icon

Som v tom?

nikus20
12. nov 2013

Krásni dník všetkým,
Mám takú otázku , že neberiem antikoncepciu druhy mesiac, hneď cca 5 dni po menštruácii sme boli spolu asi tri dni za sebou. Menzes som mala 25.10.2013 , už som raz bola tehotná ale vtedy som príznaky ako začala som veľa jest už v druhom týždni som nemala ale momentálne ja neviem som furt unavená furt jem už teraz minulú noc už aj zle mi bolo o 4 ráno. Možno si namyšlám alebo je to možné že už cca prvom týždni by som bola? a hneď mám príznaky? máte niektorá skúsenosti že hneď prvom týždni mate priznaky? menzes mám dostať až 22.11.2013 bud. týždeň.neviem si radu moje prve dieťa umrelo ale musím od klopať nič som nepociťovala ale teraz niečo hrozne aj prsia ma bolia. Ďakujem ( jaj a zabudla som vela chodim na zachod aj v noci.) 🙂

alienka000
13. nov 2013

@staankaa1 hej, inak moze byt aj nachladnutie. ja som mala pred dvoma rokmi zapal mocoveho mechura, potom aj mocovych ciest a aj mi to rozhadzalo cyklus, aj som mala spinenie... chod kazdopadne k lekarke, neni to sranda. Ked mi to preslo do stadia, ze som pri vycikani kvapky mocu fakt ronila slzy, bolo to fakt hrozne 😒

mimi290
13. nov 2013

Ahojte viete mi poradit? s priatelom sa uz rok pokusame o babatko,zatial vsak neuspesne. Ale posledne dva tyzdne mam bolesti v podbrusku viac menej na pravej strane a bolestive prsia. Vcera som zacala mierne krvacat a mam par dni pred svojimi dnami,kedze som skusala test a vysiel negativne neviem co si mam o tom mysliet☹

zuzicek88
13. nov 2013

Ahojte dievcata aj mna dnes cele poobede riadne bolelo podbrusku ako pred menzesom,no ten mam dostat tak o osem dni,nikdy ma takto nebolieva tak v kutiku duse verim,ze by som mohla byt tehu

nikus20
autor
13. nov 2013

@zuzicek88 ako ja tiez o 8-9dni mam dostat 🙂ale tiez dufam ze nedostanem 🙂)) drzim palceky🙂

zuzicek88
13. nov 2013

@nikus20 dobre,tak budeme si drzat navzajom

staankaa1
13. nov 2013

@alienka000 no boli ma kusok prava oblicka stale mam len take spinenie trosku som aj krv mala ale na wc chodim casto a vycikam sa bez problemov takze mam ako keby tehotenske priznaky casto chodim na wc naduva ma ako ked mam menzes,palila ma aj zaha ale to uz preslo ale test vysiel negativny tak potom fakt uz neviem..

alienka000
13. nov 2013

@staankaa1 no moja, ked uz fakt nevies tak vies co pomoze jedine... doktor 😀 skoc za nim, ked nic nevidi nech na krv posle a uvidis. Drzim palec nech je to ta lepsia varianta a nie choroba 😎

nikus20
autor
13. nov 2013

@zuzicek88 po tom sem daj vediet co a ako o tyzden🙂 dam aj ja🙂

majca1581
13. nov 2013

@nikus20 a ako dlho si brala antikoncepciu pred tym ako si ju vysadila?? :D a preco si nespravis testy ??

nikus20
autor
13. nov 2013

@majca1581 ja som ju brala od 15ky ale ja som uz bola raz tehotna ale mi umrelo dievcatko to bolo pred rokom uz skoro a teraz som ju bral alen na to aby mi dali dokopy menze s auz druhy mes.neberem no lebo menze smam dostat az 22ho to este test asi neukaze nic si myslikm su sice take testy rapipreg ci ako sa vola ale neviem ci sa da tomu verit tak radsej pockam do toho 22ho🙂

