj 40 ročná matka s dvoma deťmi sa pýta či ten test je pozitívny a či je tehotná? 40 ročná žena ktorá má už 2 deti?

anonym_258bd7
Dnes o 07:44

Ježiš ženy keď nemáte čo pekne napísať držte radšej prsty na uzde tak sa teší a ?

anonym_de3507
Dnes o 07:55
@anonym_9d7f69

@anonym_de3507 nehnevaj sa ale naozaj 40 ročná matka s dvoma deťmi sa pýta či ten test je pozitívny a či je tehotná? 40 ročná žena ktorá má už 2 deti?

@anonym_9d7f69 no a čo ako ? Ja som 400x pozrela leták a ešte som sa pýtala 5 ľudí a čo ako ? Teší sa neverí tomu , teste sa s ňou miesto zbytočného komentovania

anonym_4c756d
Dnes o 07:56
@anonym_258bd7

Ježiš ženy keď nemáte čo pekne napísať držte radšej prsty na uzde tak sa teší a ?

@anonym_258bd7 ale kvoli tomu treba zakladat diskusiu? Diskusia je od toho, ze sa ma diskutovat a aka tema je tu na diskusiu? Ze "+" znamena ano si tehotna alebo? Na toto stacil obycajny prispevok na stene.

polenta6
autor
Dnes o 07:58
@anonym_de3507

@anonym_9d7f69 no a čo ako ? Ja som 400x pozrela leták a ešte som sa pýtala 5 ľudí a čo ako ? Teší sa neverí tomu , teste sa s ňou miesto zbytočného komentovania

@anonym_de3507 presne 🙏ja som strašne túžila po miminku🙏ale môj už nechcel.Tak som zostala v šoku,že to fakt? Neviem aké sú tie testy citlivé preto som sa pýtala 🙌

anonym_643b8e
Dnes o 08:04
@polenta6

@anonym_de3507 presne 🙏ja som strašne túžila po miminku🙏ale môj už nechcel.Tak som zostala v šoku,že to fakt? Neviem aké sú tie testy citlivé preto som sa pýtala 🙌

@polenta6 no krasa, muz nechcel miminko ale ty si chcela...je mi ho luto

natalia328
Autor odpoveď zmazal
natalia328
Dnes o 08:08
@anonym_643b8e

@polenta6 no krasa, muz nechcel miminko ale ty si chcela...je mi ho luto

@anonym_643b8e snad bol pri tom ked sa to stalo. Bože ale ste hnusne..

anonym_e92b2b
Dnes o 08:09
@anonym_9d7f69

@polenta6 urobila by som si pre istotu ešte jednu značku, pre taký svoj vlastný kľud ale určite je to pozitívny test.
@anonym_9d7f69 možno tomu nechce uveriť a možno si prečítala o falošne pozitívnych testoch a má pochybnosti. Ja som mala krásnu druhú čiarku na teste, bola som si istá, že som tehotná a nebola som. Pochopiteľne som voči pozitívnym testom teraz skeptická. Ak to nie sú dve rovnako silné čiarky.

krasneleto
Dnes o 09:18

@polenta6 ano si tehotna, gratulujem

majus2323
Dnes o 09:40
@natalia328

@anonym_643b8e snad bol pri tom ked sa to stalo. Bože ale ste hnusne..

@natalia328 Lida len jej daj ... Aj ja som tu haha Natália je moja naj kamoška a s kým ste taký ste. Čo máte ženu podporiť.... Ja tiež nechcem druhé ale keby je tak sa poteším možno to má tak aj jej muž.

polenta6
autor
Dnes o 10:39
@majus2323

@natalia328 Lida len jej daj ... Aj ja som tu haha Natália je moja naj kamoška a s kým ste taký ste. Čo máte ženu podporiť.... Ja tiež nechcem druhé ale keby je tak sa poteším možno to má tak aj jej muž.

@majus2323 jasné,ze sa teší 🙂Lenže on tvrdí že nemôžem byť tehotná. Tak počkám 6.teho by som mala dostať menštruáciu

sisa_s
Dnes o 10:55

Vies, kedy si mala ovulaciu?

zara1357
Dnes o 11:04

@polenta6 gratulujem a veľmi ! Mám veľa kamošiek ktoré si v 40tke dopriali ešte tehotenstvá ;)
Tak si to uži.
Čo sa týka testu ja by som kúpila pre pokoj v duši ešte s tym ukazovatelom týždňa.

motylik2559
Dnes o 12:33

@polenta6 Ahoj, tak myslim si,ze sa mozes tesit🙂🩵 Gratulujem. Hlavne nech sa aj tatko potesi🙂 - to je bez ironie. Nech ste zdraví🍀