icon

Som tehu?

luli552
12. dec 2022

Ahojte babuľe...včera som v robote mala ružový vytok reku sa mi pušta ms. Lebo mi meška 3 dni ale dnes už som nemala nič na vložke a mam zavraty nevraciam ale toči sa mi hlava unavena som a podbrušku ma picha.. tak som šla do lekarne a kupila pepino test ten mi ukazal hneď druhu slabú čiarku a digit. Negat. Čomu mam verit?

Dam vam sem foto z dnešneho dna..

Som tehu?
luli552
autor
12. dec 2022

@lyci nie 8.11. bola vyvolana menštruacia a 9.11. Som krvacala a 15.11. skončila menš. A včera 11.12. som mala krv..viete mne sa taketo veci nikdy nestavajú prvy krat sa mi stalo taketo že som krvacala take male množstvo a prestalo to 🙂 pytam sa lebo som zvedava nič viac ked niesom tak niesom nerobim si nadeje a ani nič len som ukazala vysledok a chcela som počut nazor

lyci
12. dec 2022

@luli552 ok. tak vela stastia. ciarka je tam urcite a test pozitivny

simbatko
12. dec 2022

@luli552 mne pepino test ukázal tehotenstvo..som v 6mesiaci..možno na Digi je ešte skoro...skús urobiť ráno ešte pepino... držím palce 🙏🙏

luli552
autor
12. dec 2022

@simbatko dakujem pekne a ano skusim a uvidim čo dalej..šla by som aj gyn. Ale nechcem predbiehať až tak .

macica1706
12. dec 2022

Mne Pepino ukázal 2x II a dva krát som aj tehotná bola🤔digi skus spraviť o par dní 🍀

tatianaba
12. dec 2022

@luli552 Trikrat som bola tehotna, trikrat pozitivny pepino test. Ja som mala taku ciarku, aku mas na teste ty,tusim na piaty den meskania. Dnes ma ten test dva a pol roka. Drzim palce. 🙂

luli552
autor
12. dec 2022

@tatianaba @macica1706 ďakujem vam❤️

mojeprvebabatko
13. dec 2022

@luli552 ja som mala silnejšie na pepine a nic to nebolo. Pepinu never

sarus30
Autor odpoveď zmazal
natalia_r
Autor odpoveď zmazal
luli552
autor
13. dec 2022

@mojeprvebabatko asi teda neverím 🙂 pretože jeden prvy test ukazal poz. Druhy slabšiu čiarku od toho prveho a na treti krat som si robila baby Top Test a ten je negativny 🙂 takže tehu to nieje.. bol len buď zly test alebo niečo viac sa nejdem testovať 🤗 lebo tie testy su niekedy strašne sklamanie😁

luciador
13. dec 2022

@luli552 To ma mrzí,mne fakt vždy ukázal správne...

luli552
autor
13. dec 2022

@luciador včerajší je jasne vidieš čiarku
Druhy je len taky duch že proste vydno ju
A treti negativny takže nevadí..

mojeprvebabatko
13. dec 2022

@luli552 Skôr sa spoliehaj na inú značku,nebudeš potom aspoň sklamaná.

luli552
autor
13. dec 2022

@mojeprvebabatko a môžem sa ešte opytat? Ak mate teda skusenosť alebo tak...no som spomínala že v nedelu (11.12.)som mala krv na nohavičkach vytieklo raz a dost včera pondelok (12.12.) absolutne nič ani vložku som nemusela mať a dnes (13.12.) som poobede zase mala vlhko tak som bežala na wc a zas špinenie...dala som si vložku a je čistá od toho ako mi to potieklo ... myslite že môže byť ms? Len sa spušta takto divne? Bolesti ako pred ms nemam len občas ma pichne trochu inak necitim bolest ako keď mam dostať ms. Čo mavam furt. Jedine čo mi je že ma boli hlava