majca1581
13. nov 2013

@nikus20 ale preco ti umrelo babo ?? este v brusku ??, je mi to luto , dufam ze teraz uz budes v tom :D no tie testy ti ukazu uz po 3 dnoch ci si gravidna ci nie na 99% mne to tak ukazalo :D a mam malu bambulu uz tu :D ale priznaky to mozu byt urcite...ale ta antikoncepcia si myslim ze ucinkuje este asi aj pol roka ked si ju brala tak dlho akoby si telo na to zvykne hej ...no neviem prajem ti to :D je to super :D daj vediet potom ci si ci nie si 😀

nikus20
autor
13. nov 2013

no je ot mozne ze ucinkuje ale ocoividne mne to neucinkovalo vobec ked osm ju brala som sa uplne prekvapila ze som tehotna ze ako ze sa k berem tabletky .. no hej v brusku ale som uz bolav 8mes. co je uz take ze clovek sa tesi a nic ztoho :( no dufam no mne ne mne aj vtedy az po meskanie menzesu ukazalo aj to slabe ciarky 🙂 kazdy to ma inak uvidime urcite dam vediet a ked ne tak uvidime o mesiac :P ale priznaky su tak ja neviem a prisli necakane teda neviem no 🙂

nikus20
autor
13. nov 2013

@majca1581 no je ot mozne ze ucinkuje ale ocoividne mne to neucinkovalo vobec ked osm ju brala som sa uplne prekvapila ze som tehotna ze ako ze sa k berem tabletky .. no hej v brusku ale som uz bolav 8mes. co je uz take ze clovek sa tesi a nic ztoho :( no dufam no mne ne mne aj vtedy az po meskanie menzesu ukazalo aj to slabe ciarky emoticon kazdy to ma inak uvidime urcite dam vediet a ked ne tak uvidime o mesiac :P ale priznaky su tak ja neviem a prisli necakane teda neviem no 🙂)

majca1581
13. nov 2013

@nikus20 no jasne v 8 mesiaci je to ako uz žive babo... to musel byt uder neviem si to predstavit : / tak ale vies aj keby si teraz dostala kramy aj tak mozes byt tehotna :D ja by som si spravila urcite test ,,, a nezijes v tom ze co ak ano alebo co ak nie , že stale na to myslis ?? ta to nežerie ?? alebo sa bojis si ho spravit ?? 😀

nikus20
autor
13. nov 2013

@majca1581 ani jasoms i to nevedela ale zijem stym bohuzial... hej hej no jasom vtdy napr nedostala🙂 nemam test doma:P zajtra si kupujem cez vikend si spravym a aj bud . vikend ked nepridu kramy alebo aj ked hej🙂 nie nie vobec som nadtym nerozmyslal asom povedala ked pride pride 🙂 zrazu tak,e priznaky znicoho nic hlavne to jedeni a cikani tak som zacala rozmyslat co ked ..🙂

zuzicek88
14. nov 2013

@nikus20 O.K. dohodnute

nikus20
autor
14. nov 2013

@zuzicek88 skusila som si ten test rapiclear ze co ukaze aj po styku 5dni ale je negativny :-/ ale asi to je blbost podla mna sic eje to uz 10dni skoro ale musim pockat kupila som si dva testy tak uvidimeo tyzden uz to nech je nech to viiem🙂

zuzicek88
14. nov 2013

xixi ty si ako ja nedockava aj ja ked uz raz idem do mesta a kupim,poviem si,ze vydrzim do ms no nakoniec to aj tak nevydrzim no uvidime idem aj ja dnes do mesta,tak kupim,vecer napisem,ako som dopadla

nikus20
autor
14. nov 2013

@zuzicek88 hej hej :D ale asi 8dni je fakt vela tak ze neviem radsej skus neskor cca stredu 🙂alebo skusme spolu vydrzat lebo je to vela 8dni ja som to sice vedela ale u z ked mam take pocity ze asi sa nieco deje clovek nevie vydrzat:P ale ako chces daj vediet 🙂ja est eis kupim pepino ked mi budu meskat sobotu lebo ten mi ukazal aj minule najlepsie🙂

kika8561
14. nov 2013

nikus20 ahoj..no vcera som zacala spinit po 11dnovom meskani a mam ruzovy vytok,tak neviem co si mam otom mysliet..uz som zo vsetkeho jelen 😒

