Som tehotná po sexe bez ochrany?
Ahojte, 3 júla mi skončila posledná menstraucia ktorú som mala, 13 júla som mala sex bez ochrany, menštruáciu som doteraz nedostala… myslite si že som tehotná ? Vidím tam ducha ale odfotila som to po 40 min od vykonania testu.

No ja ti neviem, to mas tak dlhy/nepravidelny cyklus? 3.7. je 6 tyzdnov dozadu... na to je ta ciarka slaba... ak by si otehu 13.7. tak to je tiez mesiac od sexu, musela by byt dialnica
To by si mala iné koľajnice veru. Nie. Nie si tehotná.
40 minut po testovani ten pruzok nema ziadnu vypovednu hodnotu…
@michaela789 toto by som tu kdesi zavesila na úvodnú stránku. Toto je pozitívny test! Bože koľko zbytočných tém by tu nebolo 😀
@martinka13 ja už niekedy tiež neviem 🤦🏻♀️ chápem tú túžbu ...ale často sebaklam naozaj až nezdravo potláča logiku.
A ešte sú poniektoré schopné sa uraziť keď povieš, že je to donebavolajúca blbosť a prosto a jednoducho to nevychádza, nech to ohneš a otočíš ako chceš.
@martinka13 ale bolo by to aj naďalej neboj, to by nepomohlo 😀 myslíš, že by im to stačilo na ukážku? To nie je predsa dostatočné 😀
@masandra nie, nie je. Lebo roku pána 2009 v Arizone bol zaevidovaný prípad ženy, ktorá bola tehotná napriek negatívnym testom kvôli ojedinelej mutácií krvných doštičiek a vrodenej vade obličiek... 🤦🏻♀️ A tak isto sa stáva že zo zaschnuteho kanálika sa vydžube duch z ducha tehotenstvo... Takže šanca je. Síce desatinová, ale je.

@liana272 v navode sa pise co...? Mesiac od sexu ( ak by bola vtedy aj ovulacia) by si uz mala kolajnice