leuska1991
13. dec 2022

@luli55mne takto sa tiež spúšťa ms
. 3-4dni také slabulinke spinenie. Aj mne mešká 2dni,iba pepino bol pozitívny ostatné negatívne. Takže tiež čakám ms 🥺

luli552
autor
13. dec 2022

@leuska1991 ale to je nie 3-4 dni šponenie stale..to bolo v jeden deň 5minutova zaležitost..včera absolutne nič a dnes zas cvrknutie krvy a nič...ako keby v sekunde prišli a odišli

leuska1991
13. dec 2022

@luli552 tak treba počkať pár dní s urobiť test znova , keď nepríde ms. Držím palce 🥰

mojeprvebabatko
13. dec 2022

@luli552 to ti neviem poradiť,prečo to vlastne máš. Keď budeš mať negatívne testy,nerátam teraz pepino a budeš špiniť,tak skús ísť gynekológovi. Ale skús si ešte pre istotu spraviť ďalší test zajtra rano..človek nikdy nevie..

luli552
autor
13. dec 2022

@mojeprvebabatko akože na jednej strane som nechcela bábo a ani som neriešila tu myšlienku..ale včera keď som zbadala tu druhu čiarku a vypočula si priatelov nazor tak sa to vo mne zlomilo a bola by som teraz rada keby aj na priek negat. Testom som tehotná ale zase nechcem byt blba a nahovaraat si niečo čo neni.. ale prisaham že takyto ms som nemala a ani tak ale telo je nevyspitatelne..ak to bude trvat takto este par dni volam lekarke. Ale dakujem vam aj keď ste sa stym nestretla a nevedeli ste mi poradit..si to vázim❤️👌

mojeprvebabatko
13. dec 2022

@luli552 tak potom ti budem držať palce,nech to bude bábo☺️ môže sa to kľudne stať..skús ešte test

sono2
13. dec 2022

@luli552 cysta

erickatt
13. dec 2022

@luli552 drzim palce

luli552
autor
13. dec 2022

@sono2 cysta? Nadtym som neuvažovala..že by som špinila? Pri cyste

luli552
autor
13. dec 2022

@erickatt ❤️ďakujem

sono2
13. dec 2022

@luli552 môžeš.
Lebo mne osobne, v živote žiadny test neduchoval. Pepino sú pre mňa spoľahlivé testy a 2 dni pred ms som ja mala pri obidvoch deťoch koľajnice.
Takže, ak si mala mať už ms a máš pravidelnu. Ja mam cely život, tak už by si mala mat riadne čiarky. Toto je čiarka tak 10 dní po ovu. Takže cysta prichádza do úvahy

luli552
autor
13. dec 2022

@sono2 nemam pravidelnu menštruaciu...mne buď pride sama ako sa jej chce alebo je vyvolaná...8.11. mi menštruaciu vyvolali a podla nej som si stiahla ms kalendar že kedy asi by som mohla mat ovu. Lebo si to ja neviem odsledovat..ale neviem môže bytvtak ako vravite

luli552
autor
13. dec 2022

Ale podla kevacania ak je to ms mam dlžku cyklu 31.

sono2
13. dec 2022

@luli552 meraj si bazalnu teplotu. Podľa grafu si budeš môcť odsledovat ovu

danulicek
13. dec 2022

Vela žien pise, že pepino duchuje. Ale toto vyzerá celkom ako riadna čiarka. Kazdopadne, keď som bola tehotná prvýkrát, tak mi raz ukazal mamatest slabú čiarku, všetky ostatne testy nic. Už som z toho bola nešťastná, aj mi asi hrablo z toho hľadania duchov 🙄 cyklus som nikdy nemala 28 dni (skôr 30-32), takze ťažko povedať, koľko vtedy meškal. Ale meškal a tresty stále negatívne okrem toho jedného mamatestu. Na cca 35 DC sa ukázala slaba čiarka aj na inom teste, z ranného mocu. Teraz ma syn 9,5 roka a vždy si spomeniem na to, keď vidím takéto testy. Takze drzim palce 👌