nikus20
autor
14. nov 2013

@kika8561 to vazne?:( och no ja neviem to je dost sice ja som tu docitala ze neiktore mali menzes napriek boli tehotna prvý asi by si mala ist ku gyn. radsej skus pockat este par dni teda dotho pondelka uvidis ci pride silne alebo len tak slabo a pondelok alebo ked mas cas ksoc ku gyn. radsej🙂

kika8561
14. nov 2013

@nikus20 no nejako sa mi to pomalicky spusta ,tak teraz neviem ci som nebola tehu,,alebo meskanie len bolo.Ale prsia ma bolia aj som nejako pribrala ,vzivote mi nemeskalo 11dni.No ja som v GB a tu sa skor nedostanes k dokimu,musim pockat do stredy,som objednana..potom sa ozvem ako som dopadla.. ☹

nikus20
autor
14. nov 2013

@kika8561 urcite mi napis tu alebo aj spravicku ked chces mozes aj teraz mozme sa otom porozpravat no je to mozne ale oni ti povedia ako to je drzim palce aby to bolo dobre :(

zuzicek88
14. nov 2013

@nikus20 ahoj ja som skusala test je tam aj druha ciarocka ale ozaj iba taky maly mazancek,je tam no ozaj iba duch,tak neviem mam aj ja este testy no hadam tyzden vydrzim a potom sa uvidi aj v lekarni mi inak hned povedali,ze ci som uz ms lebo ze ak nie,nic sa neukaze,aj ked testy vselico naslubuju...

nikus20
autor
14. nov 2013

@zuzicek88 hej? mne neukazalo nic vobec :( tak asi ti za tyzden za gratulujem drzim palce.) no hej nemalo by sa ukazat ale inac druha ciarka zvykava byt aj pred men. ja som raz mala menzes som dostala neviem kvoli comu :-/ ale drzim palce moc moc🙂 ja som mala len jednu tak sa uviidi ale dufam dufam:( posles foto do spravy?🙂

zuzicek88
14. nov 2013

@nikus20 jasne potom o tyzden,ked to uz bude iste,teraz ine nerobim iba pozorujem pasiky xixi len nech su tam o tyzden uz dva silneee

zuzicek88
14. nov 2013

@nikus20 a inak keby som ta tu zastihla rada s tebou popisem,tesim sa,ze mam s kym o tomto pisat

nikus20
autor
14. nov 2013

@zuzicek88 budem rada 🙂) viem aj poradiť keby to tak bolo 🙂 vela toho ma naucili 🙂 tak o tyzden si piseme🙂)

kormelia11
14. nov 2013

@nikus20 ano je to mozne ja som to mala pri oboch 🙂 a dokonca tak ze si to vsimla aj rodina 🙂 a zena to stale vyciti skor ze sa nieco deje..teraz by ti ukazal ovulacny test 🙂 ja som tento mesiac skusala takto a od 21DC mi uz jasne ukazoval ze sa nieco deje🙂

bubu4125
14. nov 2013

ahojte...momentálne si dávam aj ja otázku, či som v tom...mesiac dozadu som si merala BT aj robila ovu testy...s mm sme to vystihli akurát na ovu 😀 .....teplota sa krásne držala.... asi týždeň dozadu ma chytila žravá mánia, jedno cez druhé a bolo mi to jedno ( to sa čudoval každý, lebo si kontrolujem stravu, a tie kombinácie, že mojej sestre z toho bolo na vracanie)...ovu testy slabli, tehu test negatívny do 25DC, 11DPO...
odvtedy som neskúšala... ms mi mala prísť štvrtok, no už utorok som začala slabo špiniť, aj stredu a štvrtok som začala krvácať...no i napriek tomu sa cítim zvláštne, prsia ma stále bolia, pocit teploty, únava, bolesti hlavy...
viem, že je možné, že i napriek tehu, ženy dostali ms, dokonca aj dva tri krát po sebe...mám už tri tehu za sebou, no vždy som to vedela tak, že nedorazila ms...
😀 😀 😀 možno to bude zmenou partnera 😀 😀 😀