icon

Som v tom?

zuzik1822
29. mar 2022

1.test v nedeľu 2.Test dnes rano v utorok 11 deň mi meškajú poraďte mi že čo ďalej prosím

Som v tom?
Strana
z2
majamat
29. mar 2022

@majamat nema vyznam taketo fotky davat an net. ja tam nic nevidim a ak ty ano, tak si porovnaj co vidis na foto a co nazivo. foto jednoducho skresluje.

zuzik1822
autor
29. mar 2022

@majamat lenže tá C čiarka dnes bola slabšia o to sami jedná lebo trošku zmätená stoho😅 či to je to isté vlastne 😕😅 ale už som objednaná za necelý mesiac ku gy a ten mi povie 😅

majamat
29. mar 2022

@zuzik1822 mohol by slabsie namoceny test v hornej casti.

anjelicek26
29. mar 2022

@zuzik1822 C - je control - kontrolna ciarka. Je uplne irelevantne, aka je tmava a ci je svetla... dolezita je testovacia ciarka a ta ti uplne svieti... fakt sa trosku ukludni a tes sa s drobceka v brusku.

kmysiakova
2. apr 2022

Ahojte, mam otázku baby.
Vo štvrtok mi skončil menzes, ale už cca 4 dní mi je ťažko od žalúdka aj som zvracala. Skúsila som si spraviť tehotensky test a tu mam výsledok. Myslíte, žeby som mohla byť tehotná?
Ďakujem

snazilka_bio_mamka
2. apr 2022

@kmysiakova ja tam.ciarku vidim.ale nepride mi ruzova..

majamat
2. apr 2022

@kmysiakova mne to pride skor ako kanalik.
zle ti moze byt z cohokolvek. neviem ci aj crevna chripka nie ej rozsirena.
no uvidis, skus pockat a zopakuj test.

kmysiakova
2. apr 2022

Nedá sa mi to moc dobre odfotit..
Jasne, môže mi byť z hoc čoho. Len už rok sa snažíme o druhé babo tak by to bolo fajn, keby to vyšlo...
Ale na druhej strane je to divne, keďže mi skončil menzes vo štvrtok 🤷‍♀️

katka1389
2. apr 2022

@zuzik1822 no mne takto ukazovali testy vzdy a bola som tehotna,tak ale na 100% ty doktor povie ...

kmysiakova
2. apr 2022

@katka1389 ale takto tesne po menzese?

Strana
z2