Som tehu?
Ahojte babuľe...včera som v robote mala ružový vytok reku sa mi pušta ms. Lebo mi meška 3 dni ale dnes už som nemala nič na vložke a mam zavraty nevraciam ale toči sa mi hlava unavena som a podbrušku ma picha.. tak som šla do lekarne a kupila pepino test ten mi ukazal hneď druhu slabú čiarku a digit. Negat. Čomu mam verit?
Dam vam sem foto z dnešneho dna..
@modrykolibrik pane bože niektore pišu že nie..môžete mi pisat normalne a hlavne poradit? Nepotrebujem čitať hluposti ale radu..takže ak nechcete mi poradit nemuseli ste pisat
Tehotná nie si podľa digitálneho. A pepino robí také čiarky aj keď žena tehotná nie je. Ak nemáš potvrdenú ovuláciu, tak počkaj dva tri dni a skus test znova. Keďže ten digitálny je menej citlivý ako pepino. Je možné že tehotná si len si mala posunúť ovuláciu a zatiaľ máš nízku hladinu hcg.
Držím palce
@modrykolibrik viem že duchuje ale toto je viac ako duch..
Pockaj este par dni a skus znovu ak nepride ms..digitalny je 25tkova citlivost, mozno si len skoro urobila..aj minule tu tak jedna pridala presne tak isto...o 2 dni urobila znovu digitalny a uz bol pozitivny...
@luli552 ja som mala takisto. Pepino všetky pozitívne,Digi negatívny. Tehotná nie som. Podľa mňa ani ty. Digitálny je super..keď ukáže ,že nie ..tak to tak je. Jedine,že by si mala posunutú ovulaciu
podla mna nie si tehotna ,3 dni meskania je dost na to aby ti ukazal
@luli552 Ak ti meska menzes, test je negativny, tak tehotna nie si.
A ako si mam vysvetlovať včerajší ružový vytok čo to teda môže byť ked nie tehu? Dakujem za všetky odpovede
@luli552 počkaj 2 dní a správ znovu ten digi
@luli552 mne digi ukazal pozitivitu 9dni po ovulacii.presne som vedela kedy Doslo k oplodneniu.
@luli552 Nejaky vytok - to vie posudit jedine lekar. Moze to byt vselico, od niecoho banalneho az po neviem aky priznak diagnozy... a pravdaze aj tehotenstvo. Nema zmysel "konspirovat" tu nad priznakmi, raz ak pri meskani menzesu ti 2 odlisne testy ukazu, ze nie si tehotna, tak proste nie si tehotna
@luli552 Súhlasím s lyci. Urobila som desiatky pepino testov a nikdy mi neukázal chybne. Ak som nebola tehotná VŽDY 1 čiarka, keď som bola tehotná tak 2 čiarky. Ja osobne nemám skúsenosť, žeby pepino testy duchovali... Ja si myslím, že sa pomaličky môžeš začať radovať a digitálny ti ukáže tehu za pár dní 🤩
@gemmadimare Šťastná to žena 🤩 Myslím to v dobrom. Prosím ťa,ako si to vedela?
@luciador no ovulaciu som mala 14.teho. Sex som mala 13.teho. Pozitivny digi clear blue som mala 22. 😊
@gemmadimare Prosím ťa, prepáč, že ťa otravujem,ale ovuláciu si si merala testami, že vieš presne kedy si ju mala? Prepáč,ale dosť ma to zaujíma,lebo napr. ja cítim bolesť v oblasti vajecnika a mám priesvitný hlien,ale netuším, že kedy je ovulácia...ja som taký amatér v tomto...😐
@luciador neotravujes 😊 ano merala som testami, Bola som dva mesiace po zamlknutom potrate v 9. tom tyzdni tehotenstva a Velmi som chcela 😁 sme chceli 🙃 robila som ovulacne od prveho dna prvej menstruacie po potrate,aby som Presne vedela, ako budu testy silniet. Inak tiez,Kazda ovulacia take pichanie vo vajecnikoch, all keby sa von chceli vydrat 🙈 ked sa Velmi snazis, Skus naozaj asi ist naplno pred ovulaciou. Ked sa Ma stat, stane sa❤️

@luli552 nechápem načo si kupuješ pepino test keď každá tu píše ze duchuju