Som tehotná? Skoré symptómy a negatívny test
Ahojte, idem sa vyliat… bud mi kvalitne prepina alebo neviem. 04.12. sme mali nechraneny six, 9.teho ma zacalo boliet brucho, 10.teho som zacala spinit. 11.teho, cize vcera poobede ma zacalo napinat z jedla a voni, a este k tomu mi
bolo na odpadnutie, samozrejme uz len pri myslienke na jedlo ma napinalo, co som aj trosku zjedla, vecer uz islo von… este nikdy som sa tak necitila, a to jedno tehu mam za sebou.Citim sa ako by ma presiel parny valec alebo co, proste este aj dnes mam stavy na vracanie, a to som jedak, jem pravidelne, bez ranajok ani z domu neodidem, a dnes nic, proste ma napinalo este aj v nemocke na kontrole, sa ma pytali ci nie som tehu, nech si urobim test, lebo vraj moze sa stat jednej zo sto, ze takto
sa skoro prejavi. No a o hlasitosti mojich criev ani nerozpravam. A teraz neviem, robila som dnes test, ale vysiel negativny, tak asi je skoro. Cakat do mrchy je pre mna na zblaznenie, tak neviem, ci toto je mozne citit za kratky cas,
ze mi je takto, lebo moj menzel ma uz do nemocnice posiela na odbery, a na druhej strane neveri, ze by som bola tehu. 😂 baby radte, nech si spestrim fantaziu, ci som zabrzdena dnes alebo este nie. Dakujem
A ocakavana menstruacia m byt kedy?
@trgypadl 22.-24. +-, nikdy nemam na den presne, stale bud pride nacas, alebo meska 2-3 dni,
Skús test urobiť ráno . Čo ty vieš
@anonymgirl16 no ved to, len co som citala diskusie, tak asi je skoro robit test, ked az 11 dni od oplodnenia akoze, a tieto stavy nemam comu inemu pripisat praveze, preto zacinam byt z toho na vaskach
No nieco je v Tvojich vypoctoch nespravne... Ak by Ti ms prisla aj toho 22., je to o 10 dni. Ziaden test Ti neukaze 10 dni pred ms pozitivu keby aj sa podarilo, pretoze od ovulacie do ms to mas v 99% populacii tych cca 14-16 dni. Takze bud si mala ovulaciu skor aby to pasovalo na tehotenstvo, alebo tie pocity su z niecoho ineho. Ale ak si mala ovulaciu skor, aj ms pride skor. Alebo ak nepride, tak test 11dni po oplodneni by uz nieco ukazal.
Ved si sprav test o dva dni rano a uvidis...
Toho 9 by som skor pripisala ovulke,test si urob cca 2 az 3 dni pre ockavanou menstruaciou
@colsami ovulaciu som mala 6.-7. bol vrchol, to viem urcite, preto sa obavam, tak teraz neviem. sle tak uz pockam este, asi nic ine neostava, len ked mam s takymi stavmi chodit do prace, tak to bude masaker.
@colsami btw nemam este 11 dni podla mojho vypoctu
A možno si len chytila virozu, je toho kopec. Daj sa vypísať od obvodného keď nevieš pracovať a počkaj s testom.
No tak ak si naozaj 6.-7.12. mala ovulaciu, tak nie, 4-5 dni od ovulacie (pises ze vcera 11teho Ti uz bolo zle) taketo priznaky mat nebudes 😁
@colsami asi si nerozumieme 😂 nevadi
@januska12323 no nejde to len tak sa dat vypisat 🙂 avsak dakujem.
@colsami kazdopadne pockam, a urobim znova neskor, a uvidime. 🙂
Pozri ja som sa dvakrat citila ako tehu a dvakrat som tehu aj bola cize ja by som svojmu vnutornemu pocitu verila
Viroza, keby si bola tehotná urcite nemas take priznaky, tie sa prejavuju zvyosvanim hcg hormornu ktori by si uz mala cize test by bol tiez pozitivny...
Mas zrejme nejaku virozu, ked je ti takto. Bezne je pri virozach zle od zaludka, slabost atd.
Ked mas priznaky tehu, tak aj hcg by malo byt a to nemas, takze tehotna zatial nie si.
Pockaj do menzesu.
Môžeš mať aj silné pms. Neznamená ze si nikdy nemala tak zrazu nebude
Ja som mala 28.10.2023 začiatok MS 11.11 pohlavný styk o 5 dni som začala cítiť bolesti brucha a úplne nechutenstvo som videla jedlo a už mi zle bolo.. kúpila som si test 20.11 povedali mi že je to moc skoro na príznaky test negatívny.. 29.11 som kúpila druhý test a tam už boli 2 extrém silné čiarky 😀
@ivkachi nooo testujem, meska mi to, ale neviem mam pocit ze ak som, tak hcg nerastie, ciarky su slabe a teraz neviem ze co. teraz rano som robila 2 odlisne, lebo uz mi prepina, citim sa ako keby som mala dostat mrchu ale nic…
k dr som objednana 9.1. skorsi termin nebol :(
Ved tam mas uplne v pohode ciarky... ziaden duch, ale regulerna ciarka... k dr. ti skor ani netreba, aj tak by nic nevidel...
@maximiliana no hej ale brucho ma stale boli ako keby som mala dostat, este aj navaly tepla mam 😂
Aj ja som si bola istá že dostanem lebo má bolelo brucho len mi bolo trochu zle 6 dni pred ms tak som si spravila test a bol pozitívny a aj dlho potom som si bola istá že mi prídu ale nič bola som už aj u doktora momentálne som v 9tt a čiarky máš pekne takze gratulujem ❤️
Podľa mňa tehotná si určite 🩷 aj ja som mala také bolesti že idem dostať menštruáciu a nič
@anonymgirl16 dakujem, takze sice test donedavna negativny, ale priznaky mam od “zaciatku,” aspon viiem, ze ovladam svoje telo kvalitne 😂 a pocity tiez. a blahozelam tiez 💜
@ivkachi dakujem. tak sa aj tesim, aj nie, kef si predstavim co ma caka 9 mesiacov 😂
Ja som rodila v januári takze začala som rok tehotná a aj ho končím tehotná 🤣🙏🏼
@anonymgirl16 blahozelam, nehc ste vsetci zdravi 🙂

Mala by si pozitívny test keď už máš príznaky keďže vznikajú zo zvýšeného hormónu hcg