icon

Som tehotná? Príznaky naznačujú opak

14. nov 2024

Ahojte už cca 3týždňne mi je tak zvlášne… Je mi na zvracanie, posledný týždeň som mega unavená. odpoledna si idem na chviľku lahnúť lebo by som to asi nedala. Mám zmiešané nálady, raz som happy a raz mega smutná alebo ma všetko hneď vytočí… Za 2 dni mám dostať menzes ale mám pocit že som asi tehotná…Dnes som mala skoro celý deň hnačku… Viem že keď som bola tehotná tak som mala hnačku a meškal mi menzes takže som tak zistila že som tehotná. Mám už 2 deti takže viem že treba si spraviť test ale chcem počkať či mi príde menzes alebo nie… 🙂 Manžel ma stále ujistuje že určite niesom tehotná, ale ako sa hovorí aj malá kvapka a si taťka 😂 Ďakujem za všetky odpoveďe

abcmajacba
14. nov 2024

Si tehotná 😉.

denisa_deniska
14. nov 2024

To aký dlhý máš cyklus? Keď už tri týždne ti je zvláštne, a teda myslíš si, že si tehotná, ale ms máš mať až o dva dni? 🙂

majamat
14. nov 2024

priznaky nastupuju najskor fakt az 1 tyzden po ovulke. aj to uz asi dost prehanam, mozno az neskor. ovulka je najpravdepodobnejsie asi tak 2t pred ms. cize priznaky z tehu by si mala mat najskor tyzden pred ms, co je u teba teda pred 5dnami. ty ich mas 3t,c o je velmi dlho.

jedine, ez by si otehotnela v predchadzajucom cykle,a le to uz by aj test ukazal.

autor
14. nov 2024

@denisa_deniska ovolúciu som mala pred 2 týždňami, možno som tie 3 týdňe trochu pretiahla a sú to 2 🙂

autor
14. nov 2024

@majamat Ovolucáciu som mala podľa appky pred 2 týždňami, možno som tie 3 týždňe trocha pretiahla a sú to 2. Skúsim si spraviť o 2 dni test a uvidím 🙂

majamat
14. nov 2024

tehu priznaky nebudes mat hned po ovulacii. minimalne 1-2t musia ubehnut. cize ajskor az terza by sa ti museli zacat priznaky tehu.

andrejiik
14. nov 2024

@majamat nesuhlasim, mne nabehli hned na druhy -treti den po oplodneni pri oboch tehotenstvach a sa to pomalicky zhorsovalo.

simca115
15. nov 2024

A není to len že si na to začala myslieť ? Mne sa to tiež stalo že dva týždne vkuse je mi na nič , určite som tehotná a reálne nie. Však počkaj na menzes keď bude meškať urob test a uvidíš 🙂

domka222
15. nov 2024

Príznaky hneď po ovulácii? Akože z čoho, keď vtedy ešte nie je prítomný hcg hormón?

majamat
15. nov 2024

@andrejiik to co nabehne, je reakcia na hormonalnu zmenu v 2 faze cyklu, cize predmenstruacny syndrom, az po uhniezdeni to prechadza do tehu priznakov. a teda bud to prejde, alebo neprejde do tehu. to sa uvidi az v obdobi. ked am byt ms.
na druhy den v ziadnom pripade nemozes mat rpiznaky tehu, elbo tvoje telo este nevie, ze si tehu, vajicko nie je k telu pripojene este asi tyzden.

elli333
15. nov 2024

Ja si myslim, ze vobec nevies ako funguje zenske telo. Kedy je ovulacia, kedy nastava oplodnenie, nasledne uhniezdenie, kedy a ako stupa hormon hcg a kedy nastupuju priznaky. Napriek tomu, ze mas 2deti si toto vsetko nastuduj. Mne to skor pride, ze chces byt tehotna, nie, ze si tehotna.

andrejiik
15. nov 2024

@majamat tak do toho sa moc nerozumiem, len viem ze uz som sa zacala citit divne a nebolo mi najlepsie a to som nemala sajn, ze mozem byt tehotna . Moze byt ze len nejaka hormonalna reakcia. Len vravim, ze hned mi to zacalo.