Som tehotná? Čo sa s mojim telom deje?
Ahojte, prosim vas o nazor. Poslednu menstruaciu som mala 28.12. S priatelom sme mali styk v polovici cyklu. Nemal ochranu, ale vosiel len na velmi kratko, mozno na 10 sekund do mna, par pohybov, ale bola som nervozna, ze nemame ochranu, tak som to stopla. Mavam stale dlhsi cyklus, cca 35 dni. Tento mesiac (pred tyzdnom) som ale zacala krvacat na den presne! Krvacanie bolo prve dva dni velmi slabe, treti den sa to mierne rozbehlo, ale celkova intenzita slaba a krvacam este aj dnes, cize uz 8my den. Krv je zvacsa jasnej cervenej farby. Nemala som ziadne bolesti podbruska (co zvyknem mavat), vobec ma nebolia prsia (co ma zvyknu pri MS bolievat). Vcera som mala pocit, ze na mna nieco lezie, mala som aj triasku, bolenie hlavy. Dnes mam aj hnacku a celkovo to v mojich crevach hrozne buble ☹ Teraz neviem, ci si mam mysliet, ze som tehotna, alebo ci sa hormony zblaznili, alebo o co ide ☹ co si o tom myslite? 😕
Planujem si zajtra kupit test. S tymi kvapockami lasky som v pomykove, ze ako to je, ale na odbornych stranach som citala, je je to vylucok prostaty, takze tam spermie nie su. Mozu byt vsak v pripade, ze sa ide druhe kolo a ostanu v trubici po predoslej ejakulacii. No je to uz jedno... Antikoncepciu brat nemozem 😔
Kvapocky lasky vznikaju zo vzrusenia,este pred samotnym stykom...ked muz je vlhky...a obsahuju spermie...to druhe kolo je iny pripad...samozrejme,ze v prostate su este ake take spermie....antikoncepciu mozes mat nizkohormonalnu-ak je v tomto problem...ale ta ta neuchrani pred pohl.chorobami...v tom je zas kondom lepsi,ale zas o nieco slabsie chrani pred tehotenstvo....mala by si ist ku gynekologovi,on ti vsetko vysvetli,ak si zacala aktivny pohlavny zivot,budes gynekologa potrebovat
mam gynekologa, jeden cas som Hak brala - kvoli uprave cyklu, ale len asi 3/4 roka. Budem musiet za nim ist tak ci tak (aj ked test vyjde negativny), lebo to divne krvacanie sa mi nepaci. Dufam, ze nemam nejaku cystu alebo co 😕
to by si mala bolesti a meskala by ti MS,ak by si mala cystu...skoc za lekarom,spravi ti sono a podebatujete spolu 😉
nemusela by mať bolesti, ani jej nemusí meškať, ak má cystu
každopádne choď k doktorovi 😉

tehotna nie si...ak mas stale pocit neistoty,co mimochodom su tie hnacky a triasky,tak si sprav test...musim ta vsak upozornit,ze nezalezi na dlzke styku,ani hlbke,ani ci da ejakulat do teba -existuju tzv.kvapocky lasky zo vzrusenia a uz aj tie obsahuju spermie....takze sa snaz chranit,kedze si mlada na dieta....je mnozstvo antikoncepcie,staci ist za gynekologom