Som v tom?
Ahojte ☺️ 24.10. som mala dostať menzes, ale meškal. 27.10. som len slabucko mala a potom zase nič. Dnes som si urobila test a asi tam je aj druha slaba čiarka. Myslite ze by som mohla byt tehotna? Asi bude najlepsie urobit ďalši test ☺️

Ja som si dnes robila druhy test a ten mi vyšiel rovnako ako prvy.. Jedna ciarka silna a druha slabsia 😐
@betina93 robila si si rovnakú značku ?
Daj foto ak máš
@hennyinnsbruck nemám fotku, ale značku som mala pepino..., vecer mozem fotku dat
@betina93 tak môže byt ze mal inú intenzitu farbiva.... Naj sa porovnáva rovnakou značkou
@mima1 už mi to potvrdili čakáme bábätko ,len sa teraz bojim troška kvôli tomu že pred troma dňami som začala špiniť take červeno ružovo že či sa mám báť že on prideme alebo jeto normálne?že sa vycistujem nekeva zas veľa len trošku a potom nič a zase takto to mám už tretí deň....
@mrkvicka26 nestresuj. Bude to ok. Na zaciatku je to este ok. Len teda nesmie to byt cista krv a vela. Ale zas niektore baby maju ak krvacanie a su ok.
Ja som mala tiez teraz trosku spinenie ale bolo to v case presne ked som mala mat menstruaciu. Dva krat za den som si nasla take spinenie. A klop klop vsetko ok.
@mima1 není to čistá krv , áno som na začiatku ,tak neako to mám aj ja že dvakrát za deň ,no podľa menzesu by som mala mať až za6dni..... dostať ,menzes mi nemeska aj keď som tehotná ..... čo sa aj zdravotna sestra čudovala , zatiaľ mi len brali krv a v tom mi zistili že som tehotná ☺️☺️☺️☺️
@petulapetra tenis zle si odfotila
@bobricek1979 nakoniec niesi. Tehotna 😔ale dakujem
@petulapetra nevesaj hlavu budeš neboj len sa daj do kľudu 👍
@mrkvicka26 kolko mas rokov? V skole ste sa take neucili? Preco si sa neopytala doktora co to znamena?
@mima1 Doktor je nepodstatný, mame koňa predsa😜😂
@bobricek1979 🙂
@petulapetra nádhera, gratulujem zo srdca malinkej želám veľa zdravíčka je úžasná ❤️❤️❤️🥰🥰🥰🙏🙏🙏
@bobricek1979 Ďakujem 🙂

@petulapetra hlavne je ta fotka total tmava odfot radsej pri okne niekde