icon

Som tehotná po sexe bez ochrany?

liana272
14. aug 2024

Ahojte, 3 júla mi skončila posledná menstraucia ktorú som mala, 13 júla som mala sex bez ochrany, menštruáciu som doteraz nedostala… myslite si že som tehotná ? Vidím tam ducha ale odfotila som to po 40 min od vykonania testu.

Som tehotná po sexe bez ochrany?
veronikaszabova
14. aug 2024

@liana272 v navode sa pise co...? Mesiac od sexu ( ak by bola vtedy aj ovulacia) by si uz mala kolajnice

anjelicek26
14. aug 2024

No ja ti neviem, to mas tak dlhy/nepravidelny cyklus? 3.7. je 6 tyzdnov dozadu... na to je ta ciarka slaba... ak by si otehu 13.7. tak to je tiez mesiac od sexu, musela by byt dialnica

koniarova
14. aug 2024

To by si mala iné koľajnice veru. Nie. Nie si tehotná.

kessica87
14. aug 2024

@liana272 zas a znova pepíno test. . . S ním sme tehotné všetky. Čiže zmeň značku ale ako babu píšu hore, niesi tehotná.
Držím palce keď chceš byť a ak nie tak gratulujem niesi 😉

vanilkovazmrzka
14. aug 2024

40 minut po testovani ten pruzok nema ziadnu vypovednu hodnotu…

michaela789
15. aug 2024

Na porovnanie, švagriná mi v piatok poslala test, menštruáciu mala o dva dni neskôr ako ty - 5. júla.
Porovnaj si to s tým tvojim. Keby si bola tehotná, tak ťa tá čiarka už zhodí zo stoličky. O tom, že je 5 dňová ani nehovorím. Tehotná podľa mňa určite nie si.

martinka13
15. aug 2024

@michaela789 toto by som tu kdesi zavesila na úvodnú stránku. Toto je pozitívny test! Bože koľko zbytočných tém by tu nebolo 😀

michaela789
15. aug 2024

@martinka13 ja už niekedy tiež neviem 🤦🏻‍♀️ chápem tú túžbu ...ale často sebaklam naozaj až nezdravo potláča logiku.
A ešte sú poniektoré schopné sa uraziť keď povieš, že je to donebavolajúca blbosť a prosto a jednoducho to nevychádza, nech to ohneš a otočíš ako chceš.

masandra
15. aug 2024

@martinka13 ale bolo by to aj naďalej neboj, to by nepomohlo 😀 myslíš, že by im to stačilo na ukážku? To nie je predsa dostatočné 😀

michaela789
15. aug 2024

@masandra nie, nie je. Lebo roku pána 2009 v Arizone bol zaevidovaný prípad ženy, ktorá bola tehotná napriek negatívnym testom kvôli ojedinelej mutácií krvných doštičiek a vrodenej vade obličiek... 🤦🏻‍♀️ A tak isto sa stáva že zo zaschnuteho kanálika sa vydžube duch z ducha tehotenstvo... Takže šanca je. Síce desatinová, ale je.