Som v tom?
Krásni dník všetkým,
Mám takú otázku , že neberiem antikoncepciu druhy mesiac, hneď cca 5 dni po menštruácii sme boli spolu asi tri dni za sebou. Menzes som mala 25.10.2013 , už som raz bola tehotná ale vtedy som príznaky ako začala som veľa jest už v druhom týždni som nemala ale momentálne ja neviem som furt unavená furt jem už teraz minulú noc už aj zle mi bolo o 4 ráno. Možno si namyšlám alebo je to možné že už cca prvom týždni by som bola? a hneď mám príznaky? máte niektorá skúsenosti že hneď prvom týždni mate priznaky? menzes mám dostať až 22.11.2013 bud. týždeň.neviem si radu moje prve dieťa umrelo ale musím od klopať nič som nepociťovala ale teraz niečo hrozne aj prsia ma bolia. Ďakujem ( jaj a zabudla som vela chodim na zachod aj v noci.) 🙂
ahojte ženy.
chcela by som vás poprosiť o radu.
o týždeň mám dostať menzes, ale už pomaly týždeň mám strašné bolesti prsníkov a mám pocit, že sú stále horšie a horšie. nikdy som takéto bolesti nemala, možno tri dni pred tým trošku citlivé bradavky, ale toto? to je nejaký extrém. ani spať na bruchu nemôžem, ani dotknúť sa ich nemôžem.... som z toho už na nervy. mám si spraviť test, či ešte počkať? poradte mi prosím, čo najskôr. dakujem
@dominika411 j amam tiez nejako rovnako o tyzden mam dostat no pockaj sprav si testik bud vikend ked ti nepridu🙂
@nikus20 no mne s stáva, že mi mešká aj 5 dní, tak dokedy budem čakať? myslím si, že nie som tehotná, len tie bolesti mi nejdú do hlavy
@dominika411 tak zase ked mas take boelsti prs tak chod ku gyn.a povedz mu nech vysetria prsia tiez neni hra mne kazdy rok robia vysetria pozru nakolko v rodine aj babka aj predtym mali rakovinu prs a mna hned ako boli idem za nim🙂
@nikus20 ja som bola pred tromi mesiacmi na sonografii a bolo všetko v poriadku, tak ma nestraš 🙂 . no uvidím, ako to pôjde dalej, ale dakujem za názor a radu
@dominika411 🙂 nechcem strasit len prsia tiez treba chranit:ň tak potom neviem :( po tom musis pockat a uvidis🙂
Ahojte baby, viete mi poradit? Mam dcerku, stale plne kojim, ale velmi by sme chceli aj dalsie mimi. MS bola uz dvakrat, posledna okolo 20.9. myslela som si, ze prebehla aj ovulacia tak zaciatkom oktobra, ale asi nie, ked nedorazila MS... no teraz pred dvomi dnami som mala zase pocit ovulky... krcek otvoreny, bielkovy hlien zo mna doslova vytekal a inak krcek ma pocas dna aj pobolieval... skusene maminy viete mi poradit ci to fakt bola ovulka alebo len zblaznene hormony vplyvom kojenia. Takyto pocit som mala aj minuly mesiac, ale MS nikde. Asi blba otazka... moze prebehnut ovulka a nasledne neprist MS i ked nenastane tehotenstvo? Dakujem.
@julka82 Ahoj a ako dlho možu trvat bolesti pri ovulke
@marianka1111 ahojky, hm tak s týmto ja skúsenosti nemám. Skús pozrieť na fóre. Ale kočky mávajú počas ovulky aj také silné bolesti, že sa im len ťažko dá plodiť potomok. Takže je to veeľmi individuálne
@marianka1111 moja ovu je vzdy bolestiva..pocit ako keby mam dostat ms 🙂 tak 3-5 dni ma boli brucho 😉
Ahojte baby...
MS nemám vôbec pravidelnú, vlastne nemám skoro žiadnu pretože mám PCO. Už týždeň mám ale veľmi citlivé bradavky čo je u mňa úplná novinka lebo prsia ma nikdy neboleli. Jedine som podobnú citlivosť pociťovala keď mi lekárka pichla vyvolávačku, ale teraz som nič neužívala ani mi nič nepichla.. napadlo ma, že by som mohla byť tehotná tak som si spravila tehotenský test.. no ukázala sa mi veľmi slabulililinká čiaročka.. niečo ako na tejto fotke http://static0.asmira.com/photo/97/587597/forum... (nefotila som ju ja, dovolila som si ju požičať z inej témy snáď to nebude vadiť) .. reálne je viditeľnejšia ako na tejto fotke ale aj tak veľmi slabulinká. Ako sa na ten testík pozerám niekedy si hovorím, že si to len nahováram a ani tam nie je.. Ale ona tam naozaj je! :D Len neviem či to náhodou nepresvitá nejaký predkreslený prúžok alebo niečo také, keď je taká slabučká.. Myslíte že by to mohlo byť tehotenstvo?
@niikoletka kedy asi cca mas dostat MS alebo kedy si mala naposledy?🙂
@nikus20 no ja práve kvôli PCO nemám cyklus žiadny takže takéto informácie pre mňa neexistujú.. ja len viem že ma bolia bradavky a že mám neviditeľno viditeľnú čiarku na teste :/
@niikoletka tak po tom skor skus ist na krv ..lebo v tom pripaed neviem ako ti poradit :( prepac...
@dominika411
@niikoletka a ostatne baby :ň tu tu mozme spolu 🙂 si pisat https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/mozno-sme-v-tom-2/
@niikoletka
@majka_3
@dominika411 baby asi nebude nic :( MS prisla nejako skoro :( som cela sklamana :( ale dufamdo vianoc sa to podari kiezby sa to pdoarilo ako minuly rok hend prvy mes.🙂 :( no nic zase cakat najhorsie ledva som vydrzala teito dni:(
@dominika411
@katkarv
@majka_3 baby stale nic mam vytok s niecom tmavym ale neni to MS ani nejaek extra priznaky len sem tam pobolieva v podbrusku tak co to moze byt? test som si spravila je negativny jaj uz nevydrzim
Ahojte baby, tak mne mal MS prist 15.11 a stale nic bola som aj u lekara lebo test my vysi
el silne pozitivny a po dvoch potratoch som sa uz bala a aj stale bojim tak mi dr.zobral krv a ta vysla dnes pozitivna tak uz len cakat na potvrdenie ultrazvukom v stredu ze je vsetko v pohode.
@zuzananina drzim ti palce🙂 mne nakoniec MS prisiel dneska rano znicoho nic :(

@julka82 Velmi by sme si to s manželom želali 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