Som v tom?
Krásni dník všetkým,
Mám takú otázku , že neberiem antikoncepciu druhy mesiac, hneď cca 5 dni po menštruácii sme boli spolu asi tri dni za sebou. Menzes som mala 25.10.2013 , už som raz bola tehotná ale vtedy som príznaky ako začala som veľa jest už v druhom týždni som nemala ale momentálne ja neviem som furt unavená furt jem už teraz minulú noc už aj zle mi bolo o 4 ráno. Možno si namyšlám alebo je to možné že už cca prvom týždni by som bola? a hneď mám príznaky? máte niektorá skúsenosti že hneď prvom týždni mate priznaky? menzes mám dostať až 22.11.2013 bud. týždeň.neviem si radu moje prve dieťa umrelo ale musím od klopať nič som nepociťovala ale teraz niečo hrozne aj prsia ma bolia. Ďakujem ( jaj a zabudla som vela chodim na zachod aj v noci.) 🙂
@zuzananina drzim palce dufam ajja dostanem dve ciarocky pod stromcek🙂
@nikus20 ahoj, to je mi ľúto, ale držím palce ďalší cyklus! 🙂 ja som dostala dneska MS čo bolo pre mňa neskutočným prekvapením pretože už 5 rokov som nemala MS sama od seba len za pomoci HAK alebo vyvolávačiek, takže tá bolesť prs mohla byť ovulácia za čo som vďačná, tiež by to tak bolo už furt 🙂
@niikoletka tak ti drzim palceky nech to tak ostane 🙂 Dakujem
@nikus20 drzim palceky aby to vyslo
babyy poraďte mi :( ... koncom novembra mi nasiel doktor cystu na vaječníku velku tak som mala ist na operaciu teraz ale cysta o tyzden praskla a vytratila sa... teraz mi mrcha mešká týždeň .. myslíte ze je to tou cystou alebo môžem byť tehotna? 🙂 stale mi je zle a mám naufknute brucho plus bolesti mierne a k tomu biely výtok ...
@anne_2 skus si urobit test😉no mozne to je😉
Baby, v pondelok som si našla na teste // a dnes, že skúsim znova a že skúsim aj ovulačný test čo to ukáže. Na oboch boli //. Na OVU teste sa objavila okamžite hrubá testovacia čiarka ešte skôr ako kontrolná. Nechápem ako to môže fungovať, ale asi niečo na tom bude, že aj vďaka OVU testov sa dá zistiť tehu. 🙂
tak test spravený ale je negatívny :/ aa priznaky stale rovnaké a mrcha nikde :( ešte skúsim neskôr a možno budú // ...
Ahojtechcem sa spytat pohlavny styk som mala pred dvoma mesiacmi menzes mi prisiel a testy mi ukazali ze niesom vcera som si robila dalsi a bol negativny mam si vyskusat urobit dalsi dakujem
@alexis1994 jasne, odteraz si uz musis testy robit kazdy mesiac! Az do 50tky. Aj ked nebudes mat pohlavny styk.
Ja som sa len pytala lebonie vzdy testy vidu

@nikus20 dakujem velmi pekne ale neboj ja som mala minulý mesiac takto ako doktor povedal planý poplach a dalši mesiac sa to podarilo teda zatial je to len s krvy potvrdene ale v stredu to hadam aj na ultrazvuku potvrdi a bude vsetko v poriadku